Kızlar bana yardım edin bundan öncekileri dert bile saymıyorum

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
öncelikle günaydın herkese ...benim sorunum iş yerindeki kadın önceden can ciğer kuzu sarmasıydık abla derdim ama her ne kadar iyi olsan da karşı tarafın içini bildikten sonra abla flaan kelimede kalıyor sizlerden akıl almak istiyorum ben önceden atanmadan önce bunun yanında stajyer dim diğer senede atandım aynı birimde çalışıyoruz 19 yaşında işe başladım şuan 23yaşında yım son bir senede anladım kimin ne olduğunu bu kadınn Beni hep kullanmış onu anlıyorum her iki ayda bir düzenli borç diye para alırdı günlerce ödemezdi kendim ağzımla isterdim yine bekletirdi zar zor verirdi herkese karşı böyle borcuna sadık değil dedikoducu ağzı iyi laf yapan birisi ...mesela iş yerinde. Birisi izin mi aldı hemen beni Oray'a yönlendirirdi idare Böyle istiyor diye oysa idarenin ruhu bile duymuyormuş ablam büyüğüm yanında yetiştim işi öğrendim diye sesimi çıkarmadım saygı duydum ama gel gör ki o Beni hep ezdi kullandı bu arada kendisi şirket elemanı ben kadroluyum ya Onunda bir isteksizliği var karı koca bunu sürekli dile getirirler genç yaşta şu kadar maaş alıyor da bizim maaş düşükte ben ne yapabilirim bu konuda ...ve bundan bir yıl önce bunun doldurmalarıyla sevgilimden ayrıldım bir ay ayrı kaldım niye evlenmiyor müş ta yaşı gelmiş geçmiş te sonra allahtn aklım başıma geldi de barıştım son olarak ben den beş ay önce bin lira borç aldı dediği zamanın üzerinden üç ay geçmesine rağmen ödemeyince bende mesaj yoluyla istedim paramı ama sen mişsn isteyen geciktirdiğinin farkındaymış ödeyecek miş kimseden borç almaz Mış boş havalar atıyor anlayacağınız neyse zaten sürekli orda burda dedikodu mu da yaptığı için biz bununla bayağı mesaj yoluyla tartıştık en son sana Hakkı'mı helal etmiyorum. Dedi bende umrumda değilsin artık benle konuşma dedim bu iyice kudurmuş facem kapalıydı açtım baktım böyle aptal aptal paylaşımlar bana laf sokan cinsten hiç oralı olmadım geri dondurdım face mi önceden de yapıyordu idareye gidip benim yerimin rahat olduğunu başka bir yere verilememi zorlanmamı istiyordu yaptı da becerdi de ve o günden sonra Muhabbetimi kestim konuşmuyorum geri zekalı ile ama bu ona çok koyuyor face den sildim ardından tekrar istek göndermiş laf atıyor tek kelime konuşmuyorum arkadaşıma diyor muş ki ben sevgilisini arayacağım derdi neymiş soracağım diyormuş bildiğin mal sevgilim arasa onu iyi tersler aramadığı iyi olmuş ya sürekli idareye gidio beni kötülüyor muş durduk yere çekememezlik var ben bu pislikle Nasıl başa çıkabilirim yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…