- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.080
- 158
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Yani dediğim gibi aradığım ozellik dayanakli olması uzun seneler işimi görmesi. Ağır yük olduğunda çatır cutur etmemesi. Görünüşü filan çok umrumda değil sağlam birşey olsun yeter diyorum şimdilikBen kraft almıştım. Epeyde pahalıydı. Aldığım günden beri kendime beddua ediyorum. Evet çok sağlam, kullanışı çok rahat, kalitesi çok güzel. Velhasıl; ağır, çok yer kaplıyor, tek elle kapatıp açmak mümkün değil. Benim için bunlar önemliymiş meğer. Benim aldığım modelin aynısını abimler johnson aldı, yarı fiyatınaydı. Kullanışı nasıl bilemiyorum.
Tek aradığın kaliteyse; kraft diyorum.
Neye ihtiyaciniz varsa ikinci el alin. Dunyada yeterince cop var zaten. Hele ki bebek arabasi kisa sure kullaniliyor sonra kenara atiliyor.
Iste bende çok kararsız kaldım. Ikinci el temiz birşey bulabilirmiyim.Neye ihtiyaciniz varsa ikinci el alin. Dunyada yeterince cop var zaten. Hele ki bebek arabasi kisa sure kullaniliyor sonra kenara atiliyor.
Çok teşekkür ederim sağolun.Bu yoruma çok katılıyorum, ne alıyorsanız 2. el alın.
Artık ikinci el satan bir çok web sitesi var.
Güvenli bir şekilde alım yapabilirsiniz, ürünü görerek alırsınız.
Dayanıklı olmalı evet, ancak aynı zamanda kullanış kolaylığı da olmalı, bunu atlamayın derim.
Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah, umarım her eksiğinizi gönlünüzce tamamlarsınız.
Hayırlı uğurlu olsun evladınız şimdiden.
O zaman kraft. Çok çok sağlam.Yani dediğim gibi aradığım ozellik dayanakli olması uzun seneler işimi görmesi. Ağır yük olduğunda çatır cutur etmemesi. Görünüşü filan çok umrumda değil sağlam birşey olsun yeter diyorum şimdilik
Öyle mi. Özellikle belli bir modeli var mi. Yoksa kraftin herhangi bir urunu mu.O zaman kraft. Çok çok sağlam.
https://www.kraftbaby.com/ace-travel-bebek-arabasi-kirmizi ben bunu almıştım ama 1500 falandı o zaman. Şuan daha da uçmuş. Sağlam bi ikinci elide iş görür ama.Öyle mi. Özellikle belli bir modeli var mi. Yoksa kraftin herhangi bir urunu mu.
Çok güzelmiş ama çok pahalı. 2300tl.https://www.kraftbaby.com/ace-travel-bebek-arabasi-kirmizi ben bunu almıştım ama 1500 falandı o zaman. Şuan daha da uçmuş. Sağlam bi ikinci elide iş görür ama.
Tamam oraya da bakayım. Geçen gün civile baktım. Güzel arabalar vardı ama bütçemize uygun değildi.E bebekte subat indirimlerini takip etmenizi öneririm.mesela ben aldim 800 küsüre indirimden.joie nin arabasi.harika sürümü de basit agir değil
23 subatta e bebekte bebek arabalarında indirim olacak takip edinTamam oraya da bakayım. Geçen gün civile baktım. Güzel arabalar vardı ama bütçemize uygun değildi.
Öyle mi. Cok teşekkür ederim sağolun. Belki o vesileyle bunu da aradan çıkartırız. Gerçekten çok zormuş bu işler. Piyasa da herşey cok pahali. Bir suru eksik var. Gerçekten bu indirim bana çok iyi gelecek.23 subatta e bebekte bebek arabalarında indirim olacak takip edin
Eğer ikinci el alırsam bulunduğum şehirden bakacağım. Bir tane hakkim var zaten o da çöp olup gitmesin. Sonra işin yoksa bir de koca dirdiriyla uğraş.Sıfır Chicco Liteway travel sistem alın. Öyle dehşet pahalı değil, hem de acayip sağlam. İlk kızımda 3 sene dağ bayır, dere tepe kullandık. Şimdi ikinci kızımda kullanacağız. Bütçenizi tam bilmiyoruz ama dediğiniz Kraft'lar filan daha pahalı diye hatırlıyorum Chicco'dan. İkinci el alacaksanız da elden alın, almadan mutlaka deneyin. Bir arkadaşım ikinci el uygun fiyata almıştı, farklı şehirden kargolandı, birkaç aya tekerlekleri iflas bayrağını çekti.
Benim oğluma annemler yurt disindan bebek arabası getirmişti. Ama tr şartlarında kullanamadık oradaki arabaları bilen bilir kocaman tekelerler ağır baya guzelde görünüyordu. Yalniz otobüse binmek lazm olsa binemiyorsun katlansa bile devasa duruyor agirdi( orda otobüs ,tranvaya bebek arabasi acik biniliyor) herneyse kullanamadik. 1.5 yaşındayken ben sattim ama satarken alacak kisilere dedm bakin ağır, araba arkasi geniş değilse zor sığar aldilar. Bende oğluma chicco lite way aldim ikinci el ne kadar kullanacagimizi bilmediğimden ama şansıma iyi ve yeniydi. Cikan her parcasini çıkardım makinada yikadim kullandım. Halada duruyor . Iyisinj bulabilirsiniz istediğinz markalarida bulabilirsiniz. Ben fiyatının cok altinda sattım elimden ciksin diye yer yoktu koyacak belki benim gibi olan birinden guzel araba alabilirsiniz. Bulunduğunuz şehirden olmasina dikkat edin gidip bakin içinize sinerse alırsınızIste bende çok kararsız kaldım. Ikinci el temiz birşey bulabilirmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?