Ben cok fazla yaşıyorum bel kasık boyun her ağrı var bunada şükürKızlar belim çok kötü ağrıyor yanı bu kaç gündür kirilicak sanki hamile kalmış isotoyrum ama daha olmadım dün yumurtlama günümdü ama bu 3.4 gündür çok sidetli ayakta durunca ozellikle kirilicak sanki ağrıdan duramıyorum yanı göğsümde öyle sızlıyor dokunamıyorum yanı bilmiyorum
Degilmi aynen binlerce kez şükür yarabbimBen cok fazla yaşıyorum bel kasık boyun her ağrı var bunada şükür
Ağrısız sorunsuz ömür gcemiyorDegilmi aynen binlerce kez şükür yarabbim
He valla doğru işte hamile kelamı isotoyrum olmuyor 1 sene olacak soraki cikartali hâlâ bsiey yokAğrısız sorunsuz ömür gcemiyor
Anlamadım canım neyı cıkartalıHe valla doğru işte hamile kelamı isotoyrum olmuyor 1 sene olacak soraki cikartali hâlâ bsiey yok
Yanlış yazmışım kusura bakma 1 yıl oldu sprali cikartali doktora da gittim bişeyin yok dedi işte 6 yaşında kızım var liste bu kaç gündür belim çok kötü ağrıyor yaka yapıştırdım belime bilmiyorum öyle yaniAnlamadım canım neyı cıkartalı
Allahım bağışlasın bende 2 düşük yaptım inşallah banada nasip olurYanlış yazmışım kusura bakma 1 yıl oldu sprali cikartali doktora da gittim bişeyin yok dedi işte 6 yaşında kızım var liste bu kaç gündür belim çok kötü ağrıyor yaka yapıştırdım belime bilmiyorum öyle yani
Rabbim bu ramazanın son gününde ilk saan sonra bana nasip etsin bu ay inşallah hamile kalırsın eğer kalırsan bana mesaj atAllahım bağışlasın bende 2 düşük yaptım inşallah banada nasip olur
Ramazan ayında hamile kalmıstım birkaç gün önce düşük yaptım inşallah bidahaki ay nasip olurRabbim bu ramazanın son gününde ilk saan sonra bana nasip etsin bu ay inşallah hamile kalırsın eğer kalırsan bana mesaj at
Inslalaj bi sağ salim kazasız belasız olur sen dua et her zaman rabbime bırak o ne zaman kısmet etmişse ozaman olur cnmRamazan ayında hamile kalmıstım birkaç gün önce düşük yaptım inşallah bidahaki ay nasip olur
Amin ınslaalh rabbim tez zamanda veresin 13 gün var benimkine isteCanım benim de kaç gündür belim çok fena ağrıyor hamilelik ten şüpheleniyorum ama daha da var günüme bakalım ikimiz içinde hayırlısı olur inşallah
Aa benim deAmin ınslaalh rabbim tez zamanda veresin 13 gün var benimkine iste
Amin ınslaalh rabbim veririAa benim deHadi hayırlısı inşallah
Canım test yaptın mı belirtiler devam mı hâlâAmin ınslaalh rabbim veriri
Test yapmadım belimin agrisi geçti arada kasigimda batma oluyor biraz önce hafit baş dönmem oldu okadarCanım test yaptın mı belirtiler devam mı hâlâ
Daha 6 gün var adetimeCanım test yaptın mı belirtiler devam mı hâlâ
Hmm anladım hayırlısı olsun benim bel ağrısı devam ediyor bakalım beklemeye devamTest yapmadım belimin agrisi geçti arada kasigimda batma oluyor biraz önce hafit baş dönmem oldu okadar
Senim kaç gün vardı şimdiHmm anladım hayırlısı olsun benim bel ağrısı devam ediyor bakalım beklemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?