Kızlar bat 5 ama sonuç...

Canım benım ılk hamıle kalısımda tam günüm 15 gün geçtikten sonra cıktı yanı zaten testlerde bıle yazıyo hassaslar harıc beklenen adet sonrası dıye umıdını kesme ama bıde çok bılıncaltında olduğu ıcınde olmuyor ınan
15 gün geçtikten sonra mı kanda çıktı acaba? O arada kan vermiş miydin hiç? Benim 6.günüm, fün kan verdik negatif çıltı ama doktor bir hafta on hün sonra tekrar bakalım hcg ye, hemen söktürücü vermeyeyim dedi, .. Pozitif çıkma ihtimali öi var acaba? Nasıl bekliycem bi on gün daha bilmiyorum

Bende erken olcam galiba dedim ama henüz olmadım üç gündür kahverengi akıntı var biraz gelip duruyo,karar veremedi henüz geliyimmi gelmiyim mi diye:KK48:

15 gün geçtikten sonra mı kanda çıktı acaba? O arada kan vermiş miydin hiç? Benim 6.günüm, fün kan verdik negatif çıltı ama doktor bir hafta on hün sonra tekrar bakalım hcg ye, hemen söktürücü vermeyeyim dedi, .. Pozitif çıkma ihtimali öi var acaba? Nasıl bekliycem bi on gün daha bilmiyorum
İdrarda 15 gün sonra çıktı canım kanda erken cıkıyor

Ben 18 gün hasta oldum :KK43:(
Hayırlısı olsun canım, üzülme.. Birdahaki aya daha sıkı takip ederiz inşallah, benim de gelmedi ama hiç bebiş varmış gibi hiissetmiyorum. Bugün yarın benim de gelir.. Allah sağlık versin, herseyin çözümü bulunur inşallah, üzme kendini

İnşallah canım ignenın 18 günü canım canım hıssedıyor ya ınsan benım dusuktekınde test yapmadan hıssedıyodum hamıleyım dıye bunda hıcbıse hıssetmıyodum

Back
X