Kızlar bana yol gösterin ????

Olmayan durumları varmış gibi gösterip durduk yere tartışma çıkararak tripler atarak vs ayrılmak istediğinizi söyleyecekseniz bence hiç söylemeyin daha iyi..
İşin içinden çıkamazsınız sonra..
Rahatsız olduğun her durumu söylediğinde,büyük olasılıkla değişmek için uğraşacağını dair şeyler söyler
Ya da savunmaya geçer, belki de sizi suçlar belli mi olur..

''olmuyor,yapamıyorum'' diyip geçip gitseniz olmaz mı ?

Sen çok haklısın. Eğer öyle gidersem bırakmaz bu kadar kolay mı bırakmak vs der

ALDATTIĞIMIN FARKINDAYIM DEMIŞSIN..

-- yahu sevgilinden ayrıldığın dönemde bu çocugu buldun ;

--sevgilin sana tekrar dönünce ;

--- niye kabul ediyosun eski sevgilini.

Asıl sen bu çocuğu aldatıyorsun.eski sevgilinle.

Ya bu çocukla ayrılacaktın sevgilin tekrar döndüğünde.

Ya da sevgiline kosmayacaktin tekrar..

bi de bu sene uni. mi kazanacaksın sen ?
erkekler mi yapıyo sadece al buyur işte...19 yaşında bir kız ne şiş yansın ne kebap...
Ben sevgilimle ayrılmamıştım sadece kavga etmiştik. Diğeriylede sevgili değilim zaten sadece artık ondan hoşlanıyorum böyle söyledim yanlış anlamayın lüten

Bana kalirsa bu yeni tanisdiginin guzel konusmasindan etkilenmissin tam tanimiyorsun digeriyle 2 yillik bir iliskon olmus iyi kotu davranislarini karwkterini kisaca nasil biri oldugunu biliyosun ayrilirsam sinavlarinin kotu gecmesinden onun geleceginden endise ediyosun tam sogumamissin gibi tabi yeni tanisdigin biri hemen kendini belli edecek degil guzel konusacak tabi baristigin eski sevgilin seni evlilik disi bszi seylere zorluyorsa hic durma ayril ama boyle bisey yoksa seni seviyorsa hic maceraya atilma derim kararini vermen lazim boyle olmaz ikisinede haksızlık ediyorsun
Ben hemen bi kararvermek istiyorum zaten ama ne yapacam hangisi doğru olur bilmiyorum. Sevgilim çok seviyor beni evlenmeyi istiyor okuldan sonra zaten sevgilimi seviyorum ama içimde bi kıpırtı falan yok aşk olarak değil sevgim

kimseyi üzmek istemiyo musun. ayrıl sevgilinden sanki kocan. üzülsün biraz bişey olmaz

Ben hemen bi kararvermek istiyorum zaten ama ne yapacam hangisi doğru olur bilmiyorum. Sevgilim çok seviyor beni evlenmeyi istiyor okuldan sonra zaten sevgilimi seviyorum ama içimde bi kıpırtı falan yok aşk olarak değil sevgim
sevse kaba davranmaz. sevse bişeylere zorlamaz. haa yedekte olması hoşuna gidiyosa bilemicim

sevse kaba davranmaz. sevse bişeylere zorlamaz. haa yedekte olması hoşuna gidiyosa bilemicim
Hayır ben biri hayatımdayken başkasından hoşlanmaktan bile utanıyorum ama bu durumu fazla uzatmak istemiyorum ayrılmak istiyorum onun çok umutları, hayalleri var bir yandan onu kırıp yıkmak istemiyorum

Hayır ben biri hayatımdayken başkasından hoşlanmaktan bile utanıyorum ama bu durumu fazla uzatmak istemiyorum ayrılmak istiyorum onun çok umutları, hayalleri var bir yandan onu kırıp yıkmak istemiyorum
o zaman kesinlikle ayrıl. sırf o istiyo diye evlenemezsin sevmediğin insanla. başka biriyle de umut kurar emin ol. erkekler çok rahat unutup devam edebiliyor. ayrıl gitsin hem vicdan azabı çekmezsin

Back
X