- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.817
- 548
- 51
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Öncelikle belki konunun yeri burası değildi bilmiyorum banlanmazsam cevap yazarım.
Malumunuz benim doğuma az kaldı artık ve yavaş yavaş alisverise başladık.
Hem ilk çocuğun üstünden yıllar geçmesi hemde cinsiyet farkından dolayı çok eksiğimiz var. Şimdi bizim bir bebek arabası almamız gerekiyor ama kafamdaki soru işareti tam da burada başlıyor. Önce şunu açıklayayım kızımi okula ben götürüp getiriyorum o yüzden bebek arabasi en temel ihtiyaclarimizdan. Burada bebeği birakabilecegim yada kızı okula getirip götürecek kimse yok.
Ha şimdi soracak olduğum soruya gelirsek. Malum piyasanın durumu ortada bizde çok iyi birşey alamayacağız. Suan öyle bir durumumuz yok. Sizce ayirdigim bütçe ile sıfır bir bebek arabası mi alayım(benetto, johnson gibi markalar alabiliyorum)yoksa iyi bir markanın yani iyi dediysem çok pahalı olanlardan değilde kraft filan gibi onların ikinci el arabalarından mi alayım. Bir türlü karar veremedim. Bütçe kısıtlı olduğu için ince eleyip sık dokuyorum.
Alacagim arabadaki özellik olarak sadece uzun yıllar dayanabilecek olmasını istiyorum. Birde pazara filan gittiğimde çocukla beraber satın aldığım sebzeleri filan taşımak. Çünkü tüm bu işlere ben bakıyorum.
Arkadaşlar fikrinize ihtiyacim var.bebek arabası Sıfır mi ikinci el mi alayım.. Birde hangi marka tavsiye edersiniz.
Joie litetrax 4Modeli neydi acaba? :)
Kanguruyu tek geçerim benimde 8.5 aylık oğlum var arabası çok ağır ben kanguruya koyuyorum o mutlu ben mutlu fiyat olarakda gayet iyi solomom baby aldım benÖncelikle belki konunun yeri burası değildi bilmiyorum banlanmazsam cevap yazarım.
Hem ilk çocuğun üstünden yıllar geçmesi hemde cinsiyet farkından dolayı çok eksiğimiz var. Şimdi bizim bir bebek arabası almamız gerekiyor ama kafamdaki soru işareti tam da burada başlıyor. Önce şunu açıklayayım kızımi okula ben götürüp getiriyorum o yüzden bebek arabasi en temel ihtiyaclarimizdan. Burada bebeği birakabilecegim yada kızı okula getirip götürecek kimse yok.
Ha şimdi soracak olduğum soruya gelirsek. Malum piyasanın durumu ortada bizde çok iyi birşey alamayacağız. Suan öyle bir durumumuz yok. Sizce ayirdigim bütçe ile sıfır bir bebek arabası mi alayım(benetto, johnson gibi markalar alabiliyorum)yoksa iyi bir markanın yani iyi dediysem çok pahalı olanlardan değilde kraft filan gibi onların ikinci el arabalarından mi alayım. Bir türlü karar veremedim. Bütçe kısıtlı olduğu için ince eleyip sık dokuyorum.
Alacagim arabadaki özellik olarak sadece uzun yıllar dayanabilecek olmasını istiyorum. Birde pazara filan gittiğimde çocukla beraber satın aldığım sebzeleri filan taşımak. Çünkü tüm bu işlere ben bakıyorum.
Arkadaşlar fikrinize ihtiyacim var.bebek arabası Sıfır mi ikinci el mi alayım.. Birde hangi marka tavsiye edersiniz.
Ona da bakayım.
Açılır mı bilmiyorum ama benim butcem de azdı bunu almıştım ilk kızımda kızım 3 yaşında hala pazara çarşıya alışverişe bu arabayla gidiyorum resim acilmassa Snoopy bebek arabası diye çıkıyor nette idare etti bu kadar sene ikinciye de idare eder insallah
Ne kadara aldınız acaba.ablam ikizlerine kullandığı chicco liteway baston puset vermişti. ilk kızıma 2 sene tepe tepe kullandık ama ikinci kız 1 yaşına girmeden artık iflas etti araba. şimdi baby2go aldık uygun bir fiyata. gayet memnunuz
500 tl civarindaydı sanırım. yazın almıştıkNe kadara aldınız acaba.
E bebekte var mi500 tl civarindaydı sanırım. yazın almıştık
Evet bildiğimiz 5 TL satan ucuza satti5 tl. Bildiğimiz 5 tl mi.
Ne gerek var cok para vermeye. Ikinci el alıp silip mis gibi kullanın.. bebek ne kadar zarar verir ki arabaya.. boşa para harcamayın benceÖncelikle belki konunun yeri burası değildi bilmiyorum banlanmazsam cevap yazarım.
Zaten sıfır alsamda öyle 1000 ikibin verecek durumum yok maksimum 400 450 tl c8varinda alacagim. O da taş patlasın yani.Ne gerek var cok para vermeye. Ikinci el alıp silip mis gibi kullanın.. bebek ne kadar zarar verir ki arabaya.. boşa para harcamayın bence
Valla bende çok merak ediyorum. Aklımda üç dört marka var. Hangisi iyi acaba. Fiyatları birbiri ne yakın. Benetto, johnson, baby care, suny babyKizlar bu Benetto marka arabalari kullanan var mi ? İnstagramda cok reklami.donuyor ama kullanandan da bilgi almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?