- 15 Ağustos 2016
- 149
- 44
- 13
- Konu Sahibi sonbaharisevenkiz
-
Hiç değil maalesef. Babam çok baskın biri keşke annem sözünü geçiren biri olsaydıKendisi gitsin istediği yere siz de annenizle teyzenizin yanına gidin. Yazık Annenize kıyamam o kadına.
Anneniz babanıza sözünü geçirebilen biri değil pek sanırım?
Evet baskın biriNe desek yalan
Baban baskın bir tip gibi benim anladığım.
İstememeniz yeterli bir sebep olmalı babanız gibi yakın biri için.
babam son derece anlayışsız bi insan. ben dün dedim istemiyorum diye beni dinlemedi bile mantıklı dediğiniz ya da ben dişim ağrıyor ya da başka sorunlar çıkaracağım gitmemek için Allah affetsin artık ne yapayım..vallahi annenize acıdım,siz evlenip gidecekseniz,yarın öbür gün.anneniz ömür boyu katlanmak zorunda.
ayaklarını veya sağlığını bahane etse,olmaz mı?ya da izinim denk gelmiyor dese?
babanız çok anlayışsızmış.
kendimi ortaya atacağım artık dişim biyerim ağrıyor diyeceğim yapacak bişey yok bıktımiş annenizde biter. bunca sene sözünü dinletemediyse şimdi iyi bi kavga kapıda demektir.
kolumuzdan çeke çeke götürmez ama psikolojik baskı yapar hayatı zehir eder babam öyle biri maalesef.Gitmeyeceğim dediğinizde kolunuzdan çeke çeke götürmeyeceğine göre...
Gitmeyeceğiz deyin.
dedim dün kabul etmedi . ya babam dinlemez kimseyi öyle birigitmek istemiyoruz deseniz ne der?
kolumuzdan çeke çeke götürmez ama psikolojik baskı yapar hayatı zehir eder babam öyle biri maalesef.
doğru annem dedi zaten ben söylerim diye keşke babam böyle biri olmasa çok üzüyor biziGiderseniz de orada hayatınız zehir olacak
En azından gitmeyip zehir olsa daha iyi olmaz mı? Annenizin ayakları şişmemiş olur.
demesi kolay asla kabul etmez ki o nereye biz oraya kafasında biri çok zor bi insanSen git biz gelmiyoruz diyin. Annen biraz baskın olsun diretsin bu sefer taviz vermeyin
keşke böyle alıştırmasaydı babamıAnneniz sesini çıkartmadığı sürece hiç bir bahane işe yaramaz.
demesi kolay asla kabul etmez ki o nereye biz oraya kafasında biri çok zor bi insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?