Kızlar başınıza geliyormu,erkek arkadaşınız yada kocanız sizi kıskanmıyor?

Kıskanılmadığında sevilmediğini düşünürmüsün

• Ankete Katılan
    46
  • Anket Kapalı .
ne şanslısın yaa senin yerinde olabilmeyi ne kadar isterdim, erkek arkadaşının bence yapısı bu seni sevmediğini düşünme bak bir de espri yapmış çirkin surat naber diye, yapı meselesi bu kimi kıskanır kimine saçma gelir ama bence kıymetini bil inan kıskanç sevgiliye sahip olmak iyi bir şey değil sürekli kavga sebebi

malice inşallah dediğin gibidir ama işte biraz hissetsem sahiplenildiğimi,adama desem yarın görücü gelio kadın oğluna alcakmış çok beğenmmiş die olur bende geliim çocuğu beğenirsek neden olmasın dicek diye korkuyorumkaydirigubbakcemile3

deriiiin yalnız değilsin valla seni en iyi ben anlarım ben bide bı yüzden sorun çıkaranardanım yani niye kıskanmıosun diye başına kalkıyorum tabiki de gerekli durumda kıskanırım ama gereksiz durumda neden kıskanayım sana güveniyorum der ama bu beni tatmin etmez ne yazıkki bu durumu biz aşamadık yapıyla alakalı gibi geliyo bana bazen öyle durumlar olluyoki kıskanmamsına şaşrıp kalıyorum açıkçası bende çoıok kıskancım ona göre oda benim bu kıskançığımı gereksiz buluyo ama kıskanılmak oş bir duygu olsa gerek

deriiiin yalnız değilsin valla seni en iyi ben anlarım ben bide bı yüzden sorun çıkaranardanım yani niye kıskanmıosun diye başına kalkıyorum tabiki de gerekli durumda kıskanırım ama gereksiz durumda neden kıskanayım sana güveniyorum der ama bu beni tatmin etmez ne yazıkki bu durumu biz aşamadık yapıyla alakalı gibi geliyo bana bazen öyle durumlar olluyoki kıskanmamsına şaşrıp kalıyorum açıkçası bende çook kıskancım ona göre oda benim bu kıskançığımı gereksiz buluyo ama kıskanılmak hoş bir duygu olsa gerek

ayyy ayyy aynı yaa benimkide aynı seninki gibi diyor,sen çok kıskançsın diyor bir keresinde krize girmiştim ,"nasıl bu kadar sinirleniyorusun anlamıyorum böyle bir kıskançlık normal değil demişti.Bir doktora git sen demişti" iyice çıldırmıştım.Aslında çopk eskiden çok kıskanç bir sevgilim varı ozamanda psikolojim çok bozulmuştu,,, yokmu bunların ortaları ya öffffffffffmafoldumben

ayyy ayyy aynı yaa benimkide aynı seninki gibi diyor,sen çok kıskançsın diyor bir keresinde krize girmiştim ,"nasıl bu kadar sinirleniyorusun anlamıyorum böyle bir kıskançlık normal değil demişti.Bir doktora git sen demişti" iyice çıldırmıştım.Aslında çopk eskiden çok kıskanç bir sevgilim varı ozamanda psikolojim çok bozulmuştu,,, yokmu bunların ortaları ya öffffffffffmafoldumben

vallahi aynı yaa nasıl oluyoda bukadar kıskanıyosun ortada bişey yok ki cümlesini inan bende defalarca duydum hatta bugün sabah bile kıskanmıyosun diye yine tartıştık sen bana okadar zaman güven verdin durduk yere nie kıskanayım diyo sen bişey yapmıyosun ki diyo sanırım kıskanılmak için sadece uygunsuz bişey yapılması gerektiğiini düşünğüyo:çok üzgünüm:

vallahi aynı yaa nasıl oluyoda bukadar kıskanıyosun ortada bişey yok ki cümlesini inan bende defalarca duydum hatta bugün sabah bile kıskanmıyosun diye yine tartıştık sen bana okadar zaman güven verdin durduk yere nie kıskanayım diyo sen bişey yapmıyosun ki diyo sanırım kıskanılmak için sadece uygunsuz bişey yapılması gerektiğiini düşünğüyo:çok üzgünüm:

dün ona internnette olan bir testi yaptım soru şöyleydi sevgilinizin en nefrtet ettiğiniz huyu oda kıskançlık yapması dedi:içelim: hayır güzel güzel giyiniosundışarı çıkıosun bakıldığını farkediosun ama adam çok rahat ,en fazla şu düğmeni kapat dio ama kıskançlık yok,birinin bana baktığını görüo yinede 0 tepki,bikeresindede ben araba kullnıodum yanımdaydı ,yanımızdan bir araba geçiodu içinde genç çocukalr resmen bağıra bağıra laf attılar oda güldü oha ayılar dedi ve güldü:gitme:

dün ona internnette olan bir testi yaptım soru şöyleydi sevgilinizin en nefrtet ettiğiniz huyu oda kıskançlık yapması dedi:içelim: hayır güzel güzel giyiniosundışarı çıkıosun bakıldığını farkediosun ama adam çok rahat ,en fazla şu düğmeni kapat dio ama kıskançlık yok,birinin bana baktığını görüo yinede 0 tepki,bikeresindede ben araba kullnıodum yanımdaydı ,yanımızdan bir araba geçiodu içinde genç çocukalr resmen bağıra bağıra laf attılar oda güldü oha ayılar dedi ve güldü:gitme:
başıma böyle bişyler gelmedi ama ne tepki vereceğini inan kestiremiyorum ya bazıları olur hani der ya kafamı kırar filan yok bizde böle şeyler yani bazen çok tepkisiz kalıyo şaşırıyorum kıskanman gerekmiyomuydu diyorum bu kez de o şaşırıyo oof off karışık işteeeÇok üzgünüm çoook

başıma böyle bişyler gelmedi ama ne tepki vereceğini inan kestiremiyorum ya bazıları olur hani der ya kafamı kırar filan yok bizde böle şeyler yani bazen çok tepkisiz kalıyo şaşırıyorum kıskanman gerekmiyomuydu diyorum bu kez de o şaşırıyo oof off karışık işteeeÇok üzgünüm çoook

sanırım bu sorun türkiye de bir sende bir bende kimse yazmıyorkaydirigubbakcemile3

sanırım bu sorun türkiye de bir sende bir bende kimse yazmıyorkaydirigubbakcemile3

gerçekten yaa milet hep kıskançlıktan şikayetçii kıskanılmayan bir tek bizmiyizz hayır öle çirkin bir ızda değilim ynai kendimi kötü hissettim şimdi mafoldumben

slm kızlar ben aranıza yeni katılıyorum böyle bir sorun bendede vardı ama inanın okadar kötü deil kıskanılmak .kendimden örnek verecek olursam ben 5 senelik evliyim eşim ilk zamanlar katımı açtırmazdı yani annemlere gitmeme bile problem çıkarırdı yaşadığımız şehirde biraz bunu gerektiyo gibi zaten her neyse bu beni sıktıkça ben karşılık verdim kavga ettim sen benim özgürlüğümü nasıl kısıtlarsın falan ben insan deilmiyim küserdim konuşmazdım ama baktımki ben böyle yaptıkça hep kaybediyorum bide başka bi yol deniyim dedim ve bu sefer hep suyuna gittim. yani biyere gitmek için müsade isterdim yok derse tamam aşkım sen yeterki huzursuz olma ben gitmesemde olur falan derdim böyle böyle artı karışmamaya başladı yani karışmıyo dediysem tam özgür deyilim am en azından her istediğim yere ya kendi yada bir başkasıyla gönderiyo ama yok demiyo önceden ne mümkün....neyse arkadaşlar kafanızı şişirmiş olmıyım böyle bi deneyimim var paylaşıyım dedim kendinize iy bakın....

derin biz ayrıldık bunu yazarken şimdi gözyaşı içindeyim ellerim ttitriyo evet ayrıldık çok büyük kavgalar sonucu işte bu ayrılık artık beni kıskanmıyo diyebileceğim bi sevgilim yok sevgi bazen herşey için yeterli olmuyo malesef bizim de olmadı ilgi kıskançlık alaka bekledim beni sevdi ama yapmadı karakteri buna izin vermedi ve acı sonuç çok üzgünüm hatta ayakta zor duruyorum

sen asker beklemiyormuydun.. o askerdeyken mi ayrildiniz :( aii ne kotuuu.. icim ciz etti :(
duzelme sansi yokmu

derin biz ayrıldık bunu yazarken şimdi gözyaşı içindeyim ellerim ttitriyo evet ayrıldık çok büyük kavgalar sonucu işte bu ayrılık artık beni kıskanmıyo diyebileceğim bi sevgilim yok sevgi bazen herşey için yeterli olmuyo malesef bizim de olmadı ilgi kıskançlık alaka bekledim beni sevdi ama yapmadı karakteri buna izin vermedi ve acı sonuç çok üzgünüm hatta ayakta zor duruyorum

sevde canım şimdi gördüm yazını noldu ya üzüldüm bak şimdi ,belki şey dir geçici bir süreçtir nedenin ne olduğunu bilmiyorum tabi ama,köklenmiş bir ilişki varsa tabiki bitmez bitmez dediğin yerde yenidne başlar,Nolduki:teselli:

çok kötüyüm ne yazcam anlatcam bilmiyorum ki nedeni anlaşamamak işte canım çok sıkkın ağlamaktan şişti gözlerim inanın yazamıyorum sevdiğinizin değerini bilin

BENDE ÇOK KISKANCIM KOCAMDA BILIYO BUHUYUMU TAA İLK GUN SOLEDIM SEN BENIMLE YAPAMAZSIN COK KISKANCIM DEDİMÇok üzgünüm çoook BEN SEN DEN DAHA FENAYIM DEDI IYI DEDIM BENI KISKANAN BI ERKEGIM OLACAK zemuszemusDEDIM AM AHIC OLE DEGIL IS YERINDE BISI OLUR ANLATIRIM TEPKI VERMEZ VEREM EDER BENI KISKANSIN DIYE ABARTIRIM BAZI OLAYALARI SURATI HAFIF DUSER AMA SAKIN BI SEKILDE KARSILIK VERIR BENDE AZCIK PARLASIN ISTIYOM BULDUM DA BUNUYOM MU BILMIYOM boshayallersmile BEZAN SOLERIM SEN BENI SEVMIYOM KISKANMIYON DIYE SANA GUVENIYOM ASKIM DER :delphin:AMA BIRAZCIK BELLI EDECEK ERKEK DEDIGIN YA YUZUNE BAKILMAYACAK GIBIDE DEGILIM AMA NEDEN BOLE BILMIYOM mafoldumben

cok ilginc sinirlerini aldirmis sanirim senin erkek arkadasin öyle bir sey olsa kesin dalardi aninda benim erkek arkadasim tabi bu kadarida anormal ama yani sinir olmakta haklisin canim sen eminmisin seni sevdiginden

hiççç kıskanmazdı.. ben ki eski nişanlımdan kıskanclık yüzünden ayrıldım.. önce ohh be dedim dünya varmıs kıskanmayan bi sevgilim var artık.. sonra zaman geçti... yanında ayrildiğim nişanlım ariyo msj atiyo bunda tık yok.. bu sefer de kıskanılmamak battı.. bi ortasını bulamadım diye dert etmeye başladım.. bu kadar rahatlık hiç hoşuma gitmedi.. açik saçik giyiniyorum bişi demiyor falan.. neyse bi sene geçti.. adam meğerse biriktireeee biriktireee ne hale gelmişşş. şişmiş şişmiş sinirden.. ne rüyalar ne kabuslar görmüş.. kuzenlerine ablasına dert yanmış yanımda erkeklerden msj geliyor kuduruyorum bişi de diyemiyorum burcuyu kısıtlamak istemiyorum burcu eski nişanlısından çok kıskanç olduğu için ayrıldı ben de kıskandiğimi belli edersem benden de ayrılır demiş... meğerse durum bundan ibaretmiş.. sonra yavas yavas askım bu blüz açık deil mi biraz.. nese şaka şaka ben sana güveniyorum lar başladı.. sonra aşkım yaa kendine yeni hat alsan da rahatsız etmese kimse.. ha bak yanlış anlama haaa lar başladı.. ama artık bi sene oldu.. şimdi rahat rahat kıskanabiliyor.. hatta bana msj geldiği zaman panter gibi atlayip ben bakarım diyor.. msn ime girip tek tek aşkım sil bunu aşkım bak kıskanıyorum diyor.. bugünde gene bi kavgamız oldu kıskanclık yüzünden.. gecen eski erkek arkadasım doğum günümde aradı ben de söledim.. deliye döndü.. ayrılık sebebi bu burcu.. baska bi erkek olsa kaldıramaz ama ben kaldıracam nasıl yapacam bilmiyorum ama kaldıracam bi şekilde ayrılamam senden ama çok kıskanıyorum lütfen ona göre davran diyor.. kurban olurum ben ona yaaaaaa... hersey bi yana da kıskanmanın da dozu vardır.. şimdi bu sevgilim kıskanınca küsüyor bağiriyor ama saygısını bozmadan. eski nişanlım tekme tokat girerdi kıskandiği zaman.. hem bana hem etrafımdakilere.. =( ortası makbuldür ama

ıyyyyy ben yaşamıştım bunu :kızgın: ne gıcık bi histir buu...yaa çok afedersiniz hayvanlar bile eşlerini kıskanıyor ama benim eski birlikte olduğum kişi de hiç öle bişiy yoktuu..gayet rahat...çıldırmamak elde değildi ,kıskanılmayı özledim beaaÇok üzgünüm çoook

Back
X