kizlar bana bi fikir verin lütfen!!!

Almanya da yaşıyor ve yaşamayı da düşünüyorsanız neden Türkiye den ev almaya çalışıyorsunuz anlamadım. Biriktirin paranızı yada orada yatırım yapın eğer bir gün dönmeyi düşünürseniz oradaki yatırımınızı paraya dönüştürüp Türkiye den ev alırsınız. Siz Türkiye den ev de alsanız yazlıkta alsanız dükkanda alsanız kurtuluşunuz yok mutlaka birileri kendini yamamaya çalışır. Baksanıza kaynınız hem dükkan kirası alıyor hem de ev kirasını kayınpederinize ödettiriyor. Maalesef bazı insanlar başkalarının kazançları üzerinde kendilerini hak sahibi olarak görüyorlar. Eşinizle de kötü olursunuz durduk yere. Bence siz Türkiye ye yatırım yapma fikrinden vazgeçin.

doğru ya. Siz Almanya da kira ödemiyormusunuz. Türkiyeden ev alıp --acaba k.pederimmi oturacak, acaba eltim mi oturacak diye düşünüp kafa patlatacağınıza, Almanya da ev alın. hiç değilse ev sahibini zengin edeceğinize, kiranın üzerine biraz daha koyar ev sahibi olur kendi evinde oturursun çocuklarına.

Valla erkeklere güven olmaz. bugün kardeşine acımayan kendi çocuğunun boğazından kısan adam yarın senin paranla alınan evin içine anasını da oturtturur yengesini de. sen de boş boş gider gelirsin eltinin kaynanayın oturduğu evin parasını ödemek için.

Almanya dan ev almanıza eşin karşı çıkıyorsa, kendin için ayrı yatırım yap. SEN SıNıRLENECEĞıNE, EŞıN SıNıRLENSıN. TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN deyiver.

durumunuz iyiyse takılmayın bunlara canım.. ne kdr bir kira düşebilirki payınıza.. belki onların da ihtiyacı vardır.. bunu kafana takma.. enayi gibi de hissetme.

dün esimle konustum ben kesin fikrimi söyledim eger beni kaybetmeyi göze alirsa oturtur annesini ben hep bu zamana kadar ne iyilik yaptiysam hep ALLAH rizasi icin yaptim herseylerini alttan aldim benim kizim oldu türkiyeye gittigimizde kizima kaynimlar bi 5 milyonluk bisey alip giydirmediler kayinbabada öyle benim kizima hic bisey yapmadi niye cünki biz almanciyizya eltimin cocuklarina gelince besiginden tutda bebegin yikanma legenine kadar onlar yapmis
alsinlar benim onlarin alacaklarina ihtiyacim yok ama neden SIKIStiklarinda bizden istiorlar ama artik akillandim cocugum var hic bi haksizliga tahammül edemiyorum

Back
X