Kızlar bana bir taktik lazım:)

bazı zamanlar sessızce dinle,bı yandanda mecburı dınleme oldugunu ,dınlıyormus gıbı yaptıgını sezsın,yorumsuz kal.bı süre sonra kendısını sallamadıgını anlar,kısa keser.. Çok daralırsan da yüregını tüketmeden muhalefet ol.. Hıc sevmem,yapmam,hoslanmam de ters düs ona,ve ısrarlı ol kararında açıklamalara bıle gırmeden:51:

Boyle tiplerden benim cevremde de var.

Bu tarz insanlar herseyi bildigini sandiklari icin, aksi goruse tahammul edemiyor.

Cunku o yanlis dusunmus olamaz.

Yoksa bal gibi de duyuyor ama amaci kendi dogrusunu kabul ettirmek.

Ben duruma gore uzerine gidiyorum ve bu esnada sesim sertlesiyor o anda karsi taraf biraz tirsip israrci olamiyor.

yorum bile yapma fazla muhabbete girme örneğin evin sıcaklığını mı söylüyor ben memnunum evimden deyip kestir at başka bir işle ilgilen yada muhabbetti değiştir.böylelikle onun düşüncesini önemsemediğini anlar :19:böyle insanlardan çok var en iyisi onları fazla ciddiye almamak:31:

Aynen dediğin gibi canım sanki benim dediklerime kapalı..
Bi şekilde ben de bi tavır geliştirmeliyim bu duruma:))

onlarda ve onun gibilerde disari algilama frekanslari kapali oluyo ne diyosa hic tepki verme knedi artik dayanamayip catliyo bende denedim ise yariyo canim:):):):

ayy çok sinir olduğum tipler... benim de var böyle çevremde...nedense hep eşin tarafından çıkar böyleler:1::1::1:ben huyunu ve karakterini çözdüğüm için resmi davranıyorum çok sık görüşmemeye gayret ediyorum..muhabbetlerimizde genel, olağan durumlar....

onlarda ve onun gibilerde disari algilama frekanslari kapali oluyo ne diyosa hic tepki verme knedi artik dayanamayip catliyo bende denedim ise yariyo canim:):):):

Hmm şey de yapabilirim , ilk konuyu açıp polemiğe girmeye çalıştığı zaman hiç oralı olmasam hatta gülsem falan sinir olabilir belki:)

Hmm şey de yapabilirim , ilk konuyu açıp polemiğe girmeye çalıştığı zaman hiç oralı olmasam hatta gülsem falan sinir olabilir belki:)

onu umursamadigini tam hissettir bir sure sonra oda zaten onu surekli onaylatacak baska birini aramaya baslar boyleleri hep boyle oluyo onlarin ki muhabbbet degil surekl onlari onaylayacak evet dogru haklisin falan diye destekleyicilerle sohbeti severler tinlama olmadimi baska birinin arayisina gider...aaamaaan benim etimlede hic sohbet edilmiyo komsu diye baskasinin kafasini sisirir...

Böyle insanlar var benim çevremde de ben he deyip geçiyorum yapcak bişey yok o da öyle tatmin oluyor.

maalesef bu tarz insanlardan benim etrafımda da var.bakıyorum 1 dinlemiyor,2 dinlemiyor,3.sünde o konuya başlayınca başka birşeylerle uğraşıyor gibi yapıyorum yada başka konuya geçiryorum ki yaptığını anlasın anlamazsa zaten benim dinlemememede bozulmaz..

o en son klima taktır dediğinde sen de tamamen farklı bir konuya geç. sıcağı severim yada ev sepserin klimaya ne hacet? deyip hemmen ağzını açamadan saçma sapan bi konuya gir mesela atıyorum tokam nasıl de. yeni dergi aldım de. böyle alakasız bişeyler söyle. ya da ne biliyim makyajın akmış vs de. bişeyler bul konuşturma o konuda.sence hu taktiğe ne yapar?

o en son klima taktır dediğinde sen de tamamen farklı bir konuya geç. sıcağı severim yada ev sepserin klimaya ne hacet? deyip hemmen ağzını açamadan saçma sapan bi konuya gir mesela atıyorum tokam nasıl de. yeni dergi aldım de. böyle alakasız bişeyler söyle. ya da ne biliyim makyajın akmış vs de. bişeyler bul konuşturma o konuda.sence hu taktiğe ne yapar?

Bilemiyorum kendi dediğinin doğru olduğunu kabul ettiğimi, kaçtığımı falan sanabilir.
Ya da afallar:)

Her şeyi ben bilirimcilerin en sevdiği insan tipi ona cevap veren, polemiğe giren insan türüdür. Bir süre cevap vermeyin, bırakın kendi kendine takılsın, bir süre sonra sıkılır, vazgeçer zaten. Ben birkaçının üzerinde denedim işe yaradı. :125:

Her şeyi ben bilirimcilerin en sevdiği insan tipi ona cevap veren, polemiğe giren insan türüdür. Bir süre cevap vermeyin, bırakın kendi kendine takılsın, bir süre sonra sıkılır, vazgeçer zaten. Ben birkaçının üzerinde denedim işe yaradı. :125:

Hatta ben de hiç onu duymamış gibi başka şeylerden bahsedicem
O zaman onu takmadığımı anlar

hiç dinlemezdim ve bunu ona hissettirirdim...arada birde ayyy saçmalama beeee hiç öle olurmu diye lafı sokar sokar kaçardım ortamdan :52:

canım iyi tarafından bak, en azından cümlenin bitmesini bekliyomuş, ya sözünü kesseydi ? :27:

konusahibi arkadaşım insan birine (özellikle de bu biri elti olunca) sinir olduğunda en ufak bir lafı bile batıyor. bence çok takmayın yada onun bu tavırlarına karşı gayet alaycı bir tavır sergileyin mesela o konuşmasına devam etmeye başlayınca dinlememek için bulunduğunuz odadan dışarı çıkın. dinlenmediğini anlayınca laflar boğazına düğümlenir.bu size karşı yapılan bir sataşma nasıl olsa; siz orda olmayınca susacaktır. 2 defa sözüne kaldığı yerden devam edince gülümseyip başınızı aksi yöne çevirin ve etrafınızdaki diğer insanlarla göz teması kurun ama gülümsemeye devam.işte bu kadar. umarım işe yarar.

konusahibi arkadaşım insan birine (özellikle de bu biri elti olunca) sinir olduğunda en ufak bir lafı bile batıyor. bence çok takmayın yada onun bu tavırlarına karşı gayet alaycı bir tavır sergileyin mesela o konuşmasına devam etmeye başlayınca dinlememek için bulunduğunuz odadan dışarı çıkın. dinlenmediğini anlayınca laflar boğazına düğümlenir.bu size karşı yapılan bir sataşma nasıl olsa; siz orda olmayınca susacaktır. 2 defa sözüne kaldığı yerden devam edince gülümseyip başınızı aksi yöne çevirin ve etrafınızdaki diğer insanlarla göz teması kurun ama gülümsemeye devam.işte bu kadar. umarım işe yarar.

Evet dediğini anladım canım, o dediğini bana yaptıklarında ben çok sinir oluyorum kesin eltim de olacaktır :)))

Back
X