- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
Yanı şunu da anlamış değilim.. ayaklar mi tutmuyor cebinde para mı yok hastaneye gitmek için neden eşler bekleniraynen tovne artik.dr a gotursem mi bilmiyorum esim gelince su.an acil durum yok.sutum yok malesef keske olsaydi
Aynı durum olup olmadığını muaynesiz nereden bilecekler ?su an durumu iyi gib gorunurde biseyi yok.ayni durumu yasamis anneler vardir belki diye yazdim
canim.cok sagol yorumun icin.biaey yok.hibi morarma yok hiriltili nefes yok ama oksurugu var o da 1 aydir var kesik.kesik bir ki.ohho ohho diyip susuyorNormal bir muayenede anlasılacak bir şey değil bu.Benzer bir şey basıma geldi. Doktor eger bogazına kactıgına eminsen boyle seyler soyle yok yere cocugun bogazını deldirme dedi.Nasıl yani dedim. Bunu anlamanın tek yolu bronkoskopi o da cok zor bir işlem küçücük suphelerde yapılmaz dedı. Cocugu gözlemleyin. Morarma öksürük hırıltı vs var mı. Buyuk ıhtımalle nefes borusuna kacmamıstır.Kusmus da zaten bu durumda kusması iyi olmus.Bir dahakine de dikkat edin.
1 aydır öksürüyorsa coktan doktora gıtmesı gerekırdı. Akciğer enfeksiyonu olur ilerlerse yazık. Bence bir cocuk doktoru gorsun o zamancanim.cok sagol yorumun icin.biaey yok.hibi morarma yok hiriltili nefes yok ama oksurugu var o da 1 aydir var kesik.kesik bir ki.ohho ohho diyip susuyor
ama oksurukleri cok hafif bir iki oksurup susuyor.o zaman gotureyim canim bunun icin sagol uyardigin icin.1 aydır öksürüyorsa coktan doktora gıtmesı gerekırdı. Akciğer enfeksiyonu olur ilerlerse yazık. Bence bir cocuk doktoru gorsun o zaman
Hafifken götürmen gerek ki hafif bir tedaviyle atlatsın.Agırlasınca yazık iğne serum yatış verirler. Geçmiş olsunama oksurukleri cok hafif bir iki oksurup susuyor.o zaman gotureyim canim bunun icin sagol uyardigin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?