kiriterleri izaa
Sagolun cok guzel moral verdiniz :)
Kanser hastalarına özenen sana sayfalarca moral verdik de "kimsi bini inlimiyir" diye dolaşıyordun en son.Sagolun cok guzel moral verdiniz :)
Yok asla soyledigini sanmiyorumKusura bakma ama sen güçlü bir kadın asla değilsin ve evet evlilik meraklısısın. Şimdi işyerine yansıtmadım diyorsun da amirine şikayet edildin eski nişanlısını taciz eden kız oldun. Bu olay amirde mı kaldı sanıyorsun? Kesinlikle dedikodusu döndü.
Muhtemelen bu imajından dolayı da kız evlilik meraklısına iş bulayım diyor aklınca iyilik yapayim diyor.
Onu aciklasam tek tek acikalamak zorunda kalicam yada yeni bir konu basligi yapmam gerekicek.. ben kanser hastalarina ozeniyorum demedim.. demek isteditim sey bambaska birseydi ama dedigim gibi herkes istedigi hosuna gittigi gibi algiladigi icin herkese tek tek cevapta veremeyecegim icin okudum sustum sadeceKanser hastalarına özenen sana sayfalarca moral verdik de "kimsi bini inlimiyir" diye dolaşıyordun en son.
Sürekli erkek muhabbeti yapıyorsan öyle düşünürler tabi. Demedik mi sana farklı bakış açıları geliştir, hobi edin vs diye?
+1 Bence de bir sure ne olursa olsun "evlilik" ve "eski nisanlim" kelimelerine agzina alma hicbir yere de yazma. Arkadasin da cok seviyesiz. Muhattap olma. Aldirmiyormus gibi davran yoksa daha cok ustune gelir. Bir de psikolojik destek al mutlaka.Oyle mi diyorlar . Halbuki hicte oyle durmuyorsun.
Iki lafindan biri evlilik ve eski nisanlin olursa boyle bir imaj cizmen dogal.
Konustugun konulari degistir. Cicekten bocekten bahset ama bunlar "evlilik" "eski nisanlim" senin icin bir sure yasak kelimeler olsun.
Çok ciddiyim senin bir psikologla görüşmen gerek. Tek başına aşamayacağın bir psikolojidesin bence. Kendi iyiliğin için kalk ve bir şeyler yap. Kurslara git, spora git, otur kek yap film izle bir sürü. Film koleksiyonu yap. Tiyatroya git. Müzik dinle. Sosyalleş ve kendine zaman ayır. İnsanlar hoşlanmadığın şekilde konuşuyorsa kırmadan hoşuna gitmediğini söyleyebilirsin. Konuştuğun konular da hayata bakışına göre değişir zaten. Kısmet nasıl gelir belli olmaz, rahatla.Onu aciklasam tek tek acikalamak zorunda kalicam yada yeni bir konu basligi yapmam gerekicek.. ben kanser hastalarina ozeniyorum demedim.. demek isteditim sey bambaska birseydi ama dedigim gibi herkes istedigi hosuna gittigi gibi algiladigi icin herkese tek tek cevapta veremeyecegim icin okudum sustum sadece
Yok asla soyledigini sanmiyorum
Canim astim ben o konulari dersem onu sıkınti yapmisimda alismisim gibi olmas mi.. benim bu derdimi bilmiyorlarki onlar.. kendisi biraz komleskli evlendikten cocuk yaptiktan sonra cok kilo aldi ve kendine hic bakmiyor sirkete cok paspal gelior biraz ceneside dusik ben hergun podyum mankeni gibi suslendipngeldigimnicin galiba beni koca ariyorum da ondan susleniyorum saniyor :)Farkında olmadan mı?
Geçen intihar etmekten bahsediyordun kelebek farkında mısın?
Her konun erkek ve bu fazlasıyla belli oluyor dalga konusu olması çok normal.
Düzelt kendini konu açıldığında da aşk, erkek konularından uzak duruyorum akışına bıraktım valla kafa yoramıcam artık de geç. Dalga geçmeye devam ederse sende dalgaya al "hahaha ya tatlım bu esprilerin bayatladı artık erkek konularından vuramazsın beni, aştım o konuları) de. Diyebilir misin ondan emin değilim işte.
of :)30 yaşında kart gelin olacağım gibisinden konuşan sen değil miydin? Yüzünü görmeden seni tanımadan bile bizler aynen dedikleri gibi koca meraklısı gibi görüyoruz seni. Artık kendine çekidüzen vermelisin. Şu bekar zamanlarının kıymetini bil. Ben çok severek evlendim daha 3 ay oldu bekarlığı özledim. Annemle gece geç saatlere kadar konuşmayı özledim vs vs. Sevdiklerine ailene zaman ayır inan evlenince bunlar eskisi gibi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?