Kızlar bana bir taktik lazım:)

Güldürdün beni canım.
Bunu da deniycem, aslında o kadar samimi değili ama yine de deniycem:)

yada anlamadım anlamadım diye diye delirt manyak karıyı :27: benim görümcemin eltisiyle görümcesi bçle kız anlatıyo diyoki şimdi bu beyaz ya mesela onlar siyah dese anlatamassın bende artık hehe diyorum yanlış olsada düzeltmiyorum bıktım diyo...
ama sende o azim var eltinin çenesini kapatacak potansiyel var en azından:1:

yada anlamadım anlamadım diye diye delirt manyak karıyı :27: benim görümcemin eltisiyle görümcesi bçle kız anlatıyo diyoki şimdi bu beyaz ya mesela onlar siyah dese anlatamassın bende artık hehe diyorum yanlış olsada düzeltmiyorum bıktım diyo...
ama sende o azim var eltinin çenesini kapatacak potansiyel var en azından:1:

Evet kendime güveniyorum:)
Umarım başarıcam:), ama sende de güzel fikirler varmış canım...

Lafını kesin başka konu açın kesemiyorsanız o daha konuşurken ayağa kalkıp gidip çay koyun ya da başka bir işle ilgilenin ama

ondan fiziksel olarak da uzaklaşın o konuşsun dursun bu onu delirtecekdir,denenmişdir çok işe yarıyor.:1:

canım mesela, evimin çok güneş aldığını, çok sıcak olduğunu bunaltıcı olacağını, çok güneş alan evin iyi olmadığını konuşuyor.
Ben de gayet memnun olduğumu ve birçok iyi yönünün olduğunu, ayrıca bahsettiği derecede sıcak olmadığını anlatıyorum,
sonra da siz klima falan taktırın duramazsınız diyor:))
yazarken bile sinirim bozuldu...
ya boşver canım ya, kesin kıskançlık var o deli karıda. Benim de teyzem öyle. Eltim de öyle de neyse, hiç girmeyeyim. Baktım olmuyor, ben onlarla hiç sohbete bile girmiyorum. Kendileri sohbet açıyorlar, ona da he deyip geçiyorum. Bizim oralarda deliye he demek sevaptır derler. :1:

Evet kendime güveniyorum:)
Umarım başarıcam:), ama sende de güzel fikirler varmış canım...

soğuk savaşta cazgırlıkta üstüme yoktur ayıptır sölemesi :54:ama ne yalan söliyim o elti bende olsa ne saçmalıyosun sen ya kendi doğrunu kendine sakla dinlemiyosun madem ne diye yoruyosun beni derdim tutamazdım kendimi...böle insanlara tahammülüm yok maalesef canım...benim görümcemin eltisi aynen böle bi kadın beni her gördüğünde soruyo mesela çocuk yokmu çocuk yokmu hadi yap bitane bigün yine sordu herkesişn içinde bi bağırdım sen sponsor olursan yapıcam bitane sanane yaa benim çocuğumdan sanamı doğurucam ben çocuğu bidaha sorarsın bozarım seni dedim:52:eşim diyoki dövseydin daha makbule geçerdi hangi ara böle doldun sen bu kadına diyo :52: o gün bu gündür hiç sormuyo ölede iyiki beni çok sewiyo :52:

ahhh bu eltilerr

fikirlerini söylemeseler olmaz

sende onu duymazlıktan gel :1::1::1:

bende var bitane kızsam kızamıyorum küssem küsemiyorum:37:

kendisi gerçekmi yalanmı onuda anlamıyorum :27:

karışık bişey işte:1::37::37::37::37:

Canım mesela, evimin çok güneş aldığını, çok sıcak olduğunu bunaltıcı olacağını, çok güneş alan evin iyi olmadığını konuşuyor.
Ben de gayet memnun olduğumu ve birçok iyi yönünün olduğunu, ayrıca bahsettiği derecede sıcak olmadığını anlatıyorum,
Sonra da siz klima falan taktırın duramazsınız diyor:))
Yazarken bile sinirim bozuldu...

''Hediye alırsan neden taktırmayayım '' dersiniz gülüp çayınızı tazelersiniz.

Geçiştirerek cevap vermek en iyisi.

1. sizi kıskanıyo
2. kapasite okadar napıcaksın fazlasını almıyo:30:
böylelerinin mümkünü yok sözünü kesemessin ve sohbet edemezsin
kendi konuşur kendi dinler:47:
seni çok iyi anlıyorum çünkü eltinden beter benim kaynanam
20 gün bizde kaldı hala toparlanmaya çalışıyorum:27:
diksiyonum bozuldu resmen sözlerimin hep yarım kalmasından:9:
tek çözüm o nasıl davranıyosa sende öyle davranıcaksın
bak gör nasıl deliriyo:9:

ben de uyuz olurum öyle insanlra kin olursa olsun ben şöyle yapıyorum mesela o bilmiş bilmiş
konuşan zatı muhterem kimse öyle bişr gözlerimi açarak bakıyorumki sanki daha önce hiç duymamışım
hiç öyle birşeyden haberim olmamış gibi nekadar çok şey biliyomuşsun ne ilginç aaa hiç aklıma gelmedi
wauw falan yapıyorum eğer biraz aklı varsa anlıyor karşımdaki ama eğer onuda anlamıyorsa sorun yok,

yani kaybettiğim bişey yok ben eğleniyorum:))) sende eltine atıyorum,aa hakkettenmi evlere klima takılıyomu
ciddimisin dur ya ben bunu hiç düşünmemiştim gibi tavırlar yap kikikki çok komik olacak

Canım mesela, evimin çok güneş aldığını, çok sıcak olduğunu bunaltıcı olacağını, çok güneş alan evin iyi olmadığını konuşuyor.
Sonra da siz klima falan taktırın duramazsınız diyor:))
Yazarken bile sinirim bozuldu...

Canım kıskançlık emareleri bunlar :34:

ben de uyuz olurum öyle insanlra kin olursa olsun ben şöyle yapıyorum mesela o bilmiş bilmiş
konuşan zatı muhterem kimse öyle bişr gözlerimi açarak bakıyorumki sanki daha önce hiç duymamışım
hiç öyle birşeyden haberim olmamış gibi nekadar çok şey biliyomuşsun ne ilginç aaa hiç aklıma gelmedi
wauw falan yapıyorum eğer biraz aklı varsa anlıyor karşımdaki ama eğer onuda anlamıyorsa sorun yok,

yani kaybettiğim bişey yok ben eğleniyorum:))) sende eltine atıyorum,aa hakkettenmi evlere klima takılıyomu
ciddimisin dur ya ben bunu hiç düşünmemiştim gibi tavırlar yap kikikki çok komik olacak

Evet diğer bir çözüm yolu da eğlenmek olabilir, yani o benle ciddi ciddi konuşurken ben onu makaraya alabilirim:)

1. sizi kıskanıyo
2. kapasite okadar napıcaksın fazlasını almıyo:30:
böylelerinin mümkünü yok sözünü kesemessin ve sohbet edemezsin
kendi konuşur kendi dinler:47:
seni çok iyi anlıyorum çünkü eltinden beter benim kaynanam
20 gün bizde kaldı hala toparlanmaya çalışıyorum:27:
diksiyonum bozuldu resmen sözlerimin hep yarım kalmasından:9:
tek çözüm o nasıl davranıyosa sende öyle davranıcaksın
bak gör nasıl deliriyo:9:

Allah sana da sabır versin canım..:34:

Back
X