Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bana bi renk önerin

klm3olm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
959
1
46
Diğer
kızlar ya bu rengi seviyorum ama sıkıldım bundan yeni bi renk istiyorum ama aklımda hiç bi şey yok lütfen beğendiğiniz renkleri resimli olarak paylaşır mısınız ... bu da şuan ki saç rengim

$Fotoğraf0370.webp $Fotoğraf0371.webp $Fotoğraf0373.webp $Fotoğraf0375.webp

Bu renk yakışmışsa kesinlikle sarı tonlarına dön derim yada ara ara balyjlar attır hem yaz geldi koyultma bana kalırsa sarılarla bi hareketliik katmış olursun hem:54:

Anneeem ne güzel saç rengin hepsi ayrı bi yakışıo sana 3 renk gördüm sende hepsi de süper duruodu:16:
Beyazsın aslında koyu renkler de çok güzel durur sana sen nasıl bi renk düşünüosun daha açık/daha koyu?

sıcak çikolata rengi güzeldir canım olabilir sende .

tatlım ya ben o rengi hiç bilmiyorum :26: şöyle resim falan koyar mısın ama mankenlerdense gerçek insanlar olursa daha çok sevinirim :1: onların saçı ışık yüzünden farklı duruyor :1:

Bu renk yakışmışsa kesinlikle sarı tonlarına dön derim yada ara ara balyjlar attır hem yaz geldi koyultma bana kalırsa sarılarla bi hareketliik katmış olursun hem:54:

canım balyaj attırmak istedim en ucuza 90 tl ye bulabildim :5: bana pahalı geldi yani :5: aslında sarı olabilir ama nasıl bi sarı olacak ki :26:

Anneeem ne güzel saç rengin hepsi ayrı bi yakışıo sana 3 renk gördüm sende hepsi de süper duruodu:16:
Beyazsın aslında koyu renkler de çok güzel durur sana sen nasıl bi renk düşünüosun daha açık/daha koyu?

canım ya koyu renkler düşünmüyorum çünkü bi ara saçımı siyaha boyuyordum siyahtan döncem diye kuaföre bi ton para bayıldım :1: o yüzden fazla koyu düşüünmüyorum ama bunun bi kaç ton koyusu olabilir ... :1: sağ ol canım bu arada ne bilim ya ben saç renginden çabuk sıkılan biriyim dibi gelince renk değiştiriyorum :1:

bence güzel bir bal köpüğü tonu olur aslında ama istersen sıcak çikolata ben konu açtım bak orda resmim var o da süper olur ama hazır bu kadar açılmışken koyultma :7:

canım balyaj attırmak istedim en ucuza 90 tl ye bulabildim :5: bana pahalı geldi yani :5: aslında sarı olabilir ama nasıl bi sarı olacak ki :26:

Eki Görüntüle 211588 bak bu tonlarda attırabilirsin aralara.ama evet 90 da çok muş zeminin ztn açık açma işlemi de yapmıcak allahım ya para dolabı..Bence forumda iice bi araştır belki kendin bile evde yapabilirsin
flow.gif

%C3%A7ikolata+sa%C3%A7+rengi.jpg

Bak bu rengi çok beğenirim ben.
Haklısın siyahtan hazır dönmüşken bidaha yapma orta tonlar yap.
Ya da balyaj da güzel olabilir bak.

çok tatlı bir sarıymış bu ne dememiz gerekiyor böyle bir renk olması için peki benim çok hoşuma gittide renk

Platin sarısı da yapabilirsin sık sık saç rengini değiştiriosan koyu renkler ya da kızıl yapma dönüşü zor onların

SuperSacTopuzu1.jpg

canım resimdeki senin saçınmı bilemiyorum eğer öyleyse hemen değiştir bence.çok yaşlı işi. seni daha genç ve fresh gösterecek kahve tonlarına dön bence. buna koyu siyah dahil.kumral da olabilir....ama o renk sakın yapma yaaa.kaynanam kullanıyor rahmetli zeki müren'e benziyor....pardon canım şimdi tekrar baktım senin saçınmış.ben gençlerde daha doğal renkleri seviyorum galiba....

Son düzenleme:
Canım koyu renklere dönüş yapma bencede..
Sonradan açmak istersin çok yıpranır.
Ama yinede sen bilirsin tabi.

Sana kumral ve bakır karameli öneririm..

Mesele J.lonun bu saçları kumral ve ışıltılar var..
Ve çok doğal.
Bence çok güzel duruyor..
Sanırım balyaj var saçlarında..

kumral-sac-rengi-2.jpg

l-jennifer-lopez-b66abf05.jpg

Jennifer_Lopez_i_Gig_92727o.jpg

Buda bakır karamel..

ashlee_simpson-melrose-place.jpg

3633523487_1031a64b6a_o.jpg

Back
X