kizlar bebegimin bogazina sanirim uzum cekirdegi kacti

Geçmiş olsun, bundan sonrası için doktorunun kızım için yaptığı genel bilgilendirmeyi size de iletmek istiyorum. Öncelikle bebeklerde ek gıdaya sebze ile geçilir. Mevsimine göre kabak ya da havuç. Sonra yoğurt. En son meyveler. Kuru üzüm gibi glisemik indeksi yüksek şeyleri bir de başka meyvelerle karıştırırsanız şeker bombası yapmış olursunuz. Blendar çekirdeği çekmez zaten. Blendarla meyve karıştırıp çekmek yerine cam rendeyle tek bir meyve verseniz ve meyvenin şekerini seyreltmesi için yoğurtla karıştırsanız daha iyi olur. Şekerli tatlara alışırsa ileride sebze yemeyebilir çünkü.

Çekirdek konusundaki fikrimi söylemem gerekirse eğer hırıltı ve öksürük olursa götürün bence doktora. Ne olur ne olmaz

Sizi korkutmak istemem ama ablamın oğlu patlatmalık mısır bulmuş burnuna götürmüş. Baya sıkıntı yaşamıştık iki tanesini ablam çıkarmıştı. Doktora götürdük doktor temiz demişti. Ve işin ilginç tarafı yaklaşık bir hafta sonra hapşırunca çıkmıştı bir mısır daha.

o 20 30 saniye icinde ne yasadiginizi ben cok iyi anladim bugun caresilik hissi yavrumun nefes almak icin cirpinmasi ama alamamasi Allahim gozlerim dolu.dolu oluyor kimseye evlat acisi gosterme Rabbim

gösterdiniz mi doktora?
lütfen eşinizden çekinip göstermemezlik etmeyin, en azindan içiniz rahat etsin insallah birseyi yoktur.

Bebek şu an rahat mı özellikle dudaklarında morarma ver mı diye bakın rahat nefes alıyor mu diye kontrol edin. Eğer kaçmışsa ve şu anda nefes almasını engellemiyorsa bira kaç gün takip edin keyfi nasıl özellikler hırıltılı solunum açısında uyanık olun ateşini sürekli kontrol edin. Bazen bu şekilde aspire edilen yabancı isimler akciğerlere enfeksiyona neden olur bu durumda ateş hırıltılı solunum bazen öksürük huzursuzluk nefes almada zorluk emmeme gibi bulgulardan biri ya da birkaçı olabilir. Bu durumda hastaneye başvurun. Özellikle ateş ve hırıltılı soljnuma dikkat edin. Geçmiş olsun

ay bu ne rahatlık hala lokantada yemektesiniz , konularda yorumlardasınız.gösterin şu çocuğu bir doktora artık.

kizlar hemen son durumu paylasayim.anlattim kocam olacak adama uzum crkirdegi nefes borusuna kacmis olabilir dr a goturelim.dedim.bana sacmalama oyle bisey olmaz nasil gidecekmis akcigere dedi.dra goturmek istiyorum dedim git sen tek basina ben senin sacma sapan takintilarinla ugrasamma dedi.sen bir akil hastanesine yat dedi ve masadan kalkip eve gitti

tek başınıza niye götüremiyorsunuz?
yani eşinizi beklemeniz bile bir tuhaf gerçekten.
eşinize zaten diyecek lafım yok, aklımız bebeginizde kaldı.

Yuhhh ya. Sanki doktorda kendisi o kadar emin çocuğa birşey olmadığından.
O zaman siz götürün bari. Babadan hayır yok malesef:/

Bu forumda çok kadın anne gördüm doktor için eşini bekleyen..
İlginç..
Para mı yok acaba

belki de para yoktur olabilir ama eşiyle buluşalı 1 saat oldu konu sahibi. o kadar rahat ki bir de oturup yemek yediler.
önce bi doktora gösterseydiniz sonra yerdiniz yemeği.

oturup yemek yiyip icip sonra soyleyince ciddiye almamıştır belki eşiniz.

Geçmiş olsun öncelikle ancak siz kesinlikle normal degilsiniz konularınızı sürekli görüyorum bence bi psikoljik destek almanız gerekiyor

canlarim bebegim gayet normal oldugu icin hemen goturmedim ama yine de ne olur ne olmaz diye evimden ciktim hastanenin tam karsisinda lokantaya gittim acil.bir durum.olursa hastaneye ulasmam 30.saniye alirdi.
neyse ben gittim dra hemsireyle gorusturduler.once hemsire geldi.bakti anormal bir durum gorunmuyor nefes alis verisi normal dedi.bir aletle kandaki oksijenini olctu normal dedi.sikinti yok dedi.bisey kacmis olsa bogazina bu kadar rahat olmaz dedi.ben de eve donuyorum simdi ama kocam olacak adamla konusmicam.bana timarhaneye yat dedi

Kocaniz da burdaki çoğu kişi gibi düşünüyor. Söyleyiş tarzı yanlış sadece psikolojiniz bozuk bu yazdıklarınızdan anlaşılıyor yanlış anlamayın bebeği küçük olan eşiyle sorunuolan herkes yaşayabiliraynı durumu ondan diyorum.. gerekirse elbette bende alırım:)

Takıntı diğil ki bu, bir fıstık parçasıyla hayatı felç olan çocuk vardı facebookta. Allah korusun önemli konular bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…