Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotograf cekimi yalnış,tam olarak bebegin ultrason görüntüsünü cekerseniz bi tahminde bulunulabilir.siz sadece alt bolgesini cekmissiniz.ve cok yakinlastirmissiniz
Evet yakınlastırdım çizgi içine aldı dıye dur bıdaha uzaktan paylasayayım bütün bebek resmım yok suan haftayaFotograf cekimi yalnış,tam olarak bebegin ultrason görüntüsünü cekerseniz bi tahminde bulunulabilir.siz sadece alt bolgesini cekmissiniz.ve cok yakinlastirmissiniz
Ultrason görüntüsünü tam çekin,sadece cinsiyetinin olduğu bolgeyi degilEvet yakınlastırdım çizgi içine aldı dıye dur bıdaha uzaktan paylasayayım bütün bebek resmım yok suan haftaya
amin sagolun acemıyım konu açmadabana erkek gibi geldi. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bu konuyu "Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum" bölümüne açsanız daha fazla yorum alabilirsiniz
suan yok tüm bebek resmi elimde sıbra yükleUltrason görüntüsünü tam çekin,sadece cinsiyetinin olduğu bolgeyi degil
doktor kız gibi dedı ya bakalım kısmet neelikle hayırlı, uğurlu,sağlıklı bebek olsun inşallah.
4 aylık bebek cinsiyeti belli olmaz mı ?doktor bilirdi,ona sorsaydınız keşke.
benim gelinimin 15 haftalık oldu.erkek dedi doktoru
notKoalina,gelinimle aynı tarih de doğum yapacaksınız.
kusura bakmayın ilk smiley yanlışlıkla oldu.![]()