• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar banada bi el atın lütfen

Stalk çağımızın vebası. Ben de bakıyorum. O da bakıyor mu bilmem, hiç kontrol etmedik birbirimizi. Bazen biriyle tanışıyorum enteresan geliyor bakıyorum, "aaa bu da ne kasıntıymış" diyorum bakıyorum. Bazen bir olay oluyor cinayet, ölüm vs. açıp profiline bakıyorum. Mesela dün arkadaşım mesaj attı, eski sevgilisinin son paylaşımlarını screenshot alıp attım. Bazen aklıma geliyor üniversiteden tanıdığım dıdısının dıdısına bakıyorum meraktan. Evlendi mi, iş buldu mu, yaşıyor mu gibi. Meraktan bakıyordur yani.

yahu bu face hesabını parayla mı veriyorlar. nedir ortak kullanma sevdası. ne zaman facebookumda pelinsu-abdülkadir bilmemneoğlu diye biri belirse anında siliyorum. ne kadar yakın olduğumuzun hiç önemi olmuyor...

ayrıca baksa ne olacak. neden bu kadar yakın takip ediyorsunuz ki. demek ki bir güvensizliğiniz var.

Canım niçin sormuyorsun
Kendi kendini yeme uygun dille sor,
Konuştum aslında daha önce fark etmiştim ben bu 2.face milleti bahane ederek şakaya getirip sordum seninde 2.face varmı diye var dedi kendi itiraf etti eski bir hesap ara ara girer bakarım veriyim şifresini bak istersen dedi vs vs baktım birşey yok sonra dondurdu hesabı 1 ay sonra falan tekrar aktifleşmiş ama şifreyi unutmuş tlf gelen Yen'i şifreyi bile silmemiş yada Akıl edememiş bilmiyorum baktım aynı şifreyle girdim açıldı hesap ama yine boş dediğim gibi ara ara girip bakıyor millete bunlar çoğu zaman es dost akraba kimi zaman sıradan tanımadık biri bazen eskord oluyor ki eskordlara bakmamak imkansız sayfa boş olduğu için hep onlar çıkıyor arkadas olarak ekle bölümünde hani aratmaya bile gerek kalmıyor tabi bütün bunları internet gecmişinden buluyorum ama artık yoruldum eşimden soğumaya uzaklaşmaya başladım

yahu bu face hesabını parayla mı veriyorlar. nedir ortak kullanma sevdası. ne zaman facebookumda pelinsu-abdülkadir bilmemneoğlu diye biri belirse anında siliyorum. ne kadar yakın olduğumuzun hiç önemi olmuyor...

ayrıca baksa ne olacak. neden bu kadar yakın takip ediyorsunuz ki. demek ki bir güvensizliğiniz var.
Şöyle söyleyim daha öncede yazmıştım ben babamı annemi aldattığı için kaybettim ve daha 5 yaşındaydım şimdi eşimde böyle millete bakınca acaba diyorum elimde değil yani

Şöyle söyleyim daha öncede yazmıştım ben babamı annemi aldattığı için kaybettim ve daha 5 yaşındaydım şimdi eşimde böyle millete bakınca acaba diyorum elimde değil yani
bence çocukluk travmalarınızla eşinizi boğmayın. eminim çok zor geçmiştir hayatınız ama geleceğinizi de karartmamak adına bir güven duymanız lazım. neticede evlenmişsiniz. biraz rahatlayın artık...

Bence herkesin sahsina ait bir hesabi olsa , sizler icin daha iyi olur..
Telefona gelen sifre yenileme hatirlama mesajini dahi silmemis adam..
Baska bir amaci olsa, en ufak ayrintiya kadar dikkat ederdi diye dusunuyorum..

Öyle aslında akıl edip internet geçmişini de silebilir işte o zaman hiçbirşey göremem demekki kötü niyeti yok

bir dönem face hesabım vardi.
kimlere baktığımı eşim görseydi ve bu kim deseydi bir çoğunu tanımazdım bile.
aa şu kimmiş.himm yanındaki de kimmiş tanıdık mi sanki? yok yok değilmiş.
yanındaki kızda kimmiş çok güzelmiş bakiyim fotolarina maşallah..
aa bir arkadaş vardı ne oldu ki dur bir bakayım.himm buldum ama yanındaki kim ki evlenmiş mi yoksa ?
dur bide ona bakayim v.s v.s:halay:
erkek olsam karımın beni çoktan bosamasi lazımdı o zaman.:olamaz:
takılmayın böyle şeylere sadece merak:dondurma:
tabi insanların basina ne gelirse meraktan gelirmiş fazla abarmamak lazimHoppa
baktığı kişiler çok absürd paylasimlara sahip değilse ve bir geçmişi yoksa önemsemeyin bana kalırsa..

Af dileyerek buyukannem esegin aklina karpuz kabugu dusurme derdi...ben boyle seylere asla takilmam umrumda bile degil kimseyi hafiyelik yaparak yada yakaladim seni iste diyerek elimde tutamam...guvenmiyorsam sorgulamadan bosarim

aa bir arkadaş vardı ne oldu ki dur bir bakayım.himm buldum ama yanındaki kim ki evlenmiş mi yoksa ?
baktığı kişiler çok absürd paylasimlara sahip değilse ve bir geçmişi yoksa önemsemeyin bana kalırsa..
Aslında doğru söylüyorsunuz ama bunu hiç kullanmadığı 2.faceden yapınca acaba gizli bişeyler mi karıştırıyor şüphesi oluyor

Birde ben eşimin tlf gizli gizli sürekli kurcalama gereği duyuyorum bu huydan nasıl vazgeçebilirim varmı bir tavsiyeniz

Birde ben eşimin tlf gizli gizli sürekli kurcalama gereği duyuyorum bu huydan nasıl vazgeçebilirim varmı bir tavsiyeniz
neden?
telefonunu saklıyor mu sizden.çalınca tuvaletten koşarak mi geliyor.ne bileyim sizi suphelendirecek davranışları mi var?
belliki eşinize karşı güven probleminiz var.altı doludur veya değildir bunu biz bilemeyiz tabiki.
ama ortada kuşkulu bir durum yoksa kendinize bunu yapmayin.
ben esimin telinin şifresini bilmem.sarjda
telefonu çalar mesaj gelir kimmiş bir baksana der bazen bakasim gelmez.
ayni sekilde oda benimkine.
mesala simdi istemem eşim telefonumu alsın karistirsun burda yazdığım seyleri okusun.siz ister misiniz?
önce kendinize sonra eşinize ilişkinizin sağlamlığına güvenin.
yapacak adam her türlü yapar zaten.yeterki istesin.
neler okuyoruz.ikinci telofanlar ikinci hatlar.
kendinize ve eşinize durduk yere hayati ve evliliği çekilmez hale getirmek yerine.anı yaşayın yasatin
mutlu olmanın karsidakine guvenmenin yolunu bulun
ortada bisey yokken kuşkuyla yasamak yerine mutlu huzurlu zaman geçirin bir şey olursa o zamanda net tavrinizi koyun..
güvenmediğim insanla evli kalamam ben.
güveniyorum diyede asla yanlış yapmaz diye bisey yok.yaptığı noktada ne olacağını bilirse sıkıntı yok:))
mutluluklar dilerim..nacizane tavsiyelerim

Sadece meraktan bakıyordur,sakin olun durduk yere huzurunuzu bozmayın.... ama yok, başka şeyleri de var,zaten pek güvenim yok,buda tuz biber oldu diyorsanız, o başka.........

neden?
telefonunu saklıyor mu sizden.çalınca tuvaletten koşarak mi geliyor.ne bileyim sizi suphelendirecek davranışları mi var?
belliki eşinize karşı güven probleminiz var.altı doludur veya değildir bunu biz bilemeyiz tabiki.
ama ortada kuşkulu bir durum yoksa kendinize bunu yapmayin.
ben esimin telinin şifresini bilmem.sarjda
telefonu çalar mesaj gelir kimmiş bir baksana der bazen bakasim gelmez.
ayni sekilde oda benimkine.
mesala simdi istemem eşim telefonumu alsın karistirsun burda yazdığım seyleri okusun.siz ister misiniz?
önce kendinize sonra eşinize ilişkinizin sağlamlığına güvenin.
yapacak adam her türlü yapar zaten.yeterki istesin.
neler okuyoruz.ikinci telofanlar ikinci hatlar.
kendinize ve eşinize durduk yere hayati ve evliliği çekilmez hale getirmek yerine.anı yaşayın yasatin
mutlu olmanın karsidakine guvenmenin yolunu bulun
ortada bisey yokken kuşkuyla yasamak yerine mutlu huzurlu zaman geçirin bir şey olursa o zamanda net tavrinizi koyun..
güvenmediğim insanla evli kalamam ben.
güveniyorum diyede asla yanlış yapmaz diye bisey yok.yaptığı noktada ne olacağını bilirse sıkıntı yok:))
mutluluklar dilerim..nacizane tavsiyelerim
Eşimin tlf şifre yok tlf hiç saklamaz hep ortadır gece ben önce yatacaksam kendi tlf verir al bunu da götür odaya diye aslında güvensizliğim yoktu biranda ne oldu niye oldu bende anlamadım

Bu korkularını eşinle açık açık konuşmalısın bence, acaba mı diy ekendini yeme veya başkalarına akıl danışma ,
Eş senin eşin , evlilik senin evliliğin aranızda ilişkiyi sizden başka kimse iyi bilemez verilen akıllar havada kalır .
Ben her konuda her detayı açık açık yüzyüze konuşma taraftarıyım .

Çok gereksiz ayrıntılara takılıyorsunuz... hem ortak facebook hesabı nedir? Ortak hesap olunca kocamın erkek berberi ile benim iş arkadaşım aynı hesapta??? Ne alaka? Ben ortak hesap ile arkadaşlık teklif edenleri hayatta kabul etmiyorum. Tanımadığım bir adam ne diye benim hesabımda ekli olsun?

Ayırın hesapları, telefonunu da karıştırmayın. Evde size karşı nasıl davranıyor, evine bakıyor mu vs gibi problemlerle ilgilenin.
Ağzınıza sağlık. Zaten hep dalga geçiyorlar. Allah korusun ayrılık felan olursa hesaplara ne olucak diye?Bence bu kadar bütünleşmek zorunda değiliz. Birde herşey tamdı sanki birde sosyal medya belası çıktı.Millet begeniyle yorumla takiple aldatır oldu. Yüce Allah akıl fikir dağıtırken biz insancıklar neredeydik acaba diyorum. Ah ah 70 li yıllarda yaşasaydım keşke...:KK66:))

Back
X