kızlar banada bir yardım edin altlı üstlü işkencesi

xsxekerkxixzcandy

İyi ki geldin pamuğum..
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
5.069
4
156
Bursa
kızlar benim kayınvalidemler üst katımızda oturuyor ev yaparken maddi olarak epey zorlandılar bizi kiradan kurtarmak için Allah razı olsun
bizde maddi olarak çok sıkışığız borçlar falan çoğu zaman beraber yiyorduk ne varsa idare ediyorduk
ama benim sinirsel bir rahatsızlığım var 3 yaşındada yaramaz bir oğlum var Allahım korusun nazardan , şöyleki çok yorulduğum yada çok uykusuz kaldığımda fenalaşıyorum sağ tarafım uyuşuyor
kayınvalidemler Allah var yukarda severlerdi beni bende onları sever sayarım hiç kırmamaya çalışıyorum
ama bana sabah 10 engeç 11 gibi bir geliyor gece 12ye kadar bizde, e bide topla yıka pişir hizmet et mahvoluyorum, gece çocuk uyuyor yorulduğum için uyumak istiyorum ama o hala oturuyor
birde banyosunuda bizde yapıyor yukarda şofben ısıtmıyormuş ve küvette değil banyonun ortasında yıkanıyor birkere elektrik çarptı bana çamaşır makinesinede su gidiyor çünkü orta yerde yıkanınca
hasta oldu baktım, çamaşırı ütüsü yapamadığı herşeye yardımcı olmaya çalışıyorum ama bende insanım bir özel hayatımız kalmadı ev yol geçen hanı
birde çok alıngan ona bişey diyemiyorum hemen küsüyor
görümceme mesaj yazdım artık 12lere kadar oturmak zorundamı annem diye belki yatıcam belki eşime giyincem e bizde insanız
sizi çok seviyorum ama biraz benimde özelim olsun bizde bir aileyiz yazdım
kıyametler koptu tabi, haklıyım ama birden suçlu gelin oldum, birdaha adımımızı atmayızlar ters ters mesajlar
eşimde üzülüyor beni haklı buluyor ama arada kalmak istemiyor konuşun aranızda diyor
ben şimdi gidip ne diyim, haklıyım ama küstüler
gitmesem uzayacak küslük ben huzursuzluk olsun istemiyorum
ayıpmı etmişim sizce, paranoyak oldum iyice

İster küssünler ister kırılsınlar..Bosver ya bende altlı üstlü oturuyorum..Ama mesafe koydum suan birbirimzden nefret etsekte rahatım..Adın gelin bir kere ne kadar iyilik yaparsan yap bir kötü söze bakar..Keske mesaj yerine kayınvalidene acık acık söyleseydin..Hic özürdileme herkes evini bilsin..

sağol canım,
bende öyle düşünüyorum ama eşim üzülüyor işte
çok zormuş gerçekten
biryerde okumuştum aynı evde gelin kaynana melek bile olsa kanatları çarpışırmış

k.validene açıkça söyleseydin,görümcene söyleyince, annemi istemiyorlar olmuş..
sana erkenden geliyorsa,anne sen buradasın ben biraz uzanıp uyuycam de..
akşamları geç saate kadar otururken ,anne sen yabancı sayılmazsın kocam için giyinip süslenicem de..
giyin süslen çık karşısına..belki ima olur ona da anlar..

aman canım yaaaa... küserlerse küssünler!!

daha iyi ya gelmezler işte..

böyle saçmalık mı olur ya! ne demek sizin evde banyo yapıyor.. pes vallahi...

sen hatalı bir şey yapmamışsın, bu yüzden sakın özür dileme

zaten özür dilersen bir daha senden çıkmazlar, iyice yerleşirler .. artık bir daha bir şey de diyemezsin

hergece 12 lere kadar çekilir mi yaa. insan olanın düşünmesi lazım.

çocuk uyuyunca insin evine en fazla daha ne bekliyor ki?

yok mu komşusu arkadaşı sizden başka?

Canım görümcene msj yazmakla iyi etmemişsin,madem kayınvaliden hassas alıngan,sende kendin için eşinle falan misafirlik yürüyüş,nebileyim dışarı çıkın bu akşam planımız var deyin,arada çocuğunuzuda bırakıp uzun yürüyüş bile yapmak sana iyi gelecektir,gündüzde çıkabilirsin o sendeyken anne markete gidecegim dönüste arkadaş kahveye çağırdı dersin,mazeret yarat zamanla oda evini bilir,annegil falan yokmu,yada arkadaşın onlara gidin gezmeye ya da dışarda vakit gecirmeye çalışın derim..

gülerim ağlancak halime
teşekkür ederim kızlar, yorumlara çok ihtiyacım vardı
hepsini defalarca okuyup düşünüyorum
gerçekten psikolojim bozulmuş hata arıyorum kendimde

Cok tanıdıgım bir kayınvalide aklıma geldi birden :)
Vay be, onun gibiler de varmıs meger..
Görümcene o sekilde bahsetmen iyi olmamıs e, haliyle de annesini korumus..
Bosuna alınganlık yapıyorlar, sonuna kadar haklısınız sizin de bir özel hayatınız var, illa gözlerine soka soka yasamanız mı gerekiyor?
Gerekiyorsa da yapıcak birsey yok yasayın!
Onlar utansın bir insan bu kadar rahatsız edilirse olacagı budur yani..

aynen katılıyorum,bu konuda sen haklısın !!kimse için kendi isteklerinden vazgeçme!!alttan da alma..:128:

üzgünüm ama, bence de doğru olanı yapmışsın.. keşke onlarda birazcık ''büyüklük'' etselermiş de senin o msjına bırakmasalarmış durumu :44: ben özür dilencek bişi bulamadım acıkçası.. bence siz saygınızda kusur etmeyin, aynen devam.. onlar da anlıcaklardır bi gün.. ''ele karışmak'' die bişi var, kendi evlatları kendileri evlenince seni anlarlar, bence hiç sıkma canını.. eşinde öyle.. biraz zmn bence

keşke annem 12lere kadar oturmak zorundamı yerine,görümcenle yüzyüze daha yumuşak şekilde konuşsaydın...böyle yazınca sert üslup olmuş...haklısın ama sonuçta anne eve gelir eder ama günaşırı 12 saat te biraz fazla. kırmadan dökmeden söyleseydin görümcene,canım abin için hazırlanıyorum akşam için anne gelince pek mümkün olmuyor falan diye;daha iyi olurdu sanki.kayınvaliden de alınganmış ya kırılmıştır.sen haklısın ama onunda yaşına ver işte onlar bizim gibi değiller,kalabalık ailelerde anne baba içiçe yaşamışlar düşünemiyorlar o kadarını.

sen haklısın canım geri adım atma.tek yanlışın görümcene mesaj atmak olmuş keşke kayınvalidenle tatlılıkla konuşsaydın.gece 12 ye kadar oturması çok saçma bunun söylenmesine bile gerek yok amasaygını güleryüzünü eksik etme ama sakın özür de dileme alttan alma zaten iki gün sonra barışırsınız belki kayınvaliden bu vesileyle kendine bir çeki düzen verir

severlerdi demişsiniz,o zaman biraz düşünceli davranması lazım gelmiyomuş artık zaten,saygıda kusur etmezsiniz görüşmek mecburiyetinde kaldığınız zaman olur biter

Hatanız, görümcenize yazmak olmuş.

K.valideyle ilgili sorun varsa dolaylı olarak yazacağınız en son kişilerdir görümceler ve eltiler.

Madem bu kadar destek oldular size, aranızda çok iyi öyleyse direkt k.validenizle konuşmalıydınız.

Kırmadan, nazikçe anlatsanız sizi mutlaka anlayacaktır.

Altlı üstlü oturuluyorsa beraber yenilip içilmesi, devamlı birlikte olmak zor ama normal.

Siz bu konuda yoğunlaşın konuşurken; haftanın bazı günleri yalnız kalmak istediğinizi ve eve gitme vakitleri daha erken olmalıdır şeklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…