Kizlar bana bir akil verin

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
Kizlar ben Burda anlattigim hic birseyi annem disinda kimseye anlatmiyorum
evet evlenmek istedim nisanlim terk etti dagildim magildim hatta ilk ogrendigimde isyerinde aglama krizine girdim mutfakta herkes su felan verdi ama yinede kimseye birsey soylemedim.. oyle ayrintili anlatmadim yani hep guclü durdum hayatima devam ettim isime gucume verdim kendimi.. icimdeki aciyi sadece buraya yazdim... moralim bozuk diye birkere makyajsiz daginik pasakli ise gelmedim kimseye yansitmadim hep guldum espiriler yaptim...
sunu demek sormak istiyorum sizlere is yerindeki bayan arkaslarimin hepsi evli ne zaman bir araya gelsek oglen yemeklerinde falan ozellikle iclerinde biri var bana cok takilioyor saka yaptigini saniyor ama ona nasil cevap versem bilmiyorum herkesin icinde beni rezil ediyor..
ben oyle evde kalmis koca meraklisi nefes alsin yeter modunda bi kadin olarak gorunmek oyle bir imaj yratmak istemiyorum ama sanki oyleymisim gibi espiriler yapip duruyo yok bi musteri varmis onun taklidini yapio burda yasi uygun bekar evlenmek isteyen varmi demis adam sormus tabi odadaki herkes guluyo taklit yaparken buna..
Oda demis beyefendi kelebek var evlenmek istio oda.. diyip takilio.. (dememiste takilma takilio )
Ve bunun gibi bir cok sey..
kirmadan cvp vermek istiyorum ama iyy deyip susum hepte susuyorum duymazdan geliyorum acaba farkinda olmadan oyle bi imaj mi cizdim.. ben secici bi insanim yasim gecti diye illa kiriterleri mi kaldiricam.. bunu nasil izaa edicem o kizin gazabindan acayip kasiyorum kendimi ortamda

Ben şu an nişanlıyım bekar arkadaşlarımla dalkga geçiyorum ıyy bekarlar ölsün, neyse benim çocuğu seversiniz falan diyorum samimiyetten.
Ama sen hassas bi dönemde olduğun için sana batıyor lafları.
Kırma arkadaşını bence, kötü niyeti yoktur, üstelik hiçbir şeyi de bilmiyolar, kasıtlı yaptığını sanmıyorum

Kusura bakma ama sen güçlü bir kadın asla değilsin ve evet evlilik meraklısısın. Şimdi işyerine yansıtmadım diyorsun da amirine şikayet edildin eski nişanlısını taciz eden kız oldun. Bu olay amirde mı kaldı sanıyorsun? Kesinlikle dedikodusu döndü.
Muhtemelen bu imajından dolayı da kız evlilik meraklısına iş bulayım diyor aklınca iyilik yapayim diyor.

Farkında olmadan mı?
Geçen intihar etmekten bahsediyordun kelebek farkında mısın?
Her konun erkek ve bu fazlasıyla belli oluyor dalga konusu olması çok normal.
Düzelt kendini konu açıldığında da aşk, erkek konularından uzak duruyorum akışına bıraktım valla kafa yoramıcam artık de geç. Dalga geçmeye devam ederse sende dalgaya al "hahaha ya tatlım bu esprilerin bayatladı artık erkek konularından vuramazsın beni, aştım o konuları ) de. Diyebilir misin ondan emin değilim işte.

İyi de canım benim sen gerçekten evlilik meraklısı birisin.
Burada verdiğin imaj ve aldığın cevaplar da o şekilde dikkat ettiysen. Seninle ilgili olabilir mi bu durum acaba?
Rahatsız oluyorsan "alınma ama böyle şakalardan rahatsız alıyorum" diyeceksin. Bir de düşün bakalım bu insanlara bunu düşündürtecek ne yaptın? İntihar arzunu onlara da mı açıkladın acaba?

Sagolun cok guzel moral verdiniz :)

Sagolun cok guzel moral verdiniz :)

Takıntılı ve sorunlu bir insana niye moral verelim?
En son kıçı kırık bir adam için ölmek istiyor kanser olsam keşke diyordunuz. Sizce bu erkek evliliği,deliligi merakliligi değil mi?
Evet siz ne yazık ki güçsüz bir kadinsiniz ve erkek delisisiniz. Bir erkek için delirdiniz netice itibariyle. Gururunuzu da ayaklar altına alıyorsunuz sürekli
Ve evlenemezsem korkusundan buraya sürekli konu açıyorsunuz.
Önce bir kendinle yüzles kendini gor. Ki bu şekilde devam etmektedir bir farkına var dışardan görünüşünün belki toparsin kendini. Sanmam ama

Oyle mi diyorlar . Halbuki hicte oyle durmuyorsun.

Iki lafindan biri evlilik ve eski nisanlin olursa boyle bir imaj cizmen dogal.

Konustugun konulari degistir. Cicekten bocekten bahset ama bunlar
"evlilik" "eski nisanlim" senin icin bir sure yasak kelimeler olsun.

Yok asla soyledigini sanmiyorum

Onu aciklasam tek tek acikalamak zorunda kalicam yada yeni bir konu basligi yapmam gerekicek.. ben kanser hastalarina ozeniyorum demedim.. demek isteditim sey bambaska birseydi ama dedigim gibi herkes istedigi hosuna gittigi gibi algiladigi icin herkese tek tek cevapta veremeyecegim icin okudum sustum sadece

+1 Bence de bir sure ne olursa olsun "evlilik" ve "eski nisanlim" kelimelerine agzina alma hicbir yere de yazma. Arkadasin da cok seviyesiz. Muhattap olma. Aldirmiyormus gibi davran yoksa daha cok ustune gelir. Bir de psikolojik destek al mutlaka.

Çok ciddiyim senin bir psikologla görüşmen gerek. Tek başına aşamayacağın bir psikolojidesin bence. Kendi iyiliğin için kalk ve bir şeyler yap. Kurslara git, spora git, otur kek yap film izle bir sürü. Film koleksiyonu yap. Tiyatroya git. Müzik dinle. Sosyalleş ve kendine zaman ayır. İnsanlar hoşlanmadığın şekilde konuşuyorsa kırmadan hoşuna gitmediğini söyleyebilirsin. Konuştuğun konular da hayata bakışına göre değişir zaten. Kısmet nasıl gelir belli olmaz, rahatla.

Sizde mi evlilik meraklisi koca arayan nefes alsin yeter bu kiz icin diyorsunuz yani benim icin... madem evlilik meraklisiyim neden eski nisanlimi unutamiyorum hala onu dusunup kaybetigim icin uzuluyorum.. tek derdim evlilik olsa evlenmekten kolay ne var bugun evlenirim

Canim astim ben o konulari dersem onu sıkınti yapmisimda alismisim gibi olmas mi.. benim bu derdimi bilmiyorlarki onlar.. kendisi biraz komleskli evlendikten cocuk yaptiktan sonra cok kilo aldi ve kendine hic bakmiyor sirkete cok paspal gelior biraz ceneside dusik ben hergun podyum mankeni gibi suslendipngeldigimnicin galiba beni koca ariyorum da ondan susleniyorum saniyor :)

30 yaşında kart gelin olacağım gibisinden konuşan sen değil miydin? Yüzünü görmeden seni tanımadan bile bizler aynen dedikleri gibi koca meraklısı gibi görüyoruz seni. Artık kendine çekidüzen vermelisin. Şu bekar zamanlarının kıymetini bil. Ben çok severek evlendim daha 3 ay oldu bekarlığı özledim. Annemle gece geç saatlere kadar konuşmayı özledim vs vs. Sevdiklerine ailene zaman ayır inan evlenince bunlar eskisi gibi olmuyor

of :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…