Kelebek sen 30'dan önce evlenemediği için intihar etmeyi düşünen bir insan değil misin? Biz mi uyduruyoruz yani?Sizde mi evlilik meraklisi koca arayan nefes alsin yeter bu kiz icin diyorsunuz yani benim icin... madem evlilik meraklisiyim neden eski nisanlimi unutamiyorum hala onu dusunup kaybetigim icin uzuluyorum.. tek derdim evlilik olsa evlenmekten kolay ne var bugun evlenirim
He canim he benim oKelebek sen 30'dan önce evlenemediği için intihar etmeyi düşünen bir insan değil misin? Biz mi uyduruyoruz yani?
Bu kadar insan yanlış anlamadı dimi? Kendini düzgün ifade et değilse.He canim he benim o
Tek tek ve de uzun uzun anlatmam gerekicek.. insan bazen duygulari dolar dolar ve bi anda bosalir bunalir ve o an herseyden hayttan nefreteder... benimde o anima denk geldi patladim zaten ban aldim hatta direk atildim yani elbetteki coook uzuluyorum hala uzuliyorum ve aslinda butuuun bunlarin tek sebebide cok severek ki hala unutmadim onu ayrilmak zorunda kaldigim nisanlimi baskasi ile evlenecegi gercegi..Bu kadar insan yanlış anlamadı dimi? Kendini düzgün ifade et değilse.
Tek tek ve de uzun uzun anlatmam gerekicek.. insan bazen duygulari dolar dolar ve bi anda bosalir bunalir ve o an herseyden hayttan nefreteder... benimde o anima denk geldi patladim zaten ban aldim hatta direk atildim yani elbetteki coook uzuluyorum hala uzuliyorum ve aslinda butuuun bunlarin tek sebebide cok severek ki hala unutmadim onu ayrilmak zorunda kaldigim nisanlimi baskasi ile evlenecegi gercegi..
Size daha iyi mazeme vermisim hep ayni seyi diyorsunuz o konuyu unutun lutfen ya tek tek aciklamak istemiyorum bunaldim duygu patlamasi yasadim o anIyi de sen zaten oylesin kusura bakma yani. Yasama amacin koca ve evlilik konularindan biliyorum. Sen degil miydin kartladim ben benden gelin olmaz daha öleyim ben, diyen. Millete malzeme verirsen konusurlar boyle.
Astronot :)) iyi fikirAşk acısından ölmüyor kimse. Ben de çok ağır bir ayrilik acısı yasadim. Aldatildim ve benim içim almadi artık onu, 4 senelik sevgilimdi. Ben devam edemedim, ama beni aldattığı diğer kız koca meraklısı çıktı. Bile bile devam etti. Evlendiler. Napak ölek mı ?
Hayatta herkes kendine yakışanı yapar. Böyle haysiyetsiz bir şekilde evlenecegime bekar kalırım daha iyi. 3 günlük dünya değer mi ya o sünepe için demiyor musun hic?
Eminim resmini görsek bu ne be deriz. Takıntı seninki. Terapi al barı, ya nefret etmiyor musun ondan ? Biraz burnunu kaldır yerden.Bu uyuzlari takipleyince ne geçiyor eline ? Benim dengim mı onlar de biraz da, bırak şunları. Bırak evlenme gerekirse Kimseyle. Ne biliyorsun onların on numara mutlu olacaklarını ? Belki adam psikopat çekip vuracak ileride, şiddet meyillisi belki. Zaten anasının sözüne bakıyormus, o kıza da eziyet eder ilerde o kaynana. Sen iyi para kazan, kendine bak,ruhuna bak. O zaman erkek dediğin elinin kiri. Kimseyi de yoktan yere kırma. Bana da diyorlar birini bulalım vs diye, astronot bulun de geç , asıl kırılması gereken hıyarı kirmamissin ,şaka yaptı diye iş arkadasini kırma bence.
Ne demiştin kiYa konuyla çok alakasız birşey dicem. Benn yorum yapınca ceza alıyorum millet neler neler demiş bi tane ceza yok. Neye göre seçiliyor bu cümleler benn anlayamadım. Sadece burda değil bi çok konuda rastlıyorum. Değişik.
Ne demiştin ki
Ya bi konu vardı abla kardeşinin kendisini kıskandığını düşünüyor. Eleştirdiği için. Bende bence siz kiskaniyorsunuz dedim ne küfür ne bisey bu konudan sebep 2 gun ceza aldım.
İlginçmiş :) anlamak zor boşver
İnceledim şimdi.Ya bi konu vardı abla kardeşinin kendisini kıskandığını düşünüyor. Eleştirdiği için. Bende bence siz kiskaniyorsunuz dedim ne küfür ne bisey bu konudan sebep 2 gun ceza aldım.
İnceledim şimdi.
konu sahibiyle polemiğe girdiğiniz için banlanmışsınızdır büyük ihtimal.
Elbet bir sebebi vardır. Kimse keyfiye banlanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?