Kızlar bat 5 ama sonuç...

slvlovehmt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
566
325
103
Günaydın kızlarrr
Beklenen adet tarihim 8 Eylül bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı yine umutlar Eylül ayına kaldı dedim :bicak: ama İş yerinde ki arkadaşlarım şimdi belli olmaz diye ısrar ediyorlar. Ben burda battan önce testi pozitif olan arkadaşlar gördüm diye hatırlıyorum hayalet çizgi olsa bile. Ben de hayalet çizgi falan da yoktu zaten
Sizce arkadaşlarım haklı mı :KK54:

Günaydın kızlarrr
Beklenen adet tarihim 8 Eylül bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı yine umutlar Eylül ayına kaldı dedim :bicak: ama İş yerinde ki arkadaşlarım şimdi belli olmaz diye ısrar ediyorlar. Ben burda battan önce testi pozitif olan arkadaşlar gördüm diye hatırlıyorum hayalet çizgi olsa bile. Ben de hayalet çizgi falan da yoktu zaten
Canım ben de bat 9 eylül. Aynen bende de her şey negatif cıkıyo. .. cok stres be beklenti olusturduğumuz için olmuyor belki de.. biraz daha sabredeleim

Kisiden kisiye, hatta gebelikten gebelige degisiyor hamilelik varsa ne zaman pozitif olacagi testin..
Cok merak ediyorsan adet gunune 2 kala kan ver :anneadayı:

Kisiden kisiye, hatta gebelikten gebelige degisiyor hamilelik varsa ne zaman pozitif olacagi testin..
Cok merak ediyorsan adet gunune 2 kala kan ver :anneadayı:
Canım kan vermeye gitmek istemiyorum her ay her ay eşim iyice bozuluyor farkettirmemeye çalışsa da :KK14: Bugün test yaptım ama söylemedim ona. Tek git diyeceksiniz şimdi o da pek mümkün değil çalışıyorum çünkü izin olayı da sıkıntılı. Bari diyorum idrar da bişi çıksın da öyle gidelim acile kan tahlili için

Canım kan vermeye gitmek istemiyorum her ay her ay eşim iyice bozuluyor farkettirmemeye çalışsa da :KK14: Bugün test yaptım ama söylemedim ona. Tek git diyeceksiniz şimdi o da pek mümkün değil çalışıyorum çünkü izin olayı da sıkıntılı. Bari diyorum idrar da bişi çıksın da öyle gidelim acile kan tahlili için
O zaman her iki gune bir idrar yap sabah ilk idrarinla mumkunse. Ins. Cift cizgili testini koyarsn buraya

Canım benım ılk hamıle kalısımda tam günüm 15 gün geçtikten sonra cıktı yanı zaten testlerde bıle yazıyo hassaslar harıc beklenen adet sonrası dıye umıdını kesme ama bıde çok bılıncaltında olduğu ıcınde olmuyor ınan

Kızlar bu ay da olmadı :KK12:
Dün adet oldum 3 günde erken olmuş oldum neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız :KK48:

Canım benim günüm 1 gün geçtiği halde çizgi silikti epey.

Gününde tekrarla bence hormon arttıkça belirginleşir.günün 1-2 gün geçerse yap hatta

slvlovehmt slvlovehmt Canım benim bat da 9 eylül. 2 eylülden itibaren testlerim pozitif. Hatta dun geçmiş mesajlarimda fotosunu paylaştım. Ama ben 12.gün hamile kaldım. Çünkü sonrasında ilişki olmadı. Yumurtanın çatlama gününe göre durum değişebilir... geç dollendiyse testte çıkmaz...

slvlovehmt slvlovehmt Canım benim bat da 9 eylül. 2 eylülden itibaren testlerim pozitif. Hatta dun geçmiş mesajlarimda fotosunu paylaştım. Ama ben 12.gün hamile kaldım. Çünkü sonrasında ilişki olmadı. Yumurtanın çatlama gününe göre durum değişebilir... geç dollendiyse testte çıkmaz...
Hayırlı olsun canım
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :KK200:

Günaydın kızlarrr

Canim daha cok erken idrara gecmesi icin ben bat in 2. Gunu yaptim oda erken gebelik testinde silik cikti....yani o derece olabiliyor... Beklenen gunde adetin gelmezse 2. Gun kan ver.

Canim daha cok erken idrara gecmesi icin ben bat in 2. Gunu yaptim oda erken gebelik testinde silik cikti....yani o derece olabiliyor... Beklenen gunde adetin gelmezse 2. Gun kan ver.
Anlatmaya çalıştığım da o işte
Bat 8 Eylül dü ancak dün akşam adet oldum 3 gün erken geldi bu ay. Artık önümüzdeki ay bakacağız.:KK76:

Slm kızlar benim bat da 9 eylül ama test falan yapmak istemiyorum her seferinde test yapıp negatif olduğunu görmekten sıkıldım:( bu seferde yapıp canımı sıkmak istemiyorum ama bi yandan da kendimi dinlemeye devam ediyorum :( göğüslerim acayip sızlıyor,akıntım neredeyse yok gibi,bir hafta önce hafif karın ağrısı vardı devamlı kendimi dinlemedeyim anlayacağınız:( off nolcak benim bu halim :))

Back
X