Kizlar bana bir akil verin

Kelebek sen 30'dan önce evlenemediği için intihar etmeyi düşünen bir insan değil misin? Biz mi uyduruyoruz yani?

Iyi de sen zaten oylesin kusura bakma yani. Yasama amacin koca ve evlilik konularindan biliyorum. Sen degil miydin kartladim ben benden gelin olmaz daha öleyim ben, diyen. Millete malzeme verirsen konusurlar boyle.

Bu kadar insan yanlış anlamadı dimi? Kendini düzgün ifade et değilse.
Tek tek ve de uzun uzun anlatmam gerekicek.. insan bazen duygulari dolar dolar ve bi anda bosalir bunalir ve o an herseyden hayttan nefreteder... benimde o anima denk geldi patladim zaten ban aldim hatta direk atildim yani elbetteki coook uzuluyorum hala uzuliyorum ve aslinda butuuun bunlarin tek sebebide cok severek ki hala unutmadim onu ayrilmak zorunda kaldigim nisanlimi baskasi ile evlenecegi gercegi..

Ya konuyla çok alakasız birşey dicem. Benn yorum yapınca ceza alıyorum millet neler neler demiş bi tane ceza yok. Neye göre seçiliyor bu cümleler benn anlayamadım. Sadece burda değil bi çok konuda rastlıyorum. Değişik.

Kelebek seni anlıyorum kimseyle konusamayıp insanlara cevap vermeyip burda konusacak seni anlayacak insan arıyosun ama buna gerek var mı? Burda da yanlış anlaşılıyosun. Buraya tesadüfen denk geldim kızların sana çıkışını görünce eski yazdıklarına baktım 'böyle kaderin içine edeyim' nasıl bir kelime?! Hiç mi inancın yok bu düpedüz isyan.... Ve sen koca meraklısı da olabilirsin yada hiç bi erkeği de istemeyebilirsin burda ne söylersen söyle hepsini herşeyi anlayabilirim. Hepsine bi kılıf uydurur ve derim ki kız haklı ne yaşıyo Allah bilir derim ... Ama kusura bakma isyanını anlayamam. İsyan edecek konumda bile değilsin işin gücün yerinde paranı kazanıyosun öncelikle kime muhtaçsın el kapısına mı muhtaçsın acta mısın açıkta mısın? Elin ayağın sağlam ona şükretmen gereken yerde karta kaçtım 30 a geldi gibi kelimelerde ne? Yıllar geçmeye ve sende yaşının ilerlemesine mahkumsun. Öncelikle bana bi akıl verin ölmek istiyorum asın beni vs gibi laflar edeceğine şu Türkiyenin geldiği noktaya bak bir. İnsanların ne dertleri var onları bir okuda kendine gel. Hayatta gayen senden iyi konumdaki insanlara bakmak imrenmek olursa, kendi durumuna isyan edersin. Bunun yerine senden daha kötü durumda olanlara Baksan haline şükredersin. Belki isyan ettiğin hayat başkasının hayalidir??? Neymiş nişanlısından ayrılmış. Evlenseydm ayrılsaydım da en azından çocuğum olsaydı yada gayri meşru çocuk mu yapsam ne demek yahu sen neyi neyle karıştırıp içiyosun da böyle bi kafa yaşıyosun kendinde misin? Nice arkadasım var keske nişanım atılsaydı da evlenmeseydim boşanamıyorum bir adım iki oldu diyen... Nice insan var ailesinin zorlamasıyla çaresiz evlenen bağıra bağıra gelin olan... Bir arkadasım sırf kızım babasını seviyor babam nerde der diye babasız kalmasın ailesi olsun diye nefret ettiği kocasından boşanamıyor. Evlat için evliliğe katlanmak nedir bilirmisin sen? Analarımız neler çekmiş ah be anneme arada şakasına anne benim psikolojim bozuldu dediğimde bana acı acı gülüp nebilm bizde okadar şey yaşadık psikolojimiz bozulmadı mı bizm zamanımızda bu yoktu der. Şimdi canı sıkılan isyankâr olmuş. Allah sana dert vermemiş ki, o zaman anlardın sen. Ben sana dua ediyorum gerçekten Allah baska dert vermesin tek derdin koca olsun evde kalmak olsun. Sen ben o bu şu hiç kimse bu dunyaya keyif sürmeye gelmedik. Bilir misin bilmiyorum, BU DUNYA MÜSLÜMANA CEHENNEM KAFİRE CENNETTİR, neden biliyomusun? Burası imtihan dünyası. Ve ne imtihanlar var. Şunuda unutma BELA DERT GAM KEDER ALLAHIN KAMÇISIDIR, VURDUKÇA KENDİNE ÇEKER, yazdıklarına bakılırsa sende ne bela var nede bişey. Senin ki sadece oyuncak bebeği elinden alınmış çocuk zırıltısı. Ağır konusmak istemiyorum ama gerçekten insanlar çaresiz geceleri sabahı sabah ederken neler yasarken senin bu yazdığını okuyunca gerçekten ........ Neyse. Allah yardımcın olsun akıl fikir versin. İnsallah bi dert veripte derman aratmasın tek derdin koca koca koca olsun....

Aman Allahım dünyanın sonu gelmiş. Neden çünkü kelebeğin sevdiği başkasıyla evleniyo. Yaşınla hareket etsen keske. Ben 24 yasndayım severek ayrılmayı sevdiğinin başkasıyla evlenmeyi hatta birini severken başkasıyla evlenmeyi kulağıma damlatırım. Dert mi bu :)) nasibinde yokmuş. Allah sana yazmamış onu? Bunun üstüne laf mı var? Üstad ne demiş? Eğer Allah seni bana yazmışsa benden kaçışın yok... Ama eğer seni benden almışsa ağlamaya lüzum yok... Kadere isyan etme, yoksa tepe Taklak olursunda buraya gelip dertlenecek vakit bile bulamazsın Allah korusun..

Aşk acısından ölmüyor kimse. Ben de çok ağır bir ayrilik acısı yasadim. Aldatildim ve benim içim almadi artık onu, 4 senelik sevgilimdi. Ben devam edemedim, ama beni aldattığı diğer kız koca meraklısı çıktı. Bile bile devam etti. Evlendiler. Napak ölek mı ?
Hayatta herkes kendine yakışanı yapar. Böyle haysiyetsiz bir şekilde evlenecegime bekar kalırım daha iyi. 3 günlük dünya değer mi ya o sünepe için demiyor musun hic?
Eminim resmini görsek bu ne be deriz. Takıntı seninki. Terapi al barı, ya nefret etmiyor musun ondan ? Biraz burnunu kaldır yerden.Bu uyuzlari takipleyince ne geçiyor eline ? Benim dengim mı onlar de biraz da, bırak şunları. Bırak evlenme gerekirse Kimseyle. Ne biliyorsun onların on numara mutlu olacaklarını ? Belki adam psikopat çekip vuracak ileride, şiddet meyillisi belki. Zaten anasının sözüne bakıyormus, o kıza da eziyet eder ilerde o kaynana. Sen iyi para kazan, kendine bak,ruhuna bak. O zaman erkek dediğin elinin kiri. Kimseyi de yoktan yere kırma. Bana da diyorlar birini bulalım vs diye, astronot bulun de geç , asıl kırılması gereken hıyarı kirmamissin ,şaka yaptı diye iş arkadasini kırma bence.

Iyi de sen zaten oylesin kusura bakma yani. Yasama amacin koca ve evlilik konularindan biliyorum. Sen degil miydin kartladim ben benden gelin olmaz daha öleyim ben, diyen. Millete malzeme verirsen konusurlar boyle.
Size daha iyi mazeme vermisim hep ayni seyi diyorsunuz o konuyu unutun lutfen ya tek tek aciklamak istemiyorum bunaldim duygu patlamasi yasadim o an

Astronot :)) iyi fikir

Ne demiştin ki

iyi de adama dememiş size anlatıyor klasik espri işte

tek bekar sensen 10 yıllık evli beni mi önersin ki adama

bu seni evlilik meraklısı vs göstermez ki

bak herkes senin öyle biri olduğunu söylüyor, herkesin burda gerçeği bilip de gerçek hayatına yansıtmaman mümkün mü? boşver ya nişandan ayrılmışsınkolay değildir onun psikolojisi, olaylar taze olduğu için normal olabilir yani bu hislerin, o yüzden alay edilmesi de normal ki çok kibarca espiriler yapmış arkadaşın bence takılma sen de espiriyle yanıt ver ki komik olsun.

Belki de gerçekten şaka yapıyordur, fakat sen travma geçirdiğin için sana şaka gibi gelmiyordur.
Bu konulardan hoşlanmadığını dile getir o kişiye, baktım haddini aşıyor seni dinlemiyor, resil edecek gibi olduğu durumda sende azını açmaktan alıkoyma kendini..

İlginçmiş :) anlamak zor boşver
Ya bi konu vardı abla kardeşinin kendisini kıskandığını düşünüyor. Eleştirdiği için. Bende bence siz kiskaniyorsunuz dedim ne küfür ne bisey bu konudan sebep 2 gun ceza aldım.
İnceledim şimdi.
konu sahibiyle polemiğe girdiğiniz için banlanmışsınızdır büyük ihtimal.
Elbet bir sebebi vardır. Kimse keyfiye banlanmaz.

Burda nasil bir imaj cizdiysen bence isyerindede oyle bir imaj cizmisindir. Bakiniz onceki konulari daha cok gecmedi açalı. Sen herseyi oldugu gibi kabul edip hayatini degistir, yani iş degistirsen senin icinde iyi olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…