of çok karışık
isimleri değiştirerek yazıyorum.
benim sevgilimin mahallesinde ayse ve oya diye kız var tamam mı (gerçek isimleri deil) sevgilimin x diye arkadaşı var erkek. x ayseyle cıkıyor. ayseyle oya arkadas. benim sevgilimde bunlrın ikisiyle önceden cıktı. kavak yelleri gibi. sonra oyanın gönlü sanırım halen benımkınde günahını almak istemem. sevgilim x le dershane cıkısı test çözceklerını söyledı çözdüler testi biz dönercideyiz dedi. oyanın twitterine girdim ayseyle döner keyfi yazmıs. saatler uyusuyor
ayse xin sevgilisi ya, x te benm sevgilimin yanında acaba dıyrm kı ayse yanında oyayı da mı göturdu cunku oyayla bnmkının arası yapılsın dıye :S az önceye kadar aşkım canım demezdi mesaj attım dedim ki "eğer eski sevgilinle bulustuysan ya da bulusacaksan rabbim beni sana kavusturmadan canımı alsın" dedim.hemen dışardayım askm yok askım bulusmam falan fılan dedı. hemen direk aşkımlı canımlı ciicmli konustu of öyle cok karısık bişey
hee bide dediki biz xle dershane çıkısı test çözcez şarjım az bitebilir dedi. sonra fazla mesajlasmadk sordum kaçtane çözdün diye 70 dedi hanii o lafında bile sanki yalan söylermiş gibi geldi. :S