kızlar bebegınızı kacıncı haftada hareketlerini hıssettınız yardım edermısınız ?!

melis92

cnm eşim ve minik kuzumuz
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
43
0
16
Siirt
kızlar bebegınızı kacıncı haftada hareketlerini hıssettınız yardım edermısınız ?19 +5 bebegım ya daha hıc hıssedemıorum hareketlerını korkuorum

ilk bebeğinse ondandır ben ilk kızımda 22 haftada falan hissettim bu ikincide 16 haftalıkken falan ilkinde zor oluyo bide bebeğin yapısıyla ilgili kimi hareketli oluyo kimi daha az oluyo

Ben 19. Haftanin icindeyim hafif hafif hissetmeye basladim. Nette okumustum ilk hamileliklerde zor hissediliyormus. Yani anlayamiyorsun. Korkmana gerek yok

ben kızımı 21-22 haftalar civarı hissettim.az sabret yakında bolbol hissedeceksin inşallah

ben 19. haftanın sonunda hissettim sürekli dinliyordum inanılmaz keyifli
eşim çok kıskanıyo bi defa oda hissetti eli göbegimdeyken hareket etmiyo hareket ettigi zaman söyleme diyo kıskançlıktan

Ahh annesi 20.haftadan sonra başlarsın hissetmeye bizim zamanımıza geldiğinde de ah yavrum azcık dursanda yemek yesem yada uyusum dersin :))

Ben kızımda daha erken hissetmiştim ama bu hamileliğimde 22.haftada felan anca net hissettim tekmelerini.

Back
X