Peki nasıl silerim ki soruyu bilmiuordumDini konu açmak yasak. Bu tarz şeyleri google a yazarsan seni dini içerikli forumlara yönlendirir zaten. Oraya sorarsın.
Çok sacmasiniz
BiliyorumÇok sacmasiniz
Silme işlemi yapılamıyor.Yetkili birine benzeyen Mune aplamız birazdan kapatır konunu.Çok sacmasiniz
Ahahahhaha kız bu kadar mutlu olacağını bilsem ben sürekli derim sana onuBiliyorumkahretsin ben işte yaa seviyorum kendimi
Saçma olan bizmişiz, duydun mu :)Biliyorumkahretsin ben işte yaa seviyorum kendimi
Bunu söylemek ýine herkes tersloyor evet bu sitede yeniyim bilmiyorum neden uyarmadan hemen başkasını etiketliyosnuzSilme işlemi yapılamıyor.Yetkili birine benzeyen Mune aplamız birazdan kapatır konunu.
Ruyalarin tersi cikarmisAranızda hacet namazi kilip duasi kabul olan var mı yada rüya gören ben kıldım ve sevdiğim insanın cuma namazina gittiğini gördüm ve diger bir gece de beri arayıp başkasını seviyorum dediğini gördüm rüyamda bilen arkadaşlar Yorum yapabilir mi
Canım biz sana yardım etmesi için etiketledik mune'yi sen hemen "çok saçmasınız" ithamına neden giriyorsun ki? Burda bunu yapmak kötü birşey değil. Şikayet amaçlı değil, yardım amaçlı söyledik.Bunu söylemek ýine herkes tersloyor evet bu sitede yeniyim bilmiyorum neden uyarmadan hemen başkasını etiketliyosnuz
Gönül öyle istiyor tabi ben saçmayım diyemez yaSaçma olan bizmişiz, duydun mu :)
Evet oylesin iz Mune demekle birsey bitmiyor uyarmak önemli sitede yeniyim napabioirm dini konu olmadiginiSaçma olan bizmişiz, duydun mu :)
Uyarı manasında etiketlemişler zaten kötü niyetle değil. Forum kurallarına göz at canım alınacak bir şey dememiş kimse bilmiyor olabilirsin ama öğrenmiş oldun işte.Bunu söylemek ýine herkes tersloyor evet bu sitede yeniyim bilmiyorum neden uyarmadan hemen başkasını etiketliyosnuz
Tessekur ederimUyarı manasında etiketlemişler zaten kötü niyetle değil. Forum kurallarına göz at canım bir alınacak bir şey dememiş kimse bilmiyor olabilirsin ama öğrenmiş oldun işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?