Keşke o kadar kolay diyebilsem :)o kaba davranarak seni uzuyo ama bosver kizim kalbin kimi istiyorsa ona git sen takma kafana istemiyorum sebi de olsun bitsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke o kadar kolay diyebilsem :)o kaba davranarak seni uzuyo ama bosver kizim kalbin kimi istiyorsa ona git sen takma kafana istemiyorum sebi de olsun bitsin![]()
Sana kaba davranan adamı ne yapacaksın? Senin isteklerine bile saygı göstermiyor. Kimse unutulmaz da değil, vazgeçilmez de. Bırak gitsin. Diğer konuştığunla da canın ne isterse öyle hareket et :)2 yıllık ilişkim var bir ara işte aramız kötüydü kaba davranıyordu son zamanlarda. Benimde whatsappta bir dil grubum var işte konuşuyorlar işte birisi mesaj attı bende öylesine konuşmaya başladım aradan uzun zaman geçti ben sevgilimle barıştım ama biraz soğudum mu ne oldu bilmiyorum. Bu sırada bu çocuklada arkadasça konuşuyorduk bu bana çok iyi davranıyor filan ben sevgilimden mesaj beklemiyorum ondan bekliyorum hatta sevgilimle konuşmak istemiyorum onunla konuşmak istiyorum.
Ben kimseyi üzmek istemiyorum ama gerçekler bunlar işte napıcam ben yol gösterin bana sevgilimde beni çok seviyor biliyorum ama kaba davranıyor hep bide ben evlenmeden çok şeyler istemiyorum ama o istiyor zorluyor bazen. şu an ben sevgilimi aldatıyor gibi hissediyorum ama ben napıyorum diye düşünmüyorum bile napıcam ben
Başka bi sitede yazdım ama kimse takmadı burda bana yardım edebilcek insanlar vardır umarım :))
Ya bak ne biliyor musun ben şimdi sevgilimi seviyorum ama aşk değil arkadaş gibi. Diğer çocuktan etkileniyorum. Şimdi sevgilimden ayrılmak istiyorum ama üzülmesini istemiyorum nasıl ayrılcamı bilmiyorum olay buHatırlar mısın (ya da yaşın yeter mi bilmiyorum), Beyaz Showda bi psikopat karakteri vardı.
Hani "Herkes beni alkışlasın istiyorum, ama kimsenin ellerini birbirine vurmasını istemiyorum" filan gibi istekleri olurdu?
Seninki de ona benzedi bir an.
Yorum yapasım kaçtı yani, kusura bakma da çok mantıksız bir arayış içindesin.
Zaten öyle sadece sevgilimi değil diğer çocupuda aldatıyorum gibiAnlaşılan sevginiz bitmiş, gayet normal bir durum bu. Yapmanız gereken şey ayrılmak ve hoşlandığınız diğer kişi ile gönül rahatlığıyla konuşabilmek. Diğer türlü vicdanınız rahatsız olabilir,
2 yıllık ilişkim var bir ara işte aramız kötüydü kaba davranıyordu son zamanlarda. Benimde whatsappta bir dil grubum var işte konuşuyorlar işte birisi mesaj attı bende öylesine konuşmaya başladım aradan uzun zaman geçti ben sevgilimle barıştım ama biraz soğudum mu ne oldu bilmiyorum. Bu sırada bu çocuklada arkadasça konuşuyorduk bu bana çok iyi davranıyor filan ben sevgilimden mesaj beklemiyorum ondan bekliyorum hatta sevgilimle konuşmak istemiyorum onunla konuşmak istiyorum.
Ben kimseyi üzmek istemiyorum ama gerçekler bunlar işte napıcam ben yol gösterin bana sevgilimde beni çok seviyor biliyorum ama kaba davranıyor hep bide ben evlenmeden çok şeyler istemiyorum ama o istiyor zorluyor bazen. şu an ben sevgilimi aldatıyor gibi hissediyorum ama ben napıyorum diye düşünmüyorum bile napıcam ben
Başka bi sitede yazdım ama kimse takmadı burda bana yardım edebilcek insanlar vardır umarım :))
haklısın buda benim aklıma geldi kendi kendime dedim böyle. Ben ayrılmak istiyorum ama nasıl yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyorumŞu an anladığım kadarıyla bu ilişkiyi sevgilin seni seviyor (!) diye yürütüyorsun. Bu hiç mantıklı mı sence?
Ayrıca sevgi denilen duygunun kaba saba gösterilen bir şey olmadığını söylememe gerek var mı?
Senin sevgine hiç değinmiyorum bile. Bence sevgilinden değil başkasından mesaj beklemen gayet durumu ortaya kokuyor da sen acaba yeni çocuk açılmadan mı bırakmak istemiyorsun eskisini, birinin elini tutmadan diğerini bırakamıyor olabilir misin? Kendine samimiyetle bu soruyu sor ve yanıtla, elimdekinden de olmayayım mı diyorsun acaba?
Öyleyse de aman sakın bu kafalara girme, kendi duyguların neyse o, onların sana olan duygularına göre değil kendi duygularına göre karar ver. Yoksa yeni çocuk da kalasın teki çıkarsa eskisine mi döneceksin o zaman, değil mi?
haklısın buda benim aklıma geldi kendi kendime dedim böyle. Ben ayrılmak istiyorum ama nasıl yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum
Kavga için sebep arıyorumda bir iki güne bulurum. Ve zaten bu çocuk olmasada ben ilişkimin böyle aşk değilde arkadaslık üzerine kurulduğunu düşünüyorum hiç arkadaş olmadık ama ben onu öyle sevdiğimi farketmeye başladım alışkanlık olmuşBenim tavsiyem o zaman çek karşına konuş, direk ayrılmak yerine kaba saba olması konusunda biraz üzerine git, kesin ve kararlı konuş, cinsellik sen istemediğin sürece de olmamalı, o konuyu da mutlaka dile getir, biraz kendine güvenli ol, zorlamamayı öğrenmesi gerektiğini söyle. Yoksa ilk kabalığında ayrılacağını söyle kesin bir dille. Hiç taviz verme, muhtemelen düzelmeyecek ve ayrılacaksınız zaten...
Ha sanmam ya baktın birden değnek değmiş gibi değişti, kibar ve senin isteklerine de saygılı bir adam oldu, duygularına göre karar verirsin o zaman da
Konuyu çabuk ele almanı ve o arada çocukla muhabbeti ilerletmemeni tavsiye ederim..
Kavga çıkar değil benim demek istediğim, seninle konuşmak istiyorum de önce sonra çek karşına söyle sana kaba davrandığını bunları kendine yediremediğini böyle bir ilişki istemediğini, bu davranışlarının artık kendinden soğuttuğunu vs, bunları düzeltmesi gerektiğini söyle demek istedim. Restleşirse de ben böyleyim falan gibi, yapamıyorum ben ayrılalım de.Kavga için sebep arıyorumda bir iki güne bulurum. Ve zaten bu çocuk olmasada ben ilişkimin böyle aşk değilde arkadaslık üzerine kurulduğunu düşünüyorum hiç arkadaş olmadık ama ben onu öyle sevdiğimi farketmeye başladım alışkanlık olmuş
Ben daha önce bu çocuk yokkende böyle bi konuşma yapmıştım. Demek benden soğudum diye trip attıKavga çıkar değil benim demek istediğim, seninle konuşmak istiyorum de önce sonra çek karşına söyle sana kaba davrandığını bunları kendine yediremediğini böyle bir ilişki istemediğini, bu davranışlarının artık kendinden soğuttuğunu vs, bunları düzeltmesi gerektiğini söyle demek istedim. Restleşirse de ben böyleyim falan gibi, yapamıyorum ben ayrılalım de.
İkisini idare etmek doğru gelmiyorKimi gerçekten seviyorsan hangisi mantığına yatıyorsa onu seç... Bi süre ikisini de gözlemleyebilirsin
İdare etmek derken ? Beynen gerçekten idare etmek olarak düşünüyorsan etme ... Şuan bunu yazdığınw göre ikisini de idare ettiğini düşünüyorsun.. Seçim senin o zamqn ne diyimİkisini idare etmek doğru gelmiyor
Daha iyi daha önce de uyardıysan böyle, yine uyar aynen ama daha katı ve ciddi, yine trip atarsa soğutan sensin, konuşuyorum bu ilişkiyi kurtarmak için anlamıyorsun, o zaman görüşmeyelim artık diyebilirsin.Ben daha önce bu çocuk yokkende böyle bi konuşma yapmıştım. Demek benden soğudum diye trip attı
Teşekkürler ilgilendiğin için birşeyler yapmaya çalışacağımDaha iyi daha önce de uyardıysan böyle, yine uyar aynen ama daha katı ve ciddi, yine trip atarsa soğutan sensin, konuşuyorum bu ilişkiyi kurtarmak için anlamıyorsun, o zaman görüşmeyelim artık diyebilirsin.
hakkında hayırlısı...Teşekkürler ilgilendiğin için birşeyler yapmaya çalışacağım
Bana kalirsa bu yeni tanisdiginin guzel konusmasindan etkilenmissin tam tanimiyorsun digeriyle 2 yillik bir iliskon olmus iyi kotu davranislarini karwkterini kisaca nasil biri oldugunu biliyosun ayrilirsam sinavlarinin kotu gecmesinden onun geleceginden endise ediyosun tam sogumamissin gibi tabi yeni tanisdigin biri hemen kendini belli edecek degil guzel konusacak tabi baristigin eski sevgilin seni evlilik disi bszi seylere zorluyorsa hic durma ayril ama boyle bisey yoksa seni seviyorsa hic maceraya atilma derim kararini vermen lazim boyle olmaz ikisinede haksızlık ediyorsun2 yıllık ilişkim var bir ara işte aramız kötüydü kaba davranıyordu son zamanlarda. Benimde whatsappta bir dil grubum var işte konuşuyorlar işte birisi mesaj attı bende öylesine konuşmaya başladım aradan uzun zaman geçti ben sevgilimle barıştım ama biraz soğudum mu ne oldu bilmiyorum. Bu sırada bu çocuklada arkadasça konuşuyorduk bu bana çok iyi davranıyor filan ben sevgilimden mesaj beklemiyorum ondan bekliyorum hatta sevgilimle konuşmak istemiyorum onunla konuşmak istiyorum.