- 26 Temmuz 2016
- 1.486
- 1.175
- 133
kızlar ben bi türlü anlamıyorum bu erkekleri n'oluyo bunlara rahatmı batıyor daha 11 aylık evliyim eşim bana çok düşkün çünkü benden başka kimsesi yok o küçükken ailesi trafik kazasında ölmüş şimdi gelelim soruna biz Face hesabını ortak kullanıyoruz geçen ay eşimin 2.face olduğunu öğrendim daha doğrusu kendisi söyledi ama kullanmıyor resim bilgi arkadas hiçbirşey yok bomboş ama onun tlf günlük kontrol ediyorum çaktırmadan haftada 1 yada ayda 2-3 kez çok değil bu face girdiğini ve her defasında farklı isimlere baktığını gördüm misal dün bizim facede ekli bir kız arkadaşına (onun ark.en son benim yanında konuştular kız tebrik etti bizi hatta kendide biriyle görüşüyormuş evlenecekmiş zaten yurt dışında yabancı bir kız)bi lise öğrencisine bakmış kız birde benim bi akrabama bakmış erkek oda yani hep durum bu bakıyor ama ekleme yorum vs yok acaba kendi facemizden ekli olmayan birine bakınca bu bizde sorun oluyor bu yüzdenmi o faceden bakıyor ayrıca işi genelde erkeklerle erkek muhabbetinide bilirsiniz girdiği ortamlarda geçen isimlere mi bakıyor acaba offff ciddi anlamda eşimden soğumaya başladım