Kızlar bana bahane bulmanız lazim

Eğer annenle birazcık birikmiş paraniz varsa deyin ki baba bize tatil çıktı çekilişten. Ya da radyonun bilgi yarismasindan vb. O parayla 3 gün de olsa güzel bir tatil yapın.

Bedava tatile kimse Hayır diyemez.

Her yaz tatilinde aynı sorunu yaşıyoruz kızlar. Babam sürekli dedemlerin yazlığa gitmek istiyor gidiyoruz da kaç senedir ama benim canım çok sıkılıyor. Yazlık olduğum için ve en fazla 2 hafta kaldığımız için bide müstakil site gibi biraz şehir dışı gibi hep yaşlılar vat haliyle canım sıkılıyor. Annem hemşire zaten 2 haftalık izni var oraya gidiyor orda kendi evimizde durduğundan daha çok ayakta duruyor. Kadının ayakları davul gibi oluyor annem ankarada kalsam daha çok dinlenirim diyor. Ramazan bayramında gittik ve babam hiç sormuyor bize gitmek istiyor musunuz diye. Antalyada teyzem var ama görevli gibi hep dedemlerin yanına GİDİYORuz teyzeme ayıp oluyor artık hiç gidemiyoruz. Bugün babam yine gidelim dedi bende okulum başlıyor dedim olsun dedi annemin fikrini bile almadı ve biz annemle gitmek istemiyoruz artık kav senedir gidiyoruz zaten dedemlerde ankara'da yaşıyor . Babanla konuş demeyin çünkü konuştum istemiyorum diye yine burnunun dikine gitti. Anlayış gösteren biri değil yani. Gerçekten eziyet 10 saatlik yol :KK43: bana gitmeme bahanesi bulun lütfen :KK43:
Gidip bacağını alçıya aldırt :D yada evde Bandajla sar düştüğünü ve ayağını burktuğunu 1 hafta boyunca ayağını havaya dikerek yatmak zorunda olduğunu o kadar yola gidemeyeceğini söyle.Annen de kızımı bu halde bırakıp biryere gitmem desin.

Seni o kadar iyi anlıyorumki.. Laftan anlamayan, kendi bildiğini okuyan, seni dinlemeyen, ısrar eden bir baba..
Bir Bahane bulmak lazım ama sağlam olması lazım yoksa istemesenizde gideceksiniz..

Gidip bacağını alçıya aldırt :KK70: yada evde Bandajla sar düştüğünü ve ayağını burktuğunu 1 hafta boyunca ayağını havaya dikerek yatmak zorunda olduğunu o kadar yola gidemeyeceğini söyle.Annen de kızımı bu halde bırakıp biryere gitmem desin.
Aman Allahım bu fikir muhteşemdi :) çok teşekkür ederim :)

Back
X