Güldürdün beni canım.
Bunu da deniycem, aslında o kadar samimi değili ama yine de deniycem:)
yada anlamadım anlamadım diye diye delirt manyak karıyı

ama sende o azim var eltinin çenesini kapatacak potansiyel var en azından

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güldürdün beni canım.
Bunu da deniycem, aslında o kadar samimi değili ama yine de deniycem:)
yada anlamadım anlamadım diye diye delirt manyak karıyıbenim görümcemin eltisiyle görümcesi bçle kız anlatıyo diyoki şimdi bu beyaz ya mesela onlar siyah dese anlatamassın bende artık hehe diyorum yanlış olsada düzeltmiyorum bıktım diyo...
ama sende o azim var eltinin çenesini kapatacak potansiyel var en azından![]()
ya boşver canım ya, kesin kıskançlık var o deli karıda. Benim de teyzem öyle. Eltim de öyle de neyse, hiç girmeyeyim. Baktım olmuyor, ben onlarla hiç sohbete bile girmiyorum. Kendileri sohbet açıyorlar, ona da he deyip geçiyorum. Bizim oralarda deliye he demek sevaptır derler.canım mesela, evimin çok güneş aldığını, çok sıcak olduğunu bunaltıcı olacağını, çok güneş alan evin iyi olmadığını konuşuyor.
Ben de gayet memnun olduğumu ve birçok iyi yönünün olduğunu, ayrıca bahsettiği derecede sıcak olmadığını anlatıyorum,
sonra da siz klima falan taktırın duramazsınız diyor:))
yazarken bile sinirim bozuldu...
Evet kendime güveniyorum:)
Umarım başarıcam:), ama sende de güzel fikirler varmış canım...
Canım mesela, evimin çok güneş aldığını, çok sıcak olduğunu bunaltıcı olacağını, çok güneş alan evin iyi olmadığını konuşuyor.
Ben de gayet memnun olduğumu ve birçok iyi yönünün olduğunu, ayrıca bahsettiği derecede sıcak olmadığını anlatıyorum,
Sonra da siz klima falan taktırın duramazsınız diyor:))
Yazarken bile sinirim bozuldu...
Canım mesela, evimin çok güneş aldığını, çok sıcak olduğunu bunaltıcı olacağını, çok güneş alan evin iyi olmadığını konuşuyor.
Sonra da siz klima falan taktırın duramazsınız diyor:))
Yazarken bile sinirim bozuldu...
ben de uyuz olurum öyle insanlra kin olursa olsun ben şöyle yapıyorum mesela o bilmiş bilmiş
konuşan zatı muhterem kimse öyle bişr gözlerimi açarak bakıyorumki sanki daha önce hiç duymamışım
hiç öyle birşeyden haberim olmamış gibi nekadar çok şey biliyomuşsun ne ilginç aaa hiç aklıma gelmedi
wauw falan yapıyorum eğer biraz aklı varsa anlıyor karşımdaki ama eğer onuda anlamıyorsa sorun yok,
yani kaybettiğim bişey yok ben eğleniyorum:))) sende eltine atıyorum,aa hakkettenmi evlere klima takılıyomu
ciddimisin dur ya ben bunu hiç düşünmemiştim gibi tavırlar yap kikikki çok komik olacak
1. sizi kıskanıyo
2. kapasite okadar napıcaksın fazlasını almıyo
böylelerinin mümkünü yok sözünü kesemessin ve sohbet edemezsin
kendi konuşur kendi dinler
seni çok iyi anlıyorum çünkü eltinden beter benim kaynanam
20 gün bizde kaldı hala toparlanmaya çalışıyorum
diksiyonum bozuldu resmen sözlerimin hep yarım kalmasından
tek çözüm o nasıl davranıyosa sende öyle davranıcaksın
bak gör nasıl deliriyo![]()