Kızlar başınıza geliyormu,erkek arkadaşınız yada kocanız sizi kıskanmıyor?

Kıskanılmadığında sevilmediğini düşünürmüsün

• Ankete Katılan
    46
  • Anket Kapalı .

pnar1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
450
1
0
Kocaeli
Arkadaşlar ya anlamıyorum sorun bendemi ondamı, akannehirkıskanmadığını düşünüyorum .Mesela bugün biri bana dediki seni evlendirelim aklımda biri var yüzün çok güzel ,seni mutlaka arayacağım haberin olsun.Erkek arkadaşım yorum bile yapmadı "çirkin surat naber" dedi.Deseydin ya erkek arkadaşım var diye dedi.bu kadar mafoldumbenbunun gibi bir sürü şey yaşadım .Ben olsam kesin ona dünyayı zehir ederdim suçu olmasada ,yada eğer biri var hayatımda demediyse neden demedi diye kavga ederdim yani kıskanırdım doğal olarak. siz ne diosunuz:a015:

canım benimkide cok abartmas bu kıskanclık olayını ama daha iyi biran gelir hic istemedigin bir anda kıskanclık yapar problem cıkarır bu seferde istemessin.. ben oyle sacma sapan seylerden kıskanan erkekleri goruyorumki iyiki kıskanc degil diyorum:)

benimki için ne diosun peki,mesela kıyafetimde bi düğme açık olsun kapatır ama kıskançlık babında olduğunu sanmıorum

bence bugünkü ilk anlattığım olayda kıskanmadıysa bu adam beni kıskanmıyor ilk baştaki kıskanılcak bir olay değilmi sence sen.olsan kıskanmazmıydın akannehir

canım bazı erkekler sever ama inan kıskanmaz kayınvalidemlerin bir aile dostunun oğlu var inan eşini hayatta kıskanmazmıs bekarkende öyleymiş.insanı sinir eder böyle durumlar o kısda hep derdi kocama sinir oluyorum kıskanmıyo kıyafetime erkeklerle diyaloğuma diye bazı erkekler öyle değiştirmekte imkansız

ne saçma hiç sahiplenildiğini hissetmiyorsun ben kıskandığımda sen hastasın çok kıskançsın diyor sersem[COLOR="Navy"][/COLOR]:mymeka:

benim erkek arkadasımda aynı tepkiyi verirdi zaten cocukda sana erkek arkadasım var demedinmi demis tepkiszi kalmamıski

balık burcu yükselenide aslan, resmen kıskanmadı

canım niye dmeedin derken çok rahattı sanki kız arkadaşıma anlatıodum ben olsaydım karışırdı ortalık birsürü şey düşünürdüm,kesin beni sevmiyor her fırsata açık bilmem ne
mafoldumben

Burçlardan anlamam da...
Bence erkek arkadaşınız sizin ondan ayrılmayacağınızı biliyor.
Yani o güveni vermişsiniz ona..
Kim gelirse gelsin beni bırakmaz diyor..
Güven güzel bir duygudur ama cepte olduğunu hissettirmek de hoş değil..

ne saçma hiç sahiplenildiğini hissetmiyorsun ben kıskandığımda sen hastasın çok kıskançsın diyor sersem[COLOR="Navy"][/COLOR]:mymeka:

ilk önce şu lafı çok çirkin kötükedihüso

"yüzün çok güzel seni evlendirelim,ararım seni" bu sözleri erkek arkadaşın duyduğunda yüz ifadesi bile değişmiyorsa bir sorun var demektirkafamçokkarıştı

balık burcucun 6. hissi kuvvetlidir. size güveni tamsa ve kıskandırmak için uğraştığınızı düşüyorsa umursamaz bence:)

benim niş.de balık ben ikizlerimakannehir
ama çok kıskanır Çok üzgünüm çoook
burnumdan getirir bazen Çok üzgünüm çoook
ortada kıskancak bişe olmasa da karşımdakinin vergi numarasına kadar sorar:mymeka:
üstüme başımada karışır,sonra alır bizi bi kavga Aallllaaaaahhhh:olmaz::olmaz::oklava::oklava:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili arkadaşlarım hepinizin cevabını okudum.Ben diyordumki acaba benmi çok tepki veriyorum onunki normal bir davranışmı ama dünkü olay biraz tuhafıma gitti,İşin içinden çıkamayıncada size yazdım.Bizim ilişkimiz 4 senelik ve bazı tespitlerde olduğu gibi bana aşırı güveniyor,kıskanmanın zayıflık olduğunu söyler bazı zamanlarda.Belkide kompleks yaptığı için kıskanmıyor.Ben olsam deli gibi kıskanıyorum ve gerekirse tartışıyorum ozamanda benim davranışım hastalık olarak nitelendiriyor .Nasıl çıkıcam işin içinden anlamadım sonuçta kıskanılmak binevi sahiplenilmektir.Aşırı olmamak şartıyla:1no2:

erkekler kadınlara ilaveten daha kıskançtırlar ama belli etmezler biz kadınlar duygularımızı hemen belli ederiz

siz bizim tam tersimizsiniz
benim erkek arkadaşım da senin gibi düşünür kıskanılmak güzeldir sahiplenildiğini hissedersin o nedenle beni kıskan diye talepte bulunup durur
ve haliyle de çok kıskançtır onun kıskançlığı yüzünden benim onu kıskanmak gelmez içimden
keşke biraz daha az kıskanç olsaydı..
yapıyla alakalı bi durum biraz da..belki sevgilinin yapısı böyledir
4 yıl olmuş o nedenle de kıskançlığı azalmış olabilir
sevgisinin azaldığını düşünmüyorum ama dediğim gibi ya kişilikle alakalıdır(eğer ilk baştan beri kıskanmıyorsa)ya da uzun zamandır birliktesiniz diye gerek görmüyordur

anlamıyorum en baştada kıskançlık yoktu ve ben bunu sevmiştim rahat hareket edebildiğim için ama dünkü olay bana battı nedense,çünkü empati yaptım kendi tepkilerimi düşündüm çok farklıydı.Bu olayı kkıskanmayan sevgilim iş saatleri dışında biri beni cep tlfnumdan aradığında kızıyor ve cep numaram yazıyor diye kartvizitlerimi yırtıyor anlamadım gitti:sm_confused:

ne şanslısın yaa senin yerinde olabilmeyi ne kadar isterdim, erkek arkadaşının bence yapısı bu seni sevmediğini düşünme bak bir de espri yapmış çirkin surat naber diye, yapı meselesi bu kimi kıskanır kimine saçma gelir ama bence kıymetini bil inan kıskanç sevgiliye sahip olmak iyi bir şey değil sürekli kavga sebebi

Back
X