Kızlar bana da bir fikir verir misiniz. Özellikle anneler yada anne adayları yada herkes

Inşallah oglusumun şansına ya indirimli ya temiz düzgün birşey çıkar karşımıza.

Inşallah bize de denk gelir.

Ben bebek arabamı çok iyi bir markadan aldım . Hiç kullanamadım . Arkadaşıma sattım . O da internetten başka birine sattı. Akıllanmamış olacağım ki ikinci bebekte yine eşek yükü ile ve yine aynı markadan aldım . Yine satacağım . Hatta bugün gelip bakacaklar
Sana tavsiyem ikinci el al . Benim ilk sattığım araba 4 bebek büyüttü .

ben de yeni doğum yaptım ve aslında 2. çocuk düşünmediğim için ilk kızımdan sonra herşeyini vermiştim
hamile kalınca çok eksiğim olduğu ve maddi sebeplerden internetten 2. el eşya satan bi site var ya insanlar eşyalarını koyuyor oradan satın aldım
hem pazarlık payında oluyor eşim sıkı pazarlıkçıdır, bütün herşeyi koydukları fiyattan 3-5 lira da olsa aşağısına aldık hatta

L.... ile başlayandan mi.

burda da yazmış bir arkadaş.chicco liteway aldık bi çok çesişi var galiba plus şunu bunu hafif.sağlam vs idi ama tailde çalındı.
arabanız var mı bilmiyorum? eşim bagaj konusunu dert ettiği için bana şu uzay mekiği gibi arabalardan alma da ne yaprsan yap demişti ( büyük tekerlikleri kast ediyor çünkü kuzenm de vardı arabaya otobüse şuna buna sığması çok zor)
o yüzden baston tipi tercih etmiştim.
baby2go nun da arabalarını araştırın.

Öncelikle allah anali babali saglikla büyütmeyi nasıp etsin.
Bizde sizin gibiydik. Birde baktık ki suprizzzz.
Hayırlısı artık sag salim doğusunda. Diğer şeyleri de bir şekilde halledeceğiz.

Arabamiz yok malesef. Birde benim okula giden kızım var ben götürüp getiriyorum. Doğumdan sonra yine getirip götüreceğim. Bildiğim kadarıyla bastonlar yeni doğana olmuyor. O yüzden diğerlerinden almak durumundayım.

Butcen düşükse Kraft alma.1-ağır 2 - altta ki bölüm (çocuğun ayağını koyduğu yer) mesafesi pek iyi ayarlanmamis.Uzun bebeklerde sorun yaratıyor 1.5 yaşında ki bebeğin ayağı değiyor .Arkadaşım yeniden çocuğuna baston puset aldı 3-Bagaji geniş bir arabanız yoksa sadece bu puset tüm bagajı dolduruyor 4-Tutma yeri sap şeklinde olmadığı için alışveriş torbası asamiyorsun alt bölüm de alışveriş için yeterli gelmiyor. Otomobilde güvenli ulaşımı için ana kucağına ihtiyac olmasa Chicco litewey daha kullanisli. Ben Yoyko easyo almıştım.Yukarida saydığım sıkıntıların 2.bolumu haric hepsi bu pusette de sorun olarak karşına çıkar.Ama sağlam ve çocuğun rahat ettiği bir genişliği var

6 aya kadar kanguru, sonrasinda baston araba alin derim ben,
yenidogan arabalari cok hantal valla, hic bosa para vermeyin.

bizim chicco baston arabamiz var, 4-5 yildir faal olarak kullaniyoruz, bazen 5 yasindaki oglum da oturuyor hatta, hala idare ediyor. Yenidogan arabalarina gore fiyati cok uygun.

Hemen bi araştırıp döneyim. Gezdiğim yerlerde hiç görmedim çünkü.
Mamas papas armadillo diye bakin
Tek elle kaoaniyor , bebek icin cok rahat , altindaki file buyuk , bence en rahat bebek arabasi
Baston kadar hagif degil ama cok saglam ve dayanikli , bizim araba neler yasadi ama bana misin demedi , inanilmaz bir alet

Ikinci el mamas papas alin

Yaklasik 7-8 tane bebek arabam oldu cesitli sebeplerden , ben bunun kadar kullanisli muhtesem bir alet gormedim
Görmemem çok normal internetten bakınca anladım. :)
Güzel araba ama çok pahalı. Üstüne biraz daha koyup hacı murat alınır o parayla :)

Yani kalitesine birşey diyemem mutlaka çok iyidirde. Bizim bütçeyi aşıyor canım o malesef.

Ben 1.5 sene once kasimdaki indirimde yari fiyatina almistim , cok iyi denk gelmisti
Ikinci el baksaniz belki uygundur fiyati
Aynen. 2. El daha mantıklı olur. Çünkü sıfırı oldukça pahalı. 4bin 5bin.
Hakikaten çocuk demek masraf demek. Şimdi örnek insan şu arabadan almaya kalksa yaklaşık 13 -14 tane çeyrek altın parası. Kim takacak o kadar altını. Hadi taktı diyelim insan nasıl götürüp 1 arabaya verip gelecek. Gerçekten zor işler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…