- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
o 20 30 saniye icinde ne yasadiginizi ben cok iyi anladim bugun caresilik hissi yavrumun nefes almak icin cirpinmasi ama alamamasi Allahim gozlerim dolu.dolu oluyor kimseye evlat acisi gosterme Rabbim
ay bu ne rahatlık hala lokantada yemektesiniz , konularda yorumlardasınız.gösterin şu çocuğu bir doktora artık.yok canim eskisi gibi duzgun aliyor nefesi hastanenin tam.karsisind abir lokantadayiz esim de geldi.yemekten sonra anlatacam uzum cekirdegini.simdi yemegini yesin adam.bebek yanimizda etrafi suzuyor inceliyor kuzum parmagibi emiyor simdilik sikinti yok sukur
son yorumuma bakar misinizay bu ne rahatlık hala lokantada yemektesiniz , konularda yorumlardasınız.gösterin şu çocuğu bir doktora artık.
kizlar hemen son durumu paylasayim.anlattim kocam olacak adama uzum crkirdegi nefes borusuna kacmis olabilir dr a goturelim.dedim.bana sacmalama oyle bisey olmaz nasil gidecekmis akcigere dedi.dra goturmek istiyorum dedim git sen tek basina ben senin sacma sapan takintilarinla ugrasamma dedi.sen bir akil hastanesine yat dedi ve masadan kalkip eve gitti
Yuhhh ya. Sanki doktorda kendisi o kadar emin çocuğa birşey olmadığından.kizlar hemen son durumu paylasayim.anlattim kocam olacak adama uzum crkirdegi nefes borusuna kacmis olabilir dr a goturelim.dedim.bana sacmalama oyle bisey olmaz nasil gidecekmis akcigere dedi.dra goturmek istiyorum dedim git sen tek basina ben senin sacma sapan takintilarinla ugrasamma dedi.sen bir akil hastanesine yat dedi ve masadan kalkip eve gitti
Bu forumda çok kadın anne gördüm doktor için eşini bekleyen..
İlginç..
Para mı yok acaba
canlarim bebegim gayet normal oldugu icin hemen goturmedim ama yine de ne olur ne olmaz diye evimden ciktim hastanenin tam karsisinda lokantaya gittim acil.bir durum.olursa hastaneye ulasmam 30.saniye alirdi.belki de para yoktur olabilir ama eşiyle buluşalı 1 saat oldu konu sahibi. o kadar rahat ki bir de oturup yemek yediler.
önce bi doktora gösterseydiniz sonra yerdiniz yemeği.
oturup yemek yiyip icip sonra soyleyince ciddiye almamıştır belki eşiniz.
olur alirim tesekkurler size de tavsiye ederimGeçmiş olsun öncelikle ancak siz kesinlikle normal degilsiniz konularınızı sürekli görüyorum bence bi psikoljik destek almanız gerekiyor
Kocaniz da burdaki çoğu kişi gibi düşünüyor. Söyleyiş tarzı yanlış sadece psikolojiniz bozuk bu yazdıklarınızdan anlaşılıyor yanlış anlamayın bebeği küçük olan eşiyle sorunuolan herkes yaşayabiliraynı durumu ondan diyorum.. gerekirse elbette bende alırım:)canlarim bebegim gayet normal oldugu icin hemen goturmedim ama yine de ne olur ne olmaz diye evimden ciktim hastanenin tam karsisinda lokantaya gittim acil.bir durum.olursa hastaneye ulasmam 30.saniye alirdi.
neyse ben gittim dra hemsireyle gorusturduler.once hemsire geldi.bakti anormal bir durum gorunmuyor nefes alis verisi normal dedi.bir aletle kandaki oksijenini olctu normal dedi.sikinti yok dedi.bisey kacmis olsa bogazina bu kadar rahat olmaz dedi.ben de eve donuyorum simdi ama kocam olacak adamla konusmicam.bana timarhaneye yat dedi
cok sagolunnefes borusuna kactiysa hirilti yapar uyurken.
derine cigere inmedikce öksürerek cikara bilir
cok gecmis olsun
Takıntı diğil ki bu, bir fıstık parçasıyla hayatı felç olan çocuk vardı facebookta. Allah korusun önemli konular bunlar.kizlar hemen son durumu paylasayim.anlattim kocam olacak adama uzum crkirdegi nefes borusuna kacmis olabilir dr a goturelim.dedim.bana sacmalama oyle bisey olmaz nasil gidecekmis akcigere dedi.dra goturmek istiyorum dedim git sen tek basina ben senin sacma sapan takintilarinla ugrasamma dedi.sen bir akil hastanesine yat dedi ve masadan kalkip eve gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?