- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.184
- 823
- Konu Sahibi xsxekerkxixzcandy
-
yazmayı unuttum,benim ağlamamı duyunca tansiyon çıkmış 18,kafayı yicem yaaa,bide bana anlatıyor,sana üzüldüm diye,rahat yok kahretsin.nerde ağlayım peki ben sokaktamı komşudamı evim var diyemiyorum lanet olsun.
valla canım küslük iyi bişey değil elbette ama sende iyi dayanmışsın bacım ya..ne o hergün hergün bıktırır insanı..dünyanın en iyi kaynanası bile olsa aynı evde gecelere kadar kim olsa sabretmez... onun anlayışsızlığı altında kalıp kendi gururunu incittirme..elbette söylemekle en doğru olanı yapmışsın..insan kendi için yaşamalı başkalarını memnun etmek için değil...sen el üstünde tutsan bile gün gelir ipe sapa küser alınırdı zaten...fakat tekniğin yanlış olmuş bence..görümceni bulaştırmayacaktın kayınvalidene söylemeliydin.. belki direk yüzüne söyleyemezsin haklısın ama belirli imalarla ayağını kesebilrsin....işte sen sabah onlara gidip beş on dakka oturup sonra anne ben gideyim biraz yatayım geceleri oğlum uyutmuyor ben bugün biraz uyuyacam diyebilirdin..üç beş kere böyle yaparsın...diğer zamanda da duştaydım duymadım zilin sesi dersin...bigün kafam ağrıyo dersin...yani böyle böyle ayağını keserdin...direk görümcene söylemen yanlış olmuş..ama sakın gidip özür falan dileme..zaten görümcende maşallah çok terbiyeliymiş bi daha gelmeyiz rahatsız etmeyiz falan..ne kadar ayıp...neyse olan olmuş ama sakın özüer falan dileyip haklıyken haksız duruma düşem derim ben...zamanla düzelir belki uzun sürer ama düzelir...eşinde senden yana..daha ne istiyorsun..valla bu dönemin kıymatini bil bence...keyfini çıkar...nede olsa eşinin anası babası...eninde sonunda unutulur...düzelir merak etme hiç üzülme de ....ben senin yerinde olsam bu kadar sabredemedim valla iyi durmuşsun yinede....kızlar benim kayınvalidemler üst katımızda oturuyor ev yaparken maddi olarak epey zorlandılar bizi kiradan kurtarmak için Allah razı olsun
bizde maddi olarak çok sıkışığız borçlar falan çoğu zaman beraber yiyorduk ne varsa idare ediyorduk
ama benim sinirsel bir rahatsızlığım var 3 yaşındada yaramaz bir oğlum var Allahım korusun nazardan , şöyleki çok yorulduğum yada çok uykusuz kaldığımda fenalaşıyorum sağ tarafım uyuşuyor
kayınvalidemler Allah var yukarda severlerdi beni bende onları sever sayarım hiç kırmamaya çalışıyorum
ama bana sabah 10 engeç 11 gibi bir geliyor gece 12ye kadar bizde, e bide topla yıka pişir hizmet et mahvoluyorum, gece çocuk uyuyor yorulduğum için uyumak istiyorum ama o hala oturuyor
birde banyosunuda bizde yapıyor yukarda şofben ısıtmıyormuş ve küvette değil banyonun ortasında yıkanıyor birkere elektrik çarptı bana çamaşır makinesinede su gidiyor çünkü orta yerde yıkanınca
hasta oldu baktım, çamaşırı ütüsü yapamadığı herşeye yardımcı olmaya çalışıyorum ama bende insanım bir özel hayatımız kalmadı ev yol geçen hanı
birde çok alıngan ona bişey diyemiyorum hemen küsüyor
görümceme mesaj yazdım artık 12lere kadar oturmak zorundamı annem diye belki yatıcam belki eşime giyincem e bizde insanız
sizi çok seviyorum ama biraz benimde özelim olsun bizde bir aileyiz yazdım
kıyametler koptu tabi, haklıyım ama birden suçlu gelin oldum, birdaha adımımızı atmayızlar ters ters mesajlar
eşimde üzülüyor beni haklı buluyor ama arada kalmak istemiyor konuşun aranızda diyor
ben şimdi gidip ne diyim, haklıyım ama küstüler
gitmesem uzayacak küslük ben huzursuzluk olsun istemiyorum
ayıpmı etmişim sizce, paranoyak oldum iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?