İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumHım bakayım insllahhayirlsii olur
Kız test yaptım bende dayanamdim da işte bilmiyorum yaa hafif çıkmış gibi duruyor bana göreİnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
Çok sağol canımm hacamatı araştır bak binlerce faydası var ben normalde de sırtıma yaptırıyordum bu sefer bebek için yaptırayım dedim ve tuttu çok şükür. Acı olarak öyle aman aman birşey hissetmiyorsun canım etini sıkarlar ya aynı onun gibi jileti de zaten ucundan hafifcene dokunduruyorlar maksat pis kan çıksın o sırada sadece gıdıklanma gibi hissediyosun. Bacağıma ilk defa yaptım sırtıma nazaran yumuşak et olduğu için biraz acıdı doğrusu ama herşeyin bir zorluğu var avuçla ilaç içmek yerine doğal ve sağlam yöntemler daha iyi oluyor her zamanMerhaba canım. Hayırlı olsun gebeliğin öncelikle. ben cesaret edememiştim hacamata ağrı sızı vs çok oldu mu ? Benim de aklımda bu soru
Ay ciddi misiiiiinnnKız test yaptım bende dayanamdim da işte bilmiyorum yaa hafif çıkmış gibi duruyor bana göre
Aynen doğru urfaya gidim orda yaparımÇok sağol canımm hacamatı araştır bak binlerce faydası var ben normalde de sırtıma yaptırıyordum bu sefer bebek için yaptırayım dedim ve tuttu çok şükür. Acı olarak öyle aman aman birşey hissetmiyorsun canım etini sıkarlar ya aynı onun gibi jileti de zaten ucundan hafifcene dokunduruyorlar maksat pis kan çıksın o sırada sadece gıdıklanma gibi hissediyosun. Bacağıma ilk defa yaptım sırtıma nazaran yumuşak et olduğu için biraz acıdı doğrusu ama herşeyin bir zorluğu var avuçla ilaç içmek yerine doğal ve sağlam yöntemler daha iyi oluyor her zaman
Canım iki gün daha bekle erken gebelik testi yap varsa kesin net belli olur o zamanaKız test yaptım bende dayanamdim da işte bilmiyorum yaa hafif çıkmış gibi duruyor bana göre
Kız emin değilim ki bak sendeAy ciddi misiiiiinnn
Yap yap ama araştır mutlaka önceden nereye ne için yapılır diyeAynen doğru urfaya gidim orda yaparım
Iki gün sonra yapcam işte tekrarCanım iki gün daha bekle erken gebelik testi yap varsa kesin net belli olur o zamana
Benim teyzem var böyle şeyleri iyi bilir ancak memelekette yaptirabiirimYap yap ama araştır mutlaka önceden nereye ne için yapılır diye
Ar sankiKız emin değilim ki bak sende Eki Görüntüle 2854355
Ne güzel işte o zaman yaptirirsinBenim teyzem var böyle şeyleri iyi bilir ancak memelekette yaptirabiirim
5 dakka sürmedi valla hemen yaptım böyle çıktı işte bilmiyorumAy var sanki yaaa bende görüyo gibiyimmflaşa tutsaydin belli olur o zaman bide kaç dakka içinde çıktı
Ar sanki
Aynen pazartesi gidince yaparım urfayaNe güzel işte o zaman yaptirirsin
Canım benim de öyle silik çıktı 5 dakka icinde5 dakka sürmedi valla hemen yaptım böyle çıktı işte bilmiyorum
Ama şimdi hiç gözükmüyor bilmiyorum çantamdaydı öyle herşey üstüne düşmüş gözükmüyorCanım benim de öyle silik çıktı 5 dakka icinde
Işte bilmiyorum şimdi gözükmüyor çantamdaydı üstüne herşey düşmüş çantanın içinde gözükmüyor bide şimdi adet olacakmış gibi karnım ağrıyor kasigim belimCanım benim de öyle silik çıktı 5 dakka icinde
En iyisi iki gün sonra yine yap sen o zaman belli olurAma şimdi hiç gözükmüyor bilmiyorum çantamdaydı öyle herşey üstüne düşmüş gözükmüyor
Aynen öyle yapcam pazar günüEn iyisi iki gün sonra yine yap sen o zaman belli olur
Faydalarını çok duydum ve faydası olduğunu da biliyorum da ben korktum diye şeetmedim.Çok sağol canımm hacamatı araştır bak binlerce faydası var ben normalde de sırtıma yaptırıyordum bu sefer bebek için yaptırayım dedim ve tuttu çok şükür. Acı olarak öyle aman aman birşey hissetmiyorsun canım etini sıkarlar ya aynı onun gibi jileti de zaten ucundan hafifcene dokunduruyorlar maksat pis kan çıksın o sırada sadece gıdıklanma gibi hissediyosun. Bacağıma ilk defa yaptım sırtıma nazaran yumuşak et olduğu için biraz acıdı doğrusu ama herşeyin bir zorluğu var avuçla ilaç içmek yerine doğal ve sağlam yöntemler daha iyi oluyor her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?