• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Başıma Ummayacağım Şey Geldi :( :(

6 ay sonra ilişkinizin biteceğinden bu kadar eminsen baştan başlama canım. Şuan da hissedeceğin ayrılık acısıyla 6 ay bir şeyler paylaşıp ayrıldıktan sonra hissedeceğin ayrılık acısı aynı olmayacak. Hakkında hayırlısı olsun canım.

6 ay sonra bitecegini nereden biliyorsunuz??
1 yilligina gidecekmis, sonrasinda size donmeyecegini de bilemezsiniz...

yani simdiden ne olacagina karar veremezsiniz?

siz eger onun -gercekten o- olduguna inaniyorsaniz ya risk alacaksiniz ya da almayacaksiniz...

gerisi kader kismet...

Teşekkür Ederim cnm .Şu an bile üzüntü duyuyorum 6 ay sonrasını tahmin bile edemiyorum ama gitmeme durumu olursa da sevgimizden boşuna vazgeçmiş olacağız o kararı bana bıraktı ama bu çok zor bi kararkeşke geleceği görme şansım olsaydı..

canımm ilişkinizin boyutu önemli burda seninle boşa zaman geçirmediğine inanıyosab devam etmelisin..işi için gitmeli bu siz evlendikten sonrada olabilir..ayrı kalabilirsiniz normal karşılamalısın zor olsada..hem kısmetse demiş daha belli değil

canım eğer biteceğine gerçekten eminsen başlatmaman daha iya şimdi üzülmek o zamankindenden çok daha hafif olur inan bana...

Sen nasil hissediyorsun bilmiyorum ama ben olsam birakmazdim onla devam ederdim...zaten bi sene sonra gelicekmis.. eger gelmezsede ona göre davranirsin.. cünkü bence bukadar cok etkilenecegin bii nsani bulmak okadar kolay deil en azindan benim icin..

ben 2.5 sene uzak iliski yasadim.. tamam suanda bitti ama devamda edebilirdi.. her iki taraf severse beklenebilir bence..zaten uzakken o bir sene icinde onun sana olan duygularina göre iliskiye devam edersin yada bitirirsin..

Kızlar Hepinize Yorumlar İçin Ayrı Ayrı Teşekkür ederim .aklım çok karıştı bi yanda ne olursa olsun 6 ayda olsa mutlu günler yaşamak var bir yanda 6ay sonra onu yollarken ki psikolojimin ne kadar kötü olacağı ve çekeceğim üzüntüler var çok zor bir karar :(

Görülen o ki hem siz hem karşı taraf biteceğine emin gibisiniz.
Başlamanın bir lüzumu yok o zaman.
Zaten erkek arkadaşınız da biteceğinin sinyallerini vermiş gibi geldi..
b diyorum. Hiç başlamayın. Zaten seviyorsa/seviyorsan her türlü olur...

niye 6 ay sonra bitecegini düsünüyüon?eger onun sevgisinden eminsen, seni sevdigini hisssediyorsan ve sende onu seviyorsan bitirme. ama ondan emin degilsen güvenmiyorsan bitir..

uzaktan ilişki yürütmek öyle göründüğü kadar kolay deildir, eğer sevgine ve onun sevgisine güvenmiyosan önüne bak, 1 yıl boyunca hiç görmiceksin, ben şahsen 9 aydır görmüyorum erkek arkadaşımı ve ne kadar zorlanıyorum tahmin dahi edemezsin, o yüzden bence çok iyi düşün 1 haftalık bi ilişki sonuçta...

Kızlar sizi sıkmadan konuya girmek ve bir kelimeyle de olsa fikrinizi almak istiyorum. Kısa zaman önce biriyle tanıştım ve karşılıklı ilk görüşte aşk gibi birşey oldu. 3-4 kere görüştük ve ben ilk kez bu kadar mutlu hissediyorum kendimi .1hafta boyunca herşey mükemmel gitti
makine mühendisliği bölümünden bu sene mezun oldu ve dün akşam tam eve dönerken bana 6 ay sonra 1 yıllığına yurt dışına çıkması gerektiğini ve herşeyin hazır olduğunu söyledi(mesleği için).
Ama hiç bişey de belli olmaz dedi kısmet değilse gidemem dedi.Ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü tam bulmuşken işte bu demişken kaybedeceğimi bilmek çok kötü bir duygu.
ona gitme diyemem tabi ki bu fırsatı kaçırmamalı şimdi asıl soruma geliyorum..
siz olsaydınız 6 ay sonra bitmesi muhtemel bi ilişkiye başlarmıydınız?

içinizden seven insan 1 yıl bekler diyenleri duyar gibiyim ..Ama yurt dışına çıkarsam 1 yılla kalmayabilrim diyor sonuçta biz tanışalı 1 hafta oldu ve kariyerine daha çok önem veriyor mantığıyla hareket ediyor doğal olarak ve giderse ilişkimiz biter malesef..

a)bu ilişkiye başlayıp güzel geçirdiğiniz 6 ayı kar mı sayardınız?

b)Yoksa 6 ay sonra sevdiğini uzaklara göndermiş acı çeken bi kadın olmamak için başlamamayı mı tercih ederdiniz?

6 ay sonra bitecek bir ilişkiye başlamak ne kadar mantıklı kızlarr 1 kelimeyle bile olsa yorumunuzu eksik etmeyin ne olur??? [/COLOR]:sm_confused:

Bakışınız hoşuma gitti... :delphin:

Etkilendiğiniz, ilgilendiğiniz halde gözü kapalı ilişkiye başlamıyorsunuz, mantığınızı kullanma derdindesiniz...

Madem bu kadar gerçekçi bakıyorsunuz, kendinize güveniyorsanız "yavaş adımlarla" beraber yürüyebilirsiniz, "büyük adımları" dönüşüne saklamak koşuluyla...

Lakin "Başlarsam kendimi kaptırırım, sonra perişan olurum." öngörünüz varsa elbette endişelerinizde haklısınız...

Her iki durumunda muhatabı "mühendis"imiz olduğuna göre onun görüşleri de belirleyici elbette ve bu konuyu enine boyuna konuşmalısınız... Fakat "giderse ilişkimiz doğal olarak biter" demişsiniz, ben öyle düşünmüyorum... Bu şekilde de ilişki yürütülüyor, artık saat farkını hesaba katmazsanız dünyanın öbür ucu, telefonun ucunda ya da bilgisayar ekranında, buna çok yakından şahidim... yerimseniben (Tabii burada köklü bir sevgi olacak ki, iki tarafın da "kafası rahat etsin"... ) sengözlerimebaksanab

Altı ayda ilişkinizin kazanacağı boyuta göre anlam kazanacak fikirlerimiz... O halde onu en iyi tanıyan kişi olarak (bizden iyi guclubacismile ) "gözden ırak olursa gönülden de ırayacağını" düşünmüyorsanız "imkansız" diye bir şey yok... Zira birkaç arkadaşım (duygusal, nazik beyleri tenzih ederim, muhakkak vardır hisli mühendisler) mühendislerle uzaktan yürüttükleri iletişimlerde ciddi sinir harpleri yaşadılar... Belki tesadüf, belki kariyer imkan ve hırsının fazla ve rakiplerin çetin oluşu bunlara sebep oluyor, bilemiyorum... :1no2:

Çok da takılmayın zaten, kader, isterse Fizana gitsin, "yazılıysa" siz kaçsanız da burnunuzun dibine düşecek... kaydirigubbakcemile3

En doğru kararı tabii ki sen verirsin bence ama eğer gerçekten doğru insan olduğunu düşünüyorsan ayrılman doğru olmayabilir. Belki de yaşamadığın şeyler için ilerde pişmanlık duyabilirsin. Hem bu 6 ay içinde gerçekten sağlam bir ilişkinin temellerini atmış olursanız gitmekten vazgeçebilir ya da bu süre içinde tam tersi olur birbirinize uymadığınızda karar kılar canınız yanmadan da ayrılabilirsiniz. Gerçekten mutluysan da tadını çıkar bu güzel duyguların. İnsanın karşısına kolay kolay çıkmaz ne de olsa doğru insan dediğimiz kişi.

canim daha cok olmamis tanisali ama eger gercekten iste bu dediysen
ve oda boyle dusunuyosan 1 sene hatta biraz daha uzun surse bile bu sizi ayirmamali. hem zaten eskisi gibi degilki canim aylarca bi mektupmu bekleyecksin sanki biligsayar var telefon var hatta arada tatilide olup yaninada gelir e bikac sene dayanip sonra onla omur boyu mutlu olmaya degmezmi? bunuda sen bileceksin...

kendısı ne dıyor
baslayalım dıye mı ıma edıyor herseyı asarız mı dıyor
cocuk sana her olasılıgı soylemıs bence
eger senı cok severse okulun bıtınce mastera gel oraya yerleselım ı soylemek ıster dıye dusunuyorum
ama sonunda uzulmekte var bılemıyorum canım zor bır konu senınkı

kararı bana bıraktı demişsin...sana bıraktıysa kararı başlama derim...yani senin kararın başlamamaktan yanaysa o dünden razı demekki...onun için farketmiyor demekki...kısmete de inan...zaten bir şey olacaksa araya ne girerse girsin olacağına varıyor işler...

Olur mu olmaz diye düşünmek sadece beyin harbi oluyor o yüzden kalbinde şüphe yoksa denemek istiyorum hertürlü zorlukta olsa denemek istiyorum diyorsan dene. Bende ilişkiden çok arkadaş olabilrisiniz. Hem sen üzülmezsin hem o üzülmez. birbirinizin hayatına görmeden müdahele etmek ancak kalbleri yorar. yüz yüze görmeden sadece kalben iletişim çok zor. bazen siz bile karşılaştığınız bambaşka birinden duygusal anlamda hoşlanabilirsiniz. Hem arkadaşlığınız çok kısa sürelik o yüzden ilişki demeyin arkadaş dost olun. Birbirinizi tanıyın... bu şekilde devam edin. Sonrasına sonra karar verin. O gelince bir ilişki başlar veya hayatlarınız size nerelere sürüklemiş bunu görün.

Yoksa 2-3 senelik ilişki sonrası ayrılıklar devam ediyor.. Yoksa birbirini çok tanımayan uzaklaşan insanlar için bu çok zor....

yerinde olsam böyle bir ilişkiye adım atmazdım
uzakta olunca güven sorununu daha sık yaşarsın
sevgilin gözünün önünde olsun
kendini riske atma bence.....

Back
X