Ay çok güzel canım inşallah bende böyle birşwyle karşılaşırım9 güne kadar çıkan duydum erken döllenmeyse tabi bende 5 gün kala yapmıştım üstelik de sabah idrarı değil akşam alalade Bi saatte çıkmıştı
Teşekkür ederim canım inşallahbikac gun daha sabret bencedilerim gonlundeki olur
Merhaba benim de şuan adetime 6 gün var aynı gaz durumunu ben de yaşıyorum ve kasık batmalarim oluyor bir sağ tarafta bir sol tarafta test yapmaya korkuyorumKızlar adete 6 gün kaldı bir süre önce test yaptım erkenden bariz belli silik bir çizgi çıkmıştı konusunuda açmıştım. Sonra erken test yaptım negatif çok çok erken yapmıştım testi acaba erken döllenmemi derken değilimdir diye salladım. İki gündür afedersiniz çok fazla gaz çıkarmaya başladım şüphelerim yeniden arttı sizce test yapsam çıkarmı?
Yaptım canımMerhaba benim de şuan adetime 6 gün var aynı gaz durumunu ben de yaşıyorum ve kasık batmalarim oluyor bir sağ tarafta bir sol tarafta test yapmaya korkuyorumsiz naptınız merak ettim
Sen bence bekle ama kırmızları görünce üzülüyoruz sonraMerhaba benim de şuan adetime 6 gün var aynı gaz durumunu ben de yaşıyorum ve kasık batmalarim oluyor bir sağ tarafta bir sol tarafta test yapmaya korkuyorumsiz naptınız merak ettim
Yaaaa kiyamam regll mi oldunSen bence bekle ama kırmızları görünce üzülüyoruz sonra
Yok canım olmadım ama ünitlenip olmak istemiyorumYaaaa kiyamam regll mi oldun
Ben de aynıyım test falan yapmadım korkumdan acayip aşırı gazdan patlayacagim diye korkuyorumYok canım olmadım ama ünitlenip olmak istemiyorum
Ahahhaha senin kaç gün kaldı bugünBen de aynıyım test falan yapmadım korkumdan acayip aşırı gazdan patlayacagim diye korkuyorumdün parmakla gebelik testi diye bişey okudum tövbe tövbe dedim kafayı yiyecegim beklemekten
Son 5 benim ,senin kaçAhahhaha senin kaç gün kaldı bugün
Son iki benimde ama test almayı düşünüyorumSon 5 benim ,senin kaç ☺
Predictor erken genelik testi ile 3 gün kala kesin sonuç öğrenmiştim ben canım.Son iki benimde ama test almayı düşünüyorum
Çıkar canım yani kişiden kişiye değişiyor ama benim çıktı 6 gün kala çok silik bi çizgi ilk 2 6 ve 5 gün kalaKızlar adete 6 gün kaldı bir süre önce test yaptım erkenden bariz belli silik bir çizgi çıkmıştı konusunuda açmıştım. Sonra erken test yaptım negatif çok çok erken yapmıştım testi acaba erken döllenmemi derken değilimdir diye salladım. İki gündür afedersiniz çok fazla gaz çıkarmaya başladım şüphelerim yeniden arttı sizce test yapsam çıkarmı?
Teşekkür ederim canım yorumun içinPredictor erken genelik testi ile 3 gün kala kesin sonuç öğrenmiştim ben canım.
Ay hadi inşallah test yaptınmj pekiBende son 6 gün yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama bu kadar erken kasık ağrım başlaması umutlandiriyor 2 gündür kasık ağrısı çekiyorum ve bu havada deli gibi dondurma yemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?