- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.608
- 598
- Konu Sahibi betulfaika
-
30 a bölemezsiniz hiç haftalık izni olmadan çalıştırmak demek bu 1 gün izni varsa 26 2 gün izni varsa 22 ye bölmelisiniz!!
Ek not:haftada 3 gün çalışıyorsa saatlik ücret verilmeli hak geçmemesi için.. O da 1695 gibi bir rakam eder.. Yani konu sahibesi az veriyor..
Maaşı verene sor. Bizle ilgisi yok.Esinin muhendislik maasiyla iscinon maasi nasi ve niye ayni ya? O zaman kimse senelerce beyin patlatip muhendis olmaz ki, madem ayni parayi alicam liseyi bitirir girerim ise
Kadın razıysa sorun yok ki. Burada neden şikayet ederiz denmiş ona da şaştım@3gunlukdunya bakıcım içime sindi. Sigortalı gözükmemesi gerektiği için yapmıyorum. Özel durumu var. İnsanlığımdan yapmıyorum. 1000liradan kaçmıyorum. Bu saflığımdan da ceza yersem razıyım. Eşimle bu riski aldık bakıcıyı sevdiğimiz için.
Bence bu konuda beni dert etmeyin daha fazla.
Bak vallahi aynı fikirdeyizVar böyle tipler araba alırsın pahalı almışsın ben olsam bla bla bla ev alırsın aynı. 100 tl nin neresi çok yahu hem sen sonuca bak çocuğuna güzel bakılıyor mu senin için rahat mı.
Ceyceyciğim daha az önce kuaförde bu bakıcı muhabbetini konuştuk bende arıyorumda. Kuaförün sahibi kreşe gönderiyor çocuğunu Pazar’ları bir günlük bakıcıya 80 tl veriyormuş. Utanmadım sordum Valla. Yani bunlar çok paralar değil değil mi.Bak vallahi aynı fikirdeyiz
Yok yok doğru söylüyor bende mühendisim bizim kurumda da işçiler bizim kadar maaş alıyorlar ikramiyeleri var tazminatları daha yüksek. Hatta bi arkadaş ben çocukları işçi yapsam uğraşacaklar okulla filan girsin çalışsınlar bir devlet kurumuna derdi.Esinin muhendislik maasiyla iscinon maasi nasi ve niye ayni ya? O zaman kimse senelerce beyin patlatip muhendis olmaz ki, madem ayni parayi alicam liseyi bitirir girerim ise
Acayip sacma degil mi? Neden tepki vermiyosunuz? Bu mantikla kimse okuyup muhendis olmaya calismaz ki, acil greve gidinYok yok doğru söylüyor bende mühendisim bizim kurumda da işçiler bizim kadar maaş alıyorlar ikramiyeleri var tazminatları daha yüksek.
Çok derin konular oralar kanunlar iş kolları filan hiç karıştırmayalımAcayip sacma degil mi? Neden tepki vermiyosunuz? Bu mantikla kimse okuyup muhendis olmaya calismaz ki, acil greve gidin
Valla soktayim, kizim muhendis olucam falan derse iyi oldu bunu ogrendigimÇok derin konular oralar kanunlar iş kolları filan hiç karıştırmayalım
Eczacı olsun mis gibi hem parasını kazanır hem çocuğuma kim bakacak derdi olmaz dinlenme odasında büyütür geçer.Valla soktayim, kizim muhendis olucam falan derse iyi oldu bunu ogrendigim
Dogru valla super fikirEczacı olsun mis gibi hem parasını kazanır hem çocuğuma kim bakacak derdi olmaz dinlenme odasında büyütür geçer.
Kadın razıysa sorun yok ki. Burada neden şikayet ederiz denmiş ona da şaştım
Yok yok doğru söylüyor bende mühendisim bizim kurumda da işçiler bizim kadar maaş alıyorlar ikramiyeleri var tazminatları daha yüksek. Hatta bi arkadaş ben çocukları işçi yapsam uğraşacaklar okulla filan girsin çalışsınlar bir devlet kurumuna derdi.
Yani gene de isin teknik kismindan, beyin, kafa patlatma kisminfan ve uretim vs teknik hatalardan ben sorumlu degil miyim, niye gireyim ki bu kadar sorumlulugun altina ayni parayi ali alicaksam, hem sasirdim, hem uzuldumAynen ben de mühendisimaccessdenied bzim iş yermiz de böyle. Ama çalışma şartlarımız aynı değil. İşçi bütün iş üstünde. Ben masa başındayım. Onlara yapılan muamele ile bize yapılan aynı değil. Her halükarda ben mühendisim o teknisyen. Yaptığım iş beni tatmin ediyor.
Yazacak çok şey var da boş yere siyasi yorum diye ban yemek istemiyorumYani gene de isin teknik kismindan, beyin, kafa patlatma kisminfan ve uretim vs teknik hatalardan ben sorumlu degil miyim, niye gireyim ki bu kadar sorumlulugun altina ayni parayi ali alicaksam, hem sasirdim, hem uzuldum
Yani gene de isin teknik kismindan, beyin, kafa patlatma kisminfan ve uretim vs teknik hatalardan ben sorumlu degil miyim, niye gireyim ki bu kadar sorumlulugun altina ayni parayi ali alicaksam, hem sasirdim, hem uzuldum
Statü farklı elbette. Mühendis isterse tüm gün oturtabiliyor işlerini ayarlayıp işi varsa çıkıp gidebiliyor işyerinden . Yemeklere üst düzey toplantılara yurtdışına gönderiliyorlar . Ama maaşa gelince neredeyse aynı yahu işçiyle . Siz de yazınca inanırlar belki banaAynen ben de mühendisimaccessdenied bzim iş yermiz de böyle. Ama çalışma şartlarımız aynı değil. İşçi bütün iş üstünde. Ben masa başındayım. Onlara yapılan muamele ile bize yapılan aynı değil. Her halükarda ben mühendisim o teknisyen. Yaptığım iş beni tatmin ediyor.
80 100 tl çerez parası oldu artık. Bugün 2 saatlik derse 160 tl ödedim. Dersi veren öğrenci aynı anda bir çocuğa daha verdi toplam 320 aldı yani 2 saate. Bizlerin maaşları kuşa döndüğünden pahalı görüyoruz maalesefCeyceyciğim daha az önce kuaförde bu bakıcı muhabbetini konuştuk bende arıyorumda. Kuaförün sahibi kreşe gönderiyor çocuğunu Pazar’ları bir günlük bakıcıya 80 tl veriyormuş. Utanmadım sordum Valla. Yani bunlar çok paralar değil değil mi.
Statü farklı elbette. Mühendis isterse tüm gün oturtabiliyor işlerini ayarlayıp işi varsa çıkıp gidebiliyor işyerinden . Yemeklere üst düzey toplantılara yurtdışına gönderiliyorlar . Ama maaşa gelince neredeyse aynı yahu işçiyle . Siz de yazınca inanırlar belki bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?