Doğuma Hazırlık kızlar bebek bakım çantası alcam karar veremiyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende krafttan aldım ama pek kullanmam sanırım canım................

ben ilk oğlumda hep sırt çantası kullandım bebek kucağında bir yere gittiğinde çok rahat oluyo......................

bende niveanın bebek bakım setli atta çantasını aldım. çok şık ürünler harika ve alt açma bezi hediye ediyoru. ve birde hoşgeldin bebek cd si çıktı içinden. tavsiye edebilirim .

Benim bakım çantanda işte bu Benettondan omuz havlusu önlük ve alt açma çıkıyor içinden ve bir çok gözü var birde siyah rengi var
picture.php

kaydirigubbakcemile2
Benim bakım çantanda işte bu Benettondan omuz havlusu önlük ve alt açma çıkıyor içinden ve bir çok gözü var birde siyah rengi var
picture.php

Canım çantan çok hoşmuş,Acaba yeni mi aldın ben de bakmak istiyorum da hala var mıdır acaba,bide hangi Benetton dan ve kaça aldın bir mahsuru yoksa?

selam arkadaşlar
sizden 1 yıl tecrübeli bir anne olarak
ben derimki kesnlikle sırt çantası alın
bolca cebi olan herhangi bir marka almanız yeterli
ben sırtıma çantamı önüme de kanguruma oğlumu alıyorum
çıkıyorum gezmeye çok rahat oluyo
herşeyini alıyo çanta

ayrıca canbebenin alt açmaları var görmüşsünüzdür bez reyonunda ondan da alın mutlaka
ben kumaş ve muşambadan olan alt açmalarımı hiç kullanmadım boşuna para vermeyin

kızlar bu da benim bebek bakım çantam
alt açma kirli torbaları var
içinde aleminyum folyo kaplı biberon bölmesi var
gözleri falanda çok inşallah memnun kalırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bu çantanın değişik rengini aldım.
Ama dediğin gibi içerisinde biberonu sıcak tutacak termoslu ayrı bir bölmesinin olması, pekçok gözünün bulunması, alt açma ve kirli torbasının olması ve sıvı geçirmez kumaştan olması bu markayı tercih etmeme sebep oldu...
Ayrıca daha sonra bebek malzemesi taşımadan farklı amaçlarla da yani seyahat çantası olarak da kullanılabilecek bir çanta...
Bence çok kullanışlı görünüyor, umarım memnun kalırız.

canım şıklığından ziyade kullanışlı olması daha önemli
alırken kullanışlı bir şey al bence

derinzlm in çantası çok hoş gerçekten tüm benetton mağazalarında bulunuyor mu acaba?
konuyu da hatırlatmış olayım başka fikri olan var mı?

Ben su cantalara bayiliyorum:

Bircok rengi ve deseni var, ama cook pahali yaa..

Icinde islak mendil koymak icin kabi, ve alt acma seyi de var.

valla ben şu port bebe takımlarının çantası oluyor ya onları hiç sevmiyorum hoşuma gitmiyor..doğuma yakın aldığım bütün çantalarım hangar gibiydi,ve sonrasındada bol gözlü ve büyük çantalar aldım.bide şeffaf makyaj çantaları gibi çanta aldım.içine yağını pudrasını vs bakım ürünlerini koydum
çantamın en geniş gözüne kıyafetlerini koydum,alt açmasını koydum,bide o makyaj çantası..
en küçük yerinede anahtarlığım cüzdanım gözlüğüm telefonum vs gibi şeyleri

ben böyle kullanıyorum..bir sürü çanta taşımayı sevmiyorum.

merhaba bende cok önem veriyorum canta konusuna bana cok kullanıslı yani büyük rahat geniş askılı falan bişey lazım chiccoda baktıgım cantalar hosuma gitti fakat fiyatlarıda cok yüksek esimde bukadar abartmamam konusunda gercekten iyi bi canta istiyorum yardım ederseniz sevinirim.

ben yandan asılanlardan almıştım ama hiiiç kullanışlı değilmiş,çok pişmanım.baktıkça sinir oluyorum.keşke niveanın sırt çantası setinden alsaymışım.sırt çantası hem çok daha kullanışlı ve rahat,hem de niveanın ürünleri çok iyi oluyor.bir taşla iki kuş vururdum.acemilik olduğu için johansons baby ürünlerini almıştım oğluma ama hiç memnun kalmadım.sonra nivea yı kullandım ve artık sadece onu kullanıyorum :kkk:

pierr cardın yandan kola asmalı antasını almıstım ıcınde pek cok gozu var guzek vede kullanıslı ama tek basına dısarı cıkarken sırt cantası daha avantajlı oluyor.nıveanın atta setını almıstık ama hemencecık yırtıldı

ben bu üründen aldım.çok gözü var.birde termoslu yeri var.gerçek fiyatı 59. indirimden 36 ya aldım.
ama arkadaşlarım çok büyük,kaba duruyor ve daha eşya koymadan bile ağır dediler.
değiştirsem mi acaba ??
kararsız kaldım

Back
X