Kızlar bebek bakıcısı için günlük 100 tl nasıl sizce?

Ben kreş diyorum fiyatı da uygunmuş hem yaşıtları ile sosyalleşir

Arkadaşlarınız kendileri bakar mı bu ücrete acaba. Çok değil az bile bana göre.

Bence krese verin.yaşıtlarıyla olsun

Arkadaşlarınız sizi çok yanlış yönlendirmiş.

Normal koşullarda aylık olarak maaşlı birini aldığınızda günlük çalışana göre her gün için daha az ücret ödersiniz.

Ancak... sigortayı unutmayın.
Asgari ücrette zaten net 2800 tl ki çok yakında artacak, işverene (yani size) maliyeti ise 4200 tl.

Siz günlük 100 tl veriyorsunuz, 4 haftada 1200 tl eder.

Çok ama çok ucuza çalıştırıyorsunuz sakın arkadaşlarınızın gazına gelip temizlik falan vermeyin veya indirim yapmayın.

Bir gitse yerine birini bulamazsınız.

100 ₺ alıyor
Ve yetmiyor yemek falan yapmak istiyor
Ya da çocukla oturup ilgilenmek istemediği için evde iş yapmak istiyor. Bu da bir ihtimal

Aldiği paradan ziyade 55 yaşındaki kadın hem iş hem cocuk bakmasın ve yapmasin. Cocugun basında dursun bence
Aynı anda bir kaç iş yapamaz. Emanet cocuk sonucta

Kadın resmen bedavaya çalışıyor vallahi.
Yoksa size fazla mi geldi ücret

Geçenlerde ünlü biri mesaj yayınlamıştı .Günlük 12 saat çalıştıracagi kişiye 5.000 lira vereceğini söylüyordu .Linç edildi .Aklıma o geldi konuyu okuyunca .

Bunun nedeni çocuğun çok sıkılması ki haklı çocuk.
Hepimiz sıkıldık o ne yapsın?

Vakti gelince en yakın zamanda kreşe verin ki sosyql açıdan gelişsin.

O vakte kadar çocuğu gözünün önünde tutması kaydıyla iş yapabilir tabi ki de kendi evine yemek pişirmek istiyor olabilir mi?

Haftaiçi sabah 8 akşam 4 üst komşumun çocuğuna bakıyorum bazen 1 2 saat geç gidiyorum veya erken çıktığım oluyor. 2250 alıyorum komşuluk hatrı diye ücret belirtmedim ne uygun görürsen dedim. Ben memnunum inşallah o da benden memnundur

Hangi sehir

Onu bunu bırakalım da konu sahibi çok pahalı işten atacağım deseydi KK hanımları taze işveren adayları olarak şehrini öğrenmeye çalışacaktı.

Siz çocuğu kreşe gönderince bu foruma haber verin lütfen.

Bu konu eskilerden hortlatılmasına kızmayacağım nadir konulardan birisi olabilir.

Kendi evinde mi bakacak sizde mi? Yani aylık anlaşması daha iyi mesela izinde oldugumuz zamanlar bakıcıya bırakmıyoruz yine de aylık veriyoruz bakıcıya hem onun işi görülüyor. Hem de daha uygun oluyor. E haliyle günlük alınmasına göre daha fazla para geçiyor bakıcının da eline.

Az veriyorsunuz ama kadın 55 yaşında.
Ben bakıcı arıyorum şu aralar yatılılar 5-6.5 bin tl
Gündüzlü 3,5-4.5 bin tl
Ama benimde kriterlerim var. 20-45 yaş arası. Yabancı uyruklu ise ingilizce bilecek, türk ise diksiyonu düzgün olacak. Çocuk bakımı hakkında tecrübeli olacak. Benim evimde bakacak. Talebiniz artarsa ücrette yükseliyor.

Eklentiler

• A52BA1C1-AEE9-46C9-BA79-D864DAF84B2F.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 99
Benim kendi çocugumdan gözlemlediğim 3 yaş için tam gün kreş çok uzun. Benim çocugumda gördüğüm 4 yaşında hazır oldu tam güne.

Eğer bakıcıdan memnunsanız hiç kazımayın ücretini. 100 gayet makul bir ücret. Etrafın lafına kulak asmayın. Sonra başkası ile anlaşacaksınız, herşey yolumda gidecek mi gitmeyecek mi, çocugun düzeni kaçacak mı, ben olsam hiç riske atmam.

Cocugu da işin icine katarak yapabiliosa yapsin. Yemek hazirlancaksa ona da yalandan biseyler koparttirsin kenarda. Camasir asilacaksa birlikte cikarsinlar assinlar. Bu şartla yap de tek birakmasin gene de nolur nolmaz.

Aslında bana normal gelmişti arkadaşlarım fazla veriyorsun diyince tereddütte kaldım.
kesin öğretmendir bu arkadaşlar.kendilerine sorar mısınız neden 1 saatlik özel derse 150 200 den kapı açıyorlarmış?edit:öğretmenleri severim ama diğer işgüçlerine de biraz saygı yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…