kızlar bana da bakın

mathilda_ss

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
110
-9
298
37
Ankara
merhaba
gece gece uyku tutmadı beni fikirlerinize ihtiyacım war...
sizce hoşlandoğınız kişinin abinizin arkadaşı olması çok çok büyük bir sorun mu?
karşı tarafı bir kere gördüm
ama bir gece rüyamda gördüm.sevgiliymişiz.okadar etkilendim ki..1 haftadır etkisi altındayım..
çok yakın bir arkadaşı değil abimin
şuan amerikada üstelik..
kızlar mesaj atmak istiyorum..kendimi zor tutuyorum..üstelik hayatım boyunca birine hiç bi şeklde ilgimi belli etmedm karşı taraftan ilk adımı almadıkça
ilk defa böyle hissediyorum..çocukda değilim üstelik artık
sizce bu hiç hiç olmayacak bir şey mi
abimde duyarsa çok mahçup olurum...umarım kısa zamanda normale dönerim:sinifsinif:

abin duyarsa çok mahçup olacaksan, bu insanla ara ara da olsa aynı ortama girmek zorundaysan.. adımlarını çok sağlam at derim..

öyle aleni mesajla olmaz..
ilgini "net" olmayacak şekilde belli et. oltaya yem tak,takılırsa senindir.. takılmazsa zaten nasip değildir.
hem hayatında biri var mı yok mu..bunu da net öğren.
bir de bakalım arkadasın kardesiyle beraberlik yaşamaya o nasıl bakıyor? bunu da öğren derim..

işin çok zor arkadasım.
hele ki abin zor biriyse..

bence buyuk bı sorun diil ama anlattıgına gore yenı bı olay yanı reddedılme olasıgın fazla gıbı, onunda sana karsı bıseyler hıssettıgını duunuyomusun?bende abımın arkadasıyla 6 yıl cıkmıstım gayet dogal bence..

Sadece bir rüyadan etkilenip mesaj atmak bana göre sacma olur...:hulya:

O kisinin sana karsi herhangi bir hoslanma begenme göstergeleri bile yok!
Ayrica Abinin arkadasi.....red edildigni düsün....Abin duyarsa bence cok zoruna gider:delphin:

bir kere gördün rüyalarina girdi,
mesaj aticaksin, cok acele degilmi sence:delphin:

her türlü hesabını yap,öyle adım at bence....

ondanda bir işaret almış olsan durum tamamen değişirdi ama galiba böyle birşeyde yok...

ve birazda zamana bırak,belkide saman alevidir ha ....

yapmadiklarin icin pismanlik duyacagina yaptiklarin icin pismanlik duy!Cunku onlar bizim tecrubelerimiz oluyor....Bu benim hayat felsefem kimse kinamasin birine sevgimi belli etmek istiyorssam ederimm
Ama karsi tarafin ilgisindende emin olmam lazimm..mesaj atmak istiyorsan at ama oyle imali bi msj olmasin nasilsin falan gibi amerikada okuyor mu?okul nasil falan gibilerinden aranizdaki samimiyeti bilemem..
o amerikada sen ankarada o da ayri bi sorun bence uzaktan uzagaa..Burdaki kizlarr adami yoldan sasirtir valla.

bence bir süre beklemende fayda var.daha 1 haftalık bişiy.bakalım zamanla unuturmusun yoksa dahada bağlanırmısın eğer unutursan sorun yok ama daha fazla düşünürsen ozaman birşeyler yaparsın.abinin arkadaşı olması hiç önemli değil canım.ya abi arkadaşı ya abla arkadaşı ya dost tavsiyesi bir şeyler vesile olacaktır tabi.dediğim gibi eğer dahada düşünmeye başlarsan zamanla o zaman kendini bir şekilde ona göstericeksin varlığını bilmesi gerek.öyle lap diye mesajla olmaz bana kalırsa.abinin dışında olan arkadaşlarıyla tanışırsın ve bi şekilde onun çevresinde yer alırsın.bi kız arkadaşını da kafaladınmı onun sevdiği şeyleri öğrenirsin ortak ilgi alanları bulursunuz bi şekilde olur.yeterki başka sorun olmasın daha adamın orda ciddi bi ilişkisi varmı onuda bilmiyorsun sanırım .durum zor balım.kolay gelsin

her ilgi duyduğun adamın peşine düşme

küçük değilim diyorsun da davranışların onu göstermiyor:sinifsinif:

adamın sevgilisi olmasın akannehir

ters teperse ilgin ne olacak sengözlerimebaksanab

yapmadiklarin icin pismanlik duyacagina yaptiklarin icin pismanlik duy!Cunku onlar bizim tecrubelerimiz oluyor....Bu benim hayat felsefem kimse kinamasin birine sevgimi belli etmek istiyorssam ederimm
Ama karsi tarafin ilgisindende emin olmam lazimm..mesaj atmak istiyorsan at ama oyle imali bi msj olmasin nasilsin falan gibi amerikada okuyor mu?okul nasil falan gibilerinden aranizdaki samimiyeti bilemem..
o amerikada sen ankarada o da ayri bi sorun bence uzaktan uzagaa..Burdaki kizlarr adami yoldan sasirtir valla.

bu lafa katılırım ama her zaman değil..
bu durumda (işin içinde abin var çünkü)
hassas bir durum dikkatli davran benceCADIARZU
yazan arkadaşa katılıyorum
amerikadaki okullar hakkında bilgi almak için mail atabilirsin bence :jeyyar:
hem o cevap verir sen soru sorarsın
sonar tekrar soru sorarsın bakmışsın muhabbet ilerlemiş
amacın şu olmalı farkettirmeden kendini farkettirmek:jeyyar:
a.s.

ilgi bu gelir geçer...
ilk defa oluyor diye , o ilki yaptığında
ilk defa hayatın boyunca unutamayacağın bir utanç yaşayabilirsin
heleki abinle görüşmeye devam ederse o çocuk artık saklanbaç oynarsın...
sence ; ilk defa böyle güzel hissler içinde olmak mı ?
yoksa ilk büyük mahcubiyet mi ?
hangisini tercih edersin

kızlar teşekkür ederim,mesajlarınıza
düşündün taşındım bu hiç olmayacak bir şey...çocukla karşılıklı konuşmuşluğum hiç bir şeyim yok
bana da küt ddiye bir mesaj gelse bu ne yaa sapıkmı bu kız derim ya da bu ne rahatlık derim
tamam rüyamın etkisinde kaldım ama
olmaz yani
böyle bir durumda mantık ağır basmalı
çok teşekkür ediyorum sizlere

kızlar teşekkür ederim,mesajlarınıza
düşündün taşındım bu hiç olmayacak bir şey...çocukla karşılıklı konuşmuşluğum hiç bir şeyim yok
bana da küt ddiye bir mesaj gelse bu ne yaa sapıkmı bu kız derim ya da bu ne rahatlık derim
tamam rüyamın etkisinde kaldım ama
olmaz yani
böyle bir durumda mantık ağır basmalı
çok teşekkür ediyorum sizlere

helal olsun sana :D

Back
X