• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Başıma Ummayacağım Şey Geldi :( :(

Görülen o ki hem siz hem karşı taraf biteceğine emin gibisiniz.
Başlamanın bir lüzumu yok o zaman.
Zaten erkek arkadaşınız da biteceğinin sinyallerini vermiş gibi geldi..
b diyorum. Hiç başlamayın. Zaten seviyorsa/seviyorsan her türlü olur...

bana da böyle geldi sanki ikiniz de biteceğine eminsiniz. En azından bikaç ay bekle derim belki sevginiz güçlenir her zorluğu aşabilirsiniz, bunu yaşamadan bilemezsin. Gidene kadar görüşmene gerek yok 3-4 ay görüşün sevginizi ölçün, onu tanımaya çalış o zaman karar vermen daha da kolaylaşır. Şimdi ayrılsan da içinde kalcak belki yürütebilirdik diyeceksin

benim fikrimse sadece arkadaş olur iletişimi kesmez onun bana ilgisine ciddiyetine beni nekadar önemsediğine bakarım uzaktan bir ilişki yürütmek zor sonunda ne olacağı belli değil umut bağlama derim ona bağlanırsan şimdiki üzüldüğünden ilerde çok daha fazla üzülebilirsin 1 yıl sonunda arkadaşlık bitmemişse ülkeye döndüğünde ilişkinizi tekrar ele alırsınız ciddi anlamda

KESİNLİKLE BAŞLAMA diyorum evet bu kadar net söyleyebiliyorum tecrübem olduğu için. Uzaktan ilişki hiç ama hiç kolay değildir biz ayrıldık çok seviyorum ölüyorum hayatımın aşkı dememize rağmenn.. Ve bizimki nette başlamıştı sen 6 ay ona alısıcaksın sonra gitmesi daha bi koyar bence arkadaşım hiç başlama sonrasında acı cekersin şuan benim ve biçok uzaktan sevgilisi olup ayrılan arkadaşımız gibi...

ben de şuan beraber olduğum insanla 2 ay önce tanıştım ve birlikte en fazla 2 hafta geçirebilicektik sonra benım ünv için ankaraya gitmem gerekiyodu bunu bile bile başladık...
sizin 6 ayınız var. düşünsene bi belki de önünüzdeki bu 6 ay çok güzel geçicek çok güzel şeyler paylaşıcaksınız neden bu fırsatı elinin tersiyle itmek istiyosun? bi gün oturup da keşke yapsaydım demek var keşke ilişkimize bi şans tanısaydm diye..emin ol bunun pişmanlığı; yani bişeyin insanın içinde ukte kalması acı verir çünkü eline bi daha böyle bi şans geçmeyeblir... bence, ona bi şans tanı bakalım zaman neler göstericek..

Paylaşımlar az oldukça unutması daha kolay oluyor.. 6 ay sonra ona daha da bağlandığında sanmaki herşey daha kolay olacak.. O zaman büsbütün yıkılırsın.. Ben olsam başlamazdım (eğer biteceğinden eminsem)

Bitip bitmeyecegini bilemessin canım .6 ay da neler olur kimbilir belki seni sogutacak bişey yapıcak ve 6 ay içinde zaten bitecek,yada hersey daha da ilerleyecek ve daha da sıkı baglanacaksınız birbirinize.dediğin gibi daha sonra mesafelerden dolayıda bitebilibilir bunu bilemeyiz ama bence bunları düşünmek için çok acele etmişssin zaman bırak derim.ben de 1 bucuk senelik ayrı sehirlerde yasadığım biriyle hala beraberim hikayemiz benziyor biras.yerinde olsam zamana bırakırdım zaten 6 ay sonra bitecekse biter ve görüşmediğin için zaman sana ilaç olur.bence aradan biraz daha zaman gecsin şöyle 2 3 ay kadar ona hakkında ne düşündüğünü sor yada hareketlerinden anlarsın seni önemsemeyip önemsediğini o zaman verirsin kararını.benim fikrim bu basıma benzeri geldiği için sana kendi yaptığım şeyi önerdim ben pişman olmadım aksine daha da mutlu oldum şimdi uzun ayrılıktan sonra gecirdiğimiz zaman daha değerli gelio bize.senin için de aynısı olur mu bilmem yine de sen bilirsin içinden ne geliyosa onu yap derim

Bitip bitmeyecegini bilemessin canım .6 ay da neler olur kimbilir belki seni sogutacak bişey yapıcak ve 6 ay içinde zaten bitecek,yada hersey daha da ilerleyecek ve daha da sıkı baglanacaksınız birbirinize.dediğin gibi daha sonra mesafelerden dolayıda bitebilibilir bunu bilemeyiz ama bence bunları düşünmek için çok acele etmişssin zaman bırak derim.ben de 1 bucuk senelik ayrı sehirlerde yasadığım biriyle hala beraberim hikayemiz benziyor biras.yerinde olsam zamana bırakırdım zaten 6 ay sonra bitecekse biter ve görüşmediğin için zaman sana ilaç olur.bence aradan biraz daha zaman gecsin şöyle 2 3 ay kadar ona hakkında ne düşündüğünü sor yada hareketlerinden anlarsın seni önemsemeyip önemsediğini o zaman verirsin kararını.benim fikrim bu basıma benzeri geldiği için sana kendi yaptığım şeyi önerdim ben pişman olmadım aksine daha da mutlu oldum şimdi uzun ayrılıktan sonra gecirdiğimiz zaman daha değerli gelio bize.senin için de aynısı olur mu bilmem yine de sen bilirsin içinden ne geliyosa onu yap derim

Aynı şeyleri ben düşündüm ve yazıcaktım ki arkadaş yazmış bile katılıyorum çok haklı ve mantıklı olan bu zaten.

Back
X