kızlar başlık ne yazacağımı bulamadım bi bakar mısınız?

patronum bugün yanıma geldi ben inanıyorum o onunla dertleşiyor öyle birşey yok dedi kapattı konuyu.

İnanmış veya susan kadına yapılabilecek bir şey yok.
Bana kalsa ben de yemedim. Ama kadın belli ki bazı sebeplerden inanmayı seçmiş. Senin inanıp inanmaman bir şey ifade etmez.

hayır tabi ki.

bi patronunuz aldatılıyor, diğeri de aldatıyor. ama aldatılan susmayı tercih etmiş. o da farkında durumu ama sineye çekecek demek ki. siz karışmayın sakın.

Adam aldatıyor. Kadın da farkında. Siz karışmayın sakın.

Aldatıyor.
Kadın farkında.
Kabullenmiş ya da sindirememis henüz konduramıyor.
Boşver bir şey yapma.

kadın inanmış yada inanmayı tercih etmiş siz karışmayın daha fazlasına..

koca baldızla karısını anlatıyor ve hepsi aynı şirkette çalışıyor,2016 karaböcek vakası.karışmayın siz...
büyük bir entrikanın ortasında kalır aşk-ı memnuyu baştan çekersiniz el birliği ile boşverin.

Bence kadın patronunuz bu işin peşine düşecek. Sadece sizi karıştırmak istememiş ve konuyu kapatmış gibi gözükmüş. Doğru olanı da yapmış bence çünkü sizi ilgilendiren bir konu değil.

Bence hiç karışmayın bu işin sonunda zararlı siz çıkabilirsiniz

kızlar çok haklısınız en iyisi uzak durmak.
en çok üzüldüğüm kadın gelip bana anlatıp ağlardı çok da iyi bir kadın bunu nasıl yapıyorlar aklım almıyor.
ama karışmayacağım hiç bilmiyormuş gibi davranıyorum

kızlar çok haklısınız en iyisi uzak durmak.
en çok üzüldüğüm kadın gelip bana anlatıp ağlardı çok da iyi bir kadın bunu nasıl yapıyorlar aklım almıyor.
ama karışmayacağım hiç bilmiyormuş gibi davranıyorum
En iyisini yaparsın,anlayamadığım kızkardeşine neden sormamış sadece eşine sormuş?

Gece 3 te 4 te bilememde,Bende ablamın nişanlısıyla bazen dertleşiyorum.Düğün stresi sıkıntısıyla ilgili bazen dertleşiriz,ben ararım kimseye anlatamadığımı ona anlatır akıl alırım,3 gunde 1 birşeye ıhtıyacın var mı dıye arar,yasca benden buyuk abi-kardeş olduk biz ama bu olayda iyi niyet yok sanırım.

Benim eski nişanlımda kız kardeşime böyle çikolata sepeti falan hazırlamıştı ilk yemeğe gittiğimizde kız kardeşin de olsaydı keşke falan demişti hiç telefonda konuşmadılar numaraları da yoktu birbirlerinde ama face de kuzenine baldızım fena sana ayarlayayım mı dediğini gördüm o günden beri fobi ben de şimdi yeni bir ilişkim var çocuk evdekilere selam söyle dese acaba kız kardeşime yazıyor mu diye düşünerek paranoyak oldum
bu konuyu okuyunca gene üzüldüm aklıma geldi çok zor çok ben bakışlarını bile takip ettim eski nişanlımın uzaktan izledim ve kız kardeşimi görünce kavgalar sonrası sanırım kafasını çevirdiğini görsem de günlerce kabuslar gördüm yollarda ağladım patronunuz bence çok kötü bir travma geçirebilir, bir şok yaşıyor olabilir siz karışmayın ama onun yanında olun çaktırmadan destek olun.

Benim eski nişanlımda kız kardeşime böyle çikolata sepeti falan hazırlamıştı ilk yemeğe gittiğimizde kız kardeşin de olsaydı keşke falan demişti hiç telefonda konuşmadılar numaraları da yoktu birbirlerinde ama face de kuzenine baldızım fena sana ayarlayayım mı dediğini gördüm o günden beri fobi ben de şimdi yeni bir ilişkim var çocuk evdekilere selam söyle dese acaba kız kardeşime yazıyor mu diye düşünerek paranoyak oldum
bu konuyu okuyunca gene üzüldüm aklıma geldi çok zor çok ben bakışlarını bile takip ettim eski nişanlımın uzaktan izledim ve kız kardeşimi görünce kavgalar sonrası sanırım kafasını çevirdiğini görsem de günlerce kabuslar gördüm yollarda ağladım patronunuz bence çok kötü bir travma geçirebilir, bir şok yaşıyor olabilir siz karışmayın ama onun yanında olun çaktırmadan destek olun.

bugün geldi partonum yanıma eşinin telefon kayıtlarına bakmamı istedi kız kardeşimle konuşmuş mu bak dedi bakmadım ama baktım birşey yok dedim. üzülüp kafasına taksın istemiyorum

Gece 3 te 4 te bilememde,Bende ablamın nişanlısıyla bazen dertleşiyorum.Düğün stresi sıkıntısıyla ilgili bazen dertleşiriz,ben ararım kimseye anlatamadığımı ona anlatır akıl alırım,3 gunde 1 birşeye ıhtıyacın var mı dıye arar,yasca benden buyuk abi-kardeş olduk biz ama bu olayda iyi niyet yok sanırım.

sizinki çok normal
ama gece 3'te 4'te kimse kimseyle mesajlaşıp konuşmaz diye düşünüyorum. bir de bunu patronumdan gizlediler. madem bişey yok neden gizliyorlar

bugün geldi partonum yanıma eşinin telefon kayıtlarına bakmamı istedi kız kardeşimle konuşmuş mu bak dedi bakmadım ama baktım birşey yok dedim. üzülüp kafasına taksın istemiyorum
artık uyku bile uyumuyordur şüpheden düşünceden eminim

Merhaba
ben bir firmada muhasebeci olarak çalıyorum patronlarım karı koca ortaklar.
bayan patronumla aram çok iyidir herşeyini paylaşır benimle.
neyse konuya gelelim
benim patronum kocasının onu aldattığından şüpheleniyordu kimlerle telefonda görüştüğünü öğrenmek için internetten kayıtlarına baktık.
kocası hep patronumun kız kardeşiyle gece gündüz konuşmuş mesajlaşmış
ve kız kardeşi de bizimle çalışıyor.
patronum dün akşam kocasına dökümanları göstermiş tartışmışlar adam ağlamış yalvarmış nasıl şüphelenirsin o senin kardeşin falan filan diye. yok ben onunla dertleşiyorum falan demiş.
(ama kayıtlarda gece 04.00'de 03.00'de 01.00 de görüşmüş bide gündüz işyerinde hiç birbirlerinin yüzüne bakmazlar. ve bir de bu adam geceleri çok geç eve gşder..)
patronum bugün yanıma geldi ben inanıyorum o onunla dertleşiyor öyle birşey yok dedi kapattı konuyu.
ama ben inanmıyorum bu adam karısını aldatıyor kardeşiyle!! ve kadının parasını da yiyolar!
patronuma çok üzülüyorum çok harika bir kadın bunları haketmiyor.

sizlere soruyorum hiç bir insan dertleşiyorum diye karısından gizli kardeşiyle mesajlaşıp görüşür mü ? hem de gece?
Kadın inandıysa sana ne oluyor ki?
Kocasını ondan iyi mi tanıyorsun?

Kadın inandıysa sana ne oluyor ki?
Kocasını ondan iyi mi tanıyorsun?

gelip bana soruyor bana anlatıyor araştır diyor kayıtlara bak diyor. karışmak hiç istemiyorum. bugün kayıtlara bakmamı istedi bakmadım ama baktım sıkıntı yok dedim üzülmesin diye

Aslinda bu yoruma cevap vermek bana kalmadida yazamadan edemicem valla.
Kimseye anlatamadigin dertleri filan enisteye anlatmak nedir ? Senin ondan önce ablan vardi? Elinoglu geldide ablandan yakin olduda kimsenin bilmedigi seyleri anlatmaya baslamissiniz. Bu derece bir yakınlık çok saçma. Sizin cok normalmis gibi anlatmaniz olayi normal kılmıyor. Çok çirkin.

Merhaba
ben bir firmada muhasebeci olarak çalıyorum patronlarım karı koca ortaklar.
bayan patronumla aram çok iyidir herşeyini paylaşır benimle.
neyse konuya gelelim
benim patronum kocasının onu aldattığından şüpheleniyordu kimlerle telefonda görüştüğünü öğrenmek için internetten kayıtlarına baktık.
kocası hep patronumun kız kardeşiyle gece gündüz konuşmuş mesajlaşmış
ve kız kardeşi de bizimle çalışıyor.
patronum dün akşam kocasına dökümanları göstermiş tartışmışlar adam ağlamış yalvarmış nasıl şüphelenirsin o senin kardeşin falan filan diye. yok ben onunla dertleşiyorum falan demiş.
(ama kayıtlarda gece 04.00'de 03.00'de 01.00 de görüşmüş bide gündüz işyerinde hiç birbirlerinin yüzüne bakmazlar. ve bir de bu adam geceleri çok geç eve gşder..)
ama ben inanmıyorum bu adam karısını aldatıyor kardeşiyle!! ve kadının parasını da yiyolar!
patronuma çok üzülüyorum çok harika bir kadın bunları haketmiyor.

sizlere soruyorum hiç bir insan dertleşiyorum diye karısından gizli kardeşiyle mesajlaşıp görüşür mü ? hem de gece?
sizin kayıtlara bakmanız çok saçma.herşey ortada zaten.karışmayın siz hiç

hayır senin olayın normal falan değil. ablanın nişanlısından uzak dur !!!

Back
X