- Konu Sahibi çixgxdem-xoxzal
-
selam kızlar benim bebiş geceleri hiç uyumuyor kafamçokkarıştı sizinkiler ne durumda gündüzleri sersem gibi oluyorum
bebeğimi nasıl uyutabilirim
ne yapmam lazım kafayı bozmak üzereyim geceleri sürekli konuşmak bakmak istio
nasıl uyutucağımı bir türlü anlayamadımbenneyaptımki
benimki uyuyor ama çok sık uyanıyor.14 aylık oldu hala 3 4 sefer uyanıyor geceleri.ne bileyim canım ya gündüz az uyutmaya çalış.kaç aylık bilmiyorum ama.gece sakinlik verecek ıhlamır bitki çayı falan dene.uyandığında ışık açma konuşmamaya çalış
mrb.canim bizim burada geceyle gündüzü karistirmis derler.yani dr.lar öyle söylüyor sabah erken kaldir.11 ye dogru yatir uyusunselam kızlar benim bebiş geceleri hiç uyumuyor kafamçokkarıştı sizinkiler ne durumda gündüzleri sersem gibi oluyorum
bebeğimi nasıl uyutabilirim
ne yapmam lazım kafayı bozmak üzereyim geceleri sürekli konuşmak bakmak istio
nasıl uyutucağımı bir türlü anlayamadımbenneyaptımki
ben şeyi merak ediyorum diş çıkarma döneminde çok kalkar derler ela nın dişeri alt dişleri minicik çıktı artık düzene girmesi gerekmiyor mu nedeneeen halen çok kalkıyor neye bağlıycağımı şaşırdım bu çok kalkmalarının sebebini
maşallah o az kalkan bebeklere allah bizimkileride ıslah etsin ne diyim yaaa:)
herzaman olmasa da uykusu düzenli.yalnız biyere gidip gelince geceleri eziyet ediyor.dikka ettim gündüz uykusunu iyi uyumadığı zaman yapıyor bunu.
milupa gece çayı var onu bi dene istersen faydası oluyor.
Benim bebeğim de 53 günlük ve geceleri 1 - 2 bazen 12 gibi bir başlıyor sabah 7 8 e dek uyumuyoruz.la pozisyonunda zıplatılmak istiyor sürekli yoksa avazı çıktığı kadar bağırarak ağlıyor. Sabah da uykusuzluktan bitap düşse bile çok zor uykuya dalıyor. Önceleri gazdan dedil ama son 3 gündür gazını baya çıkartıyor. acaba halen gazdan mı yoksa huyu mu böyle. Artık uykusuzluktan ve çaresizlikten midir psikolojim bozuldu. Çok üzülüyorum bir lokmacık ve canı yanıyormuş gibi geliyor bana. ama gündüzleri çok rahat uyuyor. Allah tabi ki başka dert vermesin sonuçta tehlikeli bi durum değil ama çok zormuş. Bir damla varmış Bay Bay diye hiç bilen kullanan var mı aranızda? Ya da böyle bir durumla nasıl başa çıkıyorsunuz?
benimkide öyle canım yaa emmiyoda gözleri kapalı ağlıyo uykusu var belli.sabahta işe gidiyoruz çok zor oluyo
bi kaç gündür geceleri az uyanıyor..ama illaki uyanıyor..karnı tok yatınca uyanmıyor sanırım..
kızlar arkadaşımın 15 aylık oğlu var.hala geceleri 1 defa uyanıyormuş.sanırım bu uyanma işi en azından yaşına girene kadar devam edecek.ne yazıkki.
benimkide bu bi kaç gündür çok kalkıyor normalde 1-2 defa kalkar emer yatar bende bu gece biraz daha geç yatırdım bakalım nolcakl
gerçekten çalışanları düşünemiyorum bile izindeyim allahtan ama ne zamana kadar sürecek bu durum birde etrafımdan şunu demiyolar mı sinir oluyorum eeee anne olmak kolay mı tabi uyanacak kolay mı sandın bebek bakmayı v.s.felan filan
bir yakınım 13 aylıkken emzirmekten ayırmıştı uykusu düzene girsin diye emdiği sürece mi böyle olucak bu bebişler acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?