Kizlar başlık bulamadım ya buraya yazayım dedim

Ceceyli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
50
12
38
Aranızda hacet namazi kilip duasi kabul olan var mı yada rüya gören ben kıldım ve sevdiğim insanın cuma namazina gittiğini gördüm ve diger bir gece de beri arayıp başkasını seviyorum dediğini gördüm rüyamda bilen arkadaşlar Yorum yapabilir mi

Dini konu açmak yasak. Bu tarz şeyleri google a yazarsan seni dini içerikli forumlara yönlendirir zaten. Oraya sorarsın.

Hacet namazı ney ki öyle . Tövbe tövbe ben Hacetlenmek diye bir şey duydum ama ruyayla alakasi yok.
Bence bir fal baktır. Falci sana soyler sevgilin nereye gitcek :)
Sacma işler hep.

Ruyalarin tersi cikarmis baskasini seviyorum dedigine gore seni seviyo

Bunu söylemek ýine herkes tersloyor evet bu sitede yeniyim bilmiyorum neden uyarmadan hemen başkasını etiketliyosnuz
Canım biz sana yardım etmesi için etiketledik mune'yi sen hemen "çok saçmasınız" ithamına neden giriyorsun ki? Burda bunu yapmak kötü birşey değil. Şikayet amaçlı değil, yardım amaçlı söyledik.

Bunu söylemek ýine herkes tersloyor evet bu sitede yeniyim bilmiyorum neden uyarmadan hemen başkasını etiketliyosnuz
Uyarı manasında etiketlemişler zaten kötü niyetle değil. Forum kurallarına göz at canım alınacak bir şey dememiş kimse bilmiyor olabilirsin ama öğrenmiş oldun işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…