2 yıllık ilişkim var bir ara işte aramız kötüydü kaba davranıyordu son zamanlarda. Benimde whatsappta bir dil grubum var işte konuşuyorlar işte birisi mesaj attı bende öylesine konuşmaya başladım aradan uzun zaman geçti ben sevgilimle barıştım ama biraz soğudum mu ne oldu bilmiyorum. Bu sırada bu çocuklada arkadasça konuşuyorduk bu bana çok iyi davranıyor filan ben sevgilimden mesaj beklemiyorum ondan bekliyorum hatta sevgilimle konuşmak istemiyorum onunla konuşmak istiyorum.
Ben kimseyi üzmek istemiyorum ama gerçekler bunlar işte napıcam ben yol gösterin bana sevgilimde beni çok seviyor biliyorum ama kaba davranıyor hep bide ben evlenmeden çok şeyler istemiyorum ama o istiyor zorluyor bazen. şu an ben sevgilimi aldatıyor gibi hissediyorum ama ben napıyorum diye düşünmüyorum bile napıcam ben
Başka bi sitede yazdım ama kimse takmadı burda bana yardım edebilcek insanlar vardır umarım :))
Ben kimseyi üzmek istemiyorum ama gerçekler bunlar işte napıcam ben yol gösterin bana sevgilimde beni çok seviyor biliyorum ama kaba davranıyor hep bide ben evlenmeden çok şeyler istemiyorum ama o istiyor zorluyor bazen. şu an ben sevgilimi aldatıyor gibi hissediyorum ama ben napıyorum diye düşünmüyorum bile napıcam ben
Başka bi sitede yazdım ama kimse takmadı burda bana yardım edebilcek insanlar vardır umarım :))