canım bende kullanıyorum klomeni yumurta oluşmasını büyümesini sağlıyo bu ilaç ve o büyüyen yumurtalar çatlayamazsa kiste dönüşebiliyor ama bu oluşan kistlerde genelde adetle atılıyor ilacı verdikten sonra şu gün kontrole gel yumurtalarına bakalım demedimi
evet dedi canım ama hiç içime sinmedi bu ilacı vermesi başka doktorada gitmiştim sadece folik asit vermişti bişeyin yok diyo yumurtaları iyi diyo sonra ilaç veriyooo doktora güvenemedim sanki
Verdigi ilaci kullanmayacaksaniz neden gidiyorsunuz doktora anlamiyorum yani..
Daha 1sene bile gecmeden sabirsizlik edip dr gidiyorsunuz sonra verdigi ilaci kullanmaktan korkuyirsunuz bu ilac yumurtlamayi cogaltarak ve buyumesini saglayarak gebeligi hizlandirmak icin kullanilir istiyorsan biran ince gebe kalmak doktoruna guvenip verdigi ilaci kullanacaksin ki bi faydasini goresin ole zirt birt diktor degistirmekle hicbir sonuc alamazsin...
öylede doktora gitmeden nasıl anlayacam durumumu???? zırt pırtta gitmiyorum yaş geçiyooo 20li olsam gitmem takmamda seninde benim gibi kaynanan olsa sen doktorun kapısında yatarsın yerinde konuşmak kolay be gülümmmm
Emin ol senden beter durumdayim kaynana mevzusuna hele hic girme 2dusugum var ve ikisininde sebebi o desem yeterli olur galiba ben tam 2 sene doktorlarin kapisini asindirdim daha dogrusu tek bir doktorun bu durumda istikrar cok onemle ilk gittigim ay verdi klomen kullandim hicbir sirun yoktu bendede ama dr guvensim ve tam 2 sene sonra bebegime kavustum asilama igne tedavisi hepsini yasadim ben elestirmek icin demiyorum once gittigim dr folik asit verdi sadece bu niye klomenverdi demissun ondan dedim degistirme tek drda kal diye yinede kendi tercihin...
Normal insanlar bile çoğul gebelik içın kullanıyorlar bunda abartılacak birsey yok. Gebeligi hızlandırmak içın eşimi ikna edip doktora gitsem bende isticem klomen çünküartik beklemek istemiyorum. Günün geçiyor bence kullan ve hemen hamile kalirsin inş
ah bu kaynanalar dilleri beş metre ALLAHIM şimdiki bebeni bağışlasın inşallah ne bileyim klomeni alınca kendimi çok garip hissettim eksik hissettim benden sonrakiler hamile kaldı üzülüyorum işte eleştirsen ne olur ki bana yardım ediyorsun ALLAH razı olsun
Suphe etmeden inanarak kullan canim doktiruna guven be dua et bol bol rabbim bebegine kavustursun kisa zamanda insallah seni ve tum isteyenleri... ben 2 sene ugrastim pes etmedim umutsuzluga hic kapilmadim rabbim bebebime kavysturdu uzerine birde kdv olarak 5 aylikken yeni bebisimi verdi sukurler olsun darisi tum isteyenlere ins...
ay ayyy RABBİM hayırlı etsin ve bizede nasip etsin inşallah bi kadına gittim o kadının dediğine göre 3 ay sonra hamile kalabilirmişim yanlış anlama falcı değil elle rahmime baktı ve düzeltti normal olan adetim 3 gün öne geldi (4 olmam gerekiyordu 1 haziranda oldum )kadın yumurtalıkların iyi dedi bakalım bu ayy olmasa gelecek ayyy umutluyum kadının dediğine göre o yüzeden klomeni kullanmak istemedim eğer eylül gibi olmasa ki RABBim muhafaza mecburen deneyecem artık bize dua et olur mu ???
tum isteyenlere dua ediyorum allahim herkesr tattirsin bu duyguyu... Ben inanmam bole seylere tabi tercih senin allah gonlune gore versin...
ay ayyy RABBİM hayırlı etsin ve bizede nasip etsin inşallah bi kadına gittim o kadının dediğine göre 3 ay sonra hamile kalabilirmişim yanlış anlama falcı değil elle rahmime baktı ve düzeltti normal olan adetim 3 gün öne geldi (4 olmam gerekiyordu 1 haziranda oldum )kadın yumurtalıkların iyi dedi bakalım bu ayy olmasa gelecek ayyy umutluyum kadının dediğine göre o yüzeden klomeni kullanmak istemedim eğer eylül gibi olmasa ki RABBim muhafaza mecburen deneyecem artık bize dua et olur mu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?