kizlar bebegimin bogazina sanirim uzum cekirdegi kacti

canimyavrumm

Bence Boşanmamalısın!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
410
166
18
40
su an biraz daha sakinim ama yarim saat once cok kotuydum.bebegime internetten gordugum bir mamayi hazirlayayim dedim.erik armut haslaniyor kuru uzum taneleri atiliyor icine sonra 1 kasik irmik ve muz ekleyip blendirdan geciriyorum.farketmedim uzum cekirdekelrini cekmemis blendir.bebegim 1 kase yemisti ama once oksurdu oksururken 1 tane uzum cekirdegi.cikti agzindan ardindan fiskirarak kustu.yan cevirdim nefes alamadi bir sure cok panik oldum.sirtina vurmaya basladim ilk yardim bilgim de yok hemen kapiyi actim apartmandayim bu arada bagirip yardim isticektim Rabbim caresizlik ne.kotu
ok da panigimdie boyle durumlarda ilk yardim.bilgim de yok.esim de evde degil.
bir 10 dakika sonra toparlandi kuzum.ama yuzu gozu kizardi gozleri yasardi agladi.burun aspiratoru var burnundaki.kalintilari onunla cektim.su an.biseyi yok gibi sukur
ama nefes borusunda uzum cekirdegi kalmis olabilir mi varmis oyle vakalar nefes borusunda parca kalan yabanci ciaim.kalan.esime de soyledim ama o cok panik yapmadi nefes aliyorsa biseyi yoktur dedi.ona kuru uzum attigimi soylemedim mamaya.
blendirin kuru uzumu cekirdegiyle parcalamasi gerekmiyor muydu internette bayan kuru uzum atip blendirdan cekmisti.
acaba bisey kalmis midir bebegimin nefes borusunda

İlkyardim ile ilgili bütün bilgileri internetten okuyun geçmiş olsun. Zaten ne durumda mudahale edebilirsiniz belirtir bilgilerde. Geri kalan kısımlarda 112 aranır. Boğulma durumunda panik çocuğu daha gerer ve çıkarması gerekeni cikaramayabilir. Panik yapmayın

Allah beterinden korusun tarlada çalışırken erkek kardeşşm burnuna ot sokmıştu çok kötü olmuştı büyük korku bunlar ben olsam bi acile götürürdüm ne olur ne olmaz

geçmiş olsun
bebeğe kuru üzüm yedirmen şart mıydi gerçekten?

bebek bu zaten tüm ihtiyacını anne sütüyle karşılayabiliyor ya da taneciksiz sıvi gıdalar meyve sebze suyu gibi vitamin olsun diye verilebilir ama blendir zaten üzüm çekirdeğini yok etmezdi.
tekrarlamamanı tavsiye ederim çok istiyorsan ek gıda vermek benim annem küçükken çorba şeklinde sebzeleri pişirirdi öyle yapabilirsin.

su an durumu iyi gib gorunurde biseyi yok.ayni durumu yasamis anneler vardir belki diye yazdim

Allah korusun paniklemeyin ama görüyoruz haberlerde filan, kalan parca olabiliyor eğer çok şiddetli kustuysa götürürdüm ben olsaydım.

Bu arada bebeginiz kac aylık ? kuru üzüm verilmez diye biliyorum ben uzunca bir süre

Geçmiş olsun. Inş bi seyi yoktur ki anlattıgınız kadarıyla su an durumu iyi gibi. Çekirdeksiz kuru üzümler var. Ben oğluma muhallebi yaparken onlardan kullanırdım.

Gecmis olsun. Cocugum yok ama en korktugum durum. Allah kimseye vermesin..

Mutlaka doktora goturun film falan cekip baksinlar. Sonradan problemlere yol acabilir. Arkadasimin oglunun nefes borusuna fasulye kacmisti bronoskopi ile aldilar. Yani saglikci arkadaslar varsa daha net bilgi verir ama sanirim yabanci cisimlerin alinmasi gerekiyor.
Bir de internette okumustum. Cocuk surekli hastalaniyormus ilac verip gonderiyorlarmis sonra hep tekrarliyormus.. En sonunda cigerlerine birsey kactigini ve bunun enfeksiyon olusturdugunu fark etmisler. Bence ihmal etmeyin

aynen tovne artik.dr a gotursem mi bilmiyorum esim gelince su.an acil durum yok.sutum yok malesef keske olsaydi

evet korkutmak istemedim ama ben de öyle haberler okudum hep. ilk basta belli olmuyor sonradan enfeksiyonla anlaşılıyor

ben de bundan korkuyorum

aynen tovne artik.dr a gotursem mi bilmiyorum esim gelince su.an acil durum yok.sutum yok malesef keske olsaydi

kendiniz süt yapan gıdalar tüketseniz daha iyi olur sanki o zamana kadar da bebekler için neler verilebilir bi doktora danışmanız iyi olur :)

tekrar geçmiş olsun babasıyla beraber götürürsünüz doktora yine de içiniz rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…