- Konu Sahibi Ahmetin burcusu
-
Artık kızına giydirirsin mavişleri.Rüyalarındaki kız karnındaymış demekki...Ben senin rüyalarında erkek gördüğünü sanmıştım ama değilmiş hep kız görmüşsün.Ne güzel :)
doktorlar erkek deyince kendi kendime dedim sanirim psikolojikman kiz goruyodum ama degilmis insallahhh kizim olucak :) erkkek fatma giyer mavis maviss artik :)))))
Benim rüyamın tersi çıktı canım.Bende hep erkek bebekle uğraşırdım rüyamda ta ki cinsiyetini öğrenene kadar.Şimdi artık erkek bebekte görmüyorum rüyamda :) Kız olacağını duyunca rüyamdaki erkek bebekler kaçışıverdi demekki :)
hayirlisi olsun canim senin ilk bebeginmi kac aylikken cinsiyetini ogrendin kesinmi kiz olacagi 4d demi gordun normal ultrasyondami?
Amin canım sağol.Evet ilk bebeğim.Hep normal ultrasonda bakıldı.Hiç girmedim 4 boyutluya.14.haftada erkek 17.haftada kesin kız dedi doktorum.Kesin dediği için kızım demeye başladım aklımda pek soru işareti kalmadı ama tabii rüyalarımda hep erkek bebeklerle uğraştım.Belki o yüzden hep erkek olacak sandım ama değilmiş.Hayırlısı olsun ilk bebişimiz,ilk kızımız.Rabbim olmayanlara nasip etsin inş.
aynışmış vallahikaydirigubbakcemile3 sasırdım kaldım:CüvCüv:
ayy anamm kuşlar hep ortada bu bebeklerde ayy canım ya küçücükler ..ne kadar garip bi duygu yaa...kaydirigubbakcemile3
ne kadar guzel eminsin ben hala emin bile olamiyorum neredeyse
iste banada kesin dediler 17 haftalikken ve resim verdiler hatta bastira bastira sordum dedim eminmisin erkekmi % 100 dedi bana hemde odada iki doktor vardi ikiside ...bende inandim ve bir daha hic bir kontrolde sormadim cinsiyetini biliyom havasinda biliyomusun diye soran doktora evet diyodum :) tesaduf bebek buyuk dediler ultrasyona yolladilar iyiki 35 haftalikken yoksa dogumda $sok olacaktim :)İnş. canım doğunca seversin kızını.Biraz hislede alakalı herhalde.Biri bana kesin deyince hemen inanıyorum ondan böyle yapıştım kız deyince :)
iste banada kesin dediler 17 haftalikken ve resim verdiler hatta bastira bastira sordum dedim eminmisin erkekmi % 100 dedi bana hemde odada iki doktor vardi ikiside ...bende inandim ve bir daha hic bir kontrolde sormadim cinsiyetini biliyom havasinda biliyomusun diye soran doktora evet diyodum :) tesaduf bebek buyuk dediler ultrasyona yolladilar iyiki 35 haftalikken yoksa dogumda $sok olacaktim :)
Canım doğum yaptınmı ? Aldınmı güzel kızını kucağına ?
Siteyi paylaşır mısın lütfen. GözükmüyorKizlar benim bebegimin cinsiyetini karistirdilar ve ben arastirdim sebebi burada acikca belli :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?