- 24 Haziran 2016
- 7.519
- 26.554
- 548
Tabiki en azindan ona gore bi yol cizersiniz sizde yoksa nereye kadar bekliceksiniz en azindan olumlu olumsuz bi donus olur.Ortada kalıp kafa bulandırmasından iyidir değilmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki en azindan ona gore bi yol cizersiniz sizde yoksa nereye kadar bekliceksiniz en azindan olumlu olumsuz bi donus olur.Ortada kalıp kafa bulandırmasından iyidir değilmi?
O zaman konu başka :)) bence ilk o yazmadan asla yazmayınn
Kafa bulandıracak bir sey yapmamis ki adam, bır kez oturmussunuz bıseyler ıcıne sınmemıs vs msj dahi yazmamıs umut verecek ufacık bisey yapmamis, bas basa bulusma talebi olmamıs. Arkadasınız no yu vermıs o da nezaketen almıs.
Net Hersey?
Tanıstıran kısıye olumsuz oldugunu Söylememis gerek duymamıs. Zaten bisey yapmazsam anlasılır demıs. Siz söylersiniz, erkekler o kadar ince dusunmez.nezaketen de olsa hiç olmazsa tanıştıran kişiye olumsuz olduğunu söyleyebilir.
Daha önce aracı ile tanıştırıldığım insanlara düşüncem olumsuz ise tanıştıran kişiye söledim olamayacağını onun için karşı tarafdan bekledim sanırım benim hatam.
Sizi istese yazardıUzun zamandır konu açmamıştım ama aklıma birşey takıldı yorumlarınızı merak ediyorum.
Evlenip ayrıldım eski konularımda var zaten boşanalı 4 yıla yakın oldu. Küçük bir şehir de yaşadığım için karşıma sık sık adaylar çıkmadı?
Geçen hafta arkadaşım vasıtasıyla biri ile tanıştırıldım arkadaşımda vardı bu tanışma faslında. çok uzun süreli olmadı bu tanışma faslı. Oda evlenip ayrılmış bir oğlu var işte onlar konuşuldu kaç yaşında , ayrılalı kaç yıl oldu falan. Bir kahve içimliği yani.
Ertesi gün arkadaşım sormuş ne düşündüğünü doğal olarak tek seferde anlaşılmayacağını tanımak istediğini sölemiş ilk izlenim olumsuz değilmiş yani. Oda aynı şeyleri düşünüyor deyip numaramı vermiş arkadaşım. Ama buranın küçük bir yer olduğunu adımın evlenip ayrılmış olduğunu fazla gezilip tozulmayacağını falan söylemiş ( neden bunları dedi anlamadım bende. ben kendimi bildikten sonra kimse karışamaz aslında böyle düşünüyorum)
aradan 10 günden fazla süre geçti numaram ekli whatsapdan hikayelerime bakıyo ama herhangi bir adım gelmedi.
Şimdi size soruyorum araya kimseyi koymadan direk sorsam mı çünkü niyetinin ciddi olduğunu ifade etmiş. Arkadaşım bu tarz konularda acemionu tekrar araya koymak istemiyorum.
Ama ben kendim sorsam yanlış anlaşılır mıyım (40 yaşında insanlarız).Yada nasıl sorarsam yanlış anlaşılmam numaramı aldığını ama ses çıkmayınca ters birşeymi olduğunu sorsam ??? Ne dersiniz fikir verin.
darısı başıma diycem de benim ki 20 yıl dayanır mı bilememAdam bence arkadaşınız yüzünden adım atmıyor. Çünkü ilk evliliginde yapmış olduğu hataları yapmamak için bu sefer düzgün tanımak istiyordu. Şu an adamın gözünde 2 ay içinde nikah masasına oturmak isteyen bir hatun var. Erkek olsaydım bende sadece hikayesine bakardım.ayrica bu ilk adım erkekten gelsin kafasını anlamıyorum ben, eşimi ben tavladim yatağa ilk ben attım 20 yıldır evli ve mutluyuz. Bence yasini almış bir kadın olarak eğer tanımak istiyorsan yazmalısın mesela yarın öğleden sonra bir kahveye ne dersin gibi?
40 yaşında insanlarsınız. arkadaşınızı araya koymayın bence. O sizi tanıştırmış görevi bitmiş. Araya ne kadar insan karışırsa o kadar karışır ortalık. Siz arayın, ya da mesaj atın "sorun var mı" şeklinde değil de nasılsın gibi hal hatır sorun. Beni de bir kezinde bir arkadaş biriyle tanıştırmıştı sonra benim söylediğim bir lafı karşı tarafa yanlış aktarmış olay bozuldu. Siz araya artık kimseyi sokmayın direkt bağlantı kurun.Uzun zamandır konu açmamıştım ama aklıma birşey takıldı yorumlarınızı merak ediyorum.
Evlenip ayrıldım eski konularımda var zaten boşanalı 4 yıla yakın oldu. Küçük bir şehir de yaşadığım için karşıma sık sık adaylar çıkmadı?
Geçen hafta arkadaşım vasıtasıyla biri ile tanıştırıldım arkadaşımda vardı bu tanışma faslında. çok uzun süreli olmadı bu tanışma faslı. Oda evlenip ayrılmış bir oğlu var işte onlar konuşuldu kaç yaşında , ayrılalı kaç yıl oldu falan. Bir kahve içimliği yani.
Ertesi gün arkadaşım sormuş ne düşündüğünü doğal olarak tek seferde anlaşılmayacağını tanımak istediğini sölemiş ilk izlenim olumsuz değilmiş yani. Oda aynı şeyleri düşünüyor deyip numaramı vermiş arkadaşım. Ama buranın küçük bir yer olduğunu adımın evlenip ayrılmış olduğunu fazla gezilip tozulmayacağını falan söylemiş ( neden bunları dedi anlamadım bende. ben kendimi bildikten sonra kimse karışamaz aslında böyle düşünüyorum)
aradan 10 günden fazla süre geçti numaram ekli whatsapdan hikayelerime bakıyo ama herhangi bir adım gelmedi.
Şimdi size soruyorum araya kimseyi koymadan direk sorsam mı çünkü niyetinin ciddi olduğunu ifade etmiş. Arkadaşım bu tarz konularda acemionu tekrar araya koymak istemiyorum.
Ama ben kendim sorsam yanlış anlaşılır mıyım (40 yaşında insanlarız).Yada nasıl sorarsam yanlış anlaşılmam numaramı aldığını ama ses çıkmayınca ters birşeymi olduğunu sorsam ??? Ne dersiniz fikir verin.
Niye öyle diyon bedarısı başıma diycem de benim ki 20 yıl dayanır mı bilemem![]()
Daha kocam olmadı yaw :) inşallah önümüzdeki yazNiye öyle diyon bebizim kocalarimiz taş
![]()
Inşallah kuzuDaha kocam olmadı yaw :) inşallah önümüzdeki yaz
Bence sen atilim yapma. Zaten çok isteyen erkek napar eder iletisim kurar.Uzun zamandır konu açmamıştım ama aklıma birşey takıldı yorumlarınızı merak ediyorum.