Kızlar bebeğim coştu

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
Büyük bir derdim var sorun şu bebeğim 1 yaş dedi emmiyor gece durduk yere uyanıp deli gibi ağlıyor mama da istemiyor ama çok ağlıyor gün içinde aglayan bir bebek de değil
Ne yapacağım çok şaşırdım yardım edin ne olabilir

diş olabilir mi?? ya da bağırsaklarda gaz birikmiş olabilir.. gündüz keyfi nasıl?

bı sıkıntısı olmalı

Gündüz hiç sıkıntı yok çok ağlamaz neşeli bebek sağlık sorunu da yok

o zaman diş olduğunu düşünüyorum ben.. gece çocukları rahatsız ediyor. gündüz oyundu anne baba ayakta unutuyorlar.. karanfil varsa zeytinyağı ile ezin. biraz dolapta dursun jel gibi oluyor. damaklarına sürün. doğal jel.. belki etki eder.. tabi karanfil alerjik mi bilmem ama anneler bu karışımı kullanıyor..

Valla coşmuş sizin bebek :) Sağlıkla coşsun.
Diş ağrısı olabilir, zor dönemler bunlar annesi. Başka başka sebepler de olabilir tabii, ahh bir anlatabilseler dertlerini.

Valla coşmuş sizin bebek :) Sağlıkla coşsun.
Diş ağrısı olabilir, zor dönemler bunlar annesi. Başka başka sebepler de olabilir tabii, ahh bir anlatabilseler dertlerini.
Ahh ahh bir anlaSam ilk altı ay gece uyanmazdi sonradan coştu

Verin eline pırasayı siz yanındayken sürtsun dişlerine.
En doğal ağrı kesici. Fakat gece için önerebileceğim birsey yok, ağlamakla gececek geceler.

Uyku terörü olabilir mi? Benim oğlum da aylarca geceleri uyanıp avaz avaz ağladı. Ne yapsak susturamazdık. Televizyon falan izliyor mu?

Bazen sadece baby tv
Uyku terörü nedir ya aciklarmisiniz
Internette arttırırsan daha Detaylı çıkar. Bu şekilde sebepsiz ağlamalara deniyor. Uykudan önce kesinlikle tv izletmeyin,baby tv bile olsa. Kitap okumak ve ya banyo gibi rahatlatıcı aktiviteler yapın.

Internette arttırırsan daha Detaylı çıkar. Bu şekilde sebepsiz ağlamalara deniyor. Uykudan önce kesinlikle tv izletmeyin,baby tv bile olsa. Kitap okumak ve ya banyo gibi rahatlatıcı aktiviteler yapın.
Bakıyorum şimdi nette siz nasıl atlattı niz ne zaman başladı ilk

Bakıyorum şimdi nette siz nasıl atlattı niz ne zaman başladı ilk
Bir yaşlarında başladı ve ara ara olmak kaydıyla 2 yaşına kadar sürdü. Umarım sizinki uyku terörü değildir.

Bir yaşlarında başladı ve ara ara olmak kaydıyla 2 yaşına kadar sürdü. Umarım sizinki uyku terörü değildir.
Ya hiç sıkıntı yok ortada evimiz çok sakindir kendine zarar gele ekyerler hariç hiç bir kısıtlama yok oyyoyy napam ben

Ya hiç sıkıntı yok ortada evimiz çok sakindir kendine zarar gele ekyerler hariç hiç bir kısıtlama yok oyyoyy napam ben
Telâşlanma hemen. Belki de değildir. Sen sadece gözlemle bir süre. Bir de dediğim gibi uyku öncesi oyun yerine sakinleştirici aktiviteler yapın.

Azi dislerini cikariyorsa cok agrili olabiliyor ins biran once cikarir siz yine bi doktora gosterin bence geçmiş olsun

Back
X