Benim annem babam evlat ayirir. Yok yok derler ogluslarina bitiremesigi uni icin araba alirlar. Ogullari 4yil uniye ugramamis bile hic kizdiklarini gormedim. 3 yildir evden yer icer, tatiline gider ve kiz arki icin para istediginde babam hep bulur verir.
Ben uniden sonra buyuksehre is bulmak icin gitmek istiyorum dedigimde erkeklerle mi fingirdikceksin deyip tokat atmisti, oysa bi ev tutmasini istemistim. Sonra 300 tl paramla buyuksehre gidip 3. Gun ac kalmistim su ve cubuk kreker yedim bi kac gun. Annem mi aradi hayir babam mi aradi hayir. Sonra is buldum calistim cabaladim elime gecen 3 kurus parayi bile istediler. Daha iyi ise girdim daha cok calistim daha cok aldilar. Ne zaman destek istesem hic annem babam yoktu. Bekarlikta ne kazandimsa aldilar elimden. Toplu param vardi bi proje den hepsini aldi babam borc mu asla hibe etmesin. Sonra evlenicem dedim esim sozde taki takti ailem hicbirsey. Utanmadilar 2 bilezigi izin vermememe ragmen aldilar ( caldilar) istese dugunden once alirdi anneme sozden once 10 bin vermistim ihtiyac olur diye babama da dugunden once 10 bin vermistim. Dugunde hicbirsey takmadilar. 2 bilezik eksik mahcup bi sekilde evlendim. Tum evimizi Kendimiz kurduk hic ceyizim yoktu. Atanip ilk maasimi aldigim gun evliligimin ilk ayi, bir suru odeme esya masraf zamanlari. Babam acti telefon aglamakli binsekilde tum maasimi istedi verdim. Kiz kardesim de 10 yillik bitmez bi kredi icinde bu ailem icin.
simdi siz yardim etmiyolar dediniz ya uzulmeyin. Ben ac sokakta kaldim yoklardi. Elimdeki avucumdaki herseyi verdim ama beni boynu bukuk evlendirdiler. Oyle mahcup oldum ki takilar eksik diye, keske olseydim. Ama bakin hala ailem diorum. Tarlasi vardi satti asla sattim filan 1 tl sana veriyim demez. Annemin kolunda 10 bilezik var yeri varmis onlarin. Caldiklarini bile geri odemezler. Ev satti araba satti yedi hep. Hic destegini gormedim annemin babamin. Bakin hala gorusuyoruz. Sikmayin caninizi. Neden verdin hep dersen eve gidince huzur birakmaz kavga cikarir babam. Annemle kavga eder o parayi benden alincaya kadar…
Inanin ki cok daha kotuleri var. aile secilemiyo atilamiyo. Sizinkilere kizmadim ben sonucta kendi mallari paralari. Isteyince de yardimci olmuslar. Esiniz haddinden fazla talepkar. O sizi bu dusuncelere itiyo. Bence karniniz doyuyosa hicbisey istemeyin ailenizden.