Benim 6 gün salı günü olmam lazım yaniSenim kaç gün vardı şimdi
Hadi ınslaalh rabbim gönlüne göre versin ınslaalhBenim 6 gün salı günü olmam lazım yani
Amiin canım ikimizede inşallahHadi ınslaalh rabbim gönlüne göre versin ınslaalh
Amin amin ınslaalhAmiin canım ikimizede inşallah
Eğer hamile kalırsan mesaj at canım merak etirmeAmiin canım ikimizede inşallah
Vala canım benim yine bugün belim ağrıyor artık bilmiyorum hayırlısı olsunAmiin canım ikimizede inşallah
Tabi hemen yazarım inşallahEğer hamile kalırsan mesaj at canım merak etirme
Benim de dün çok fenaydı bakalım yarın test yapmayı düşünüyorum hayırlısi olur inşallahVala canım benim yine bugün belim ağrıyor artık bilmiyorum hayırlısı olsun
Ama çok erken çıkmaz benim kızımda test yaptım çıkmadı ozaamnBenim de dün çok fenaydı bakalım yarın test yapmayı düşünüyorum hayırlısi olur inşallah
Yazarım inşllah olmasam adetTabi hemen yazarım inşallahsende yaz mutlaka
Bence çok erken yapma 2 gün kala yapBenim de dün çok fenaydı bakalım yarın test yapmayı düşünüyorum hayırlısi olur inşallah
Canım dayanamadım şimdi yaptım valla içime çok doğmuştu çünkü. İkinci çizgi silik çıktı hamileyim galibaAma çok erken çıkmaz benim kızımda test yaptım çıkmadı ozaamn
Ayy çok sevindim vallahi rabbim tez zamanda kucağına almayida nasip eferCanım dayanamadım şimdi yaptım valla içime çok doğmuştu çünkü. İkinci çizgi silik çıktı hamileyim galiba
Benimki sanmiom ama bekliyecem artikAyy çok sevindim vallahi rabbim tez zamanda kucağına almayida nasip efer
Ne gibi belirtiler oldu başka sendeAyy çok sevindim vallahi rabbim tez zamanda kucağına almayida nasip efer
Kız cvb verCanım dayanamadım şimdi yaptım valla içime çok doğmuştu çünkü. İkinci çizgi silik çıktı hamileyim galiba
Kız cvb ver
Ay valla çok sevindim ya yeminle çok mutlu oldum:) rabbim bana da nasıl eder hayirlisiysa inşalalhAyy valla sağol canım ya Rabbim sana da tez zamanda nasip eder inşallah. Benim bir hafta kadar bel ağrım ve kasıklarım da sağlı sollu batmalar hissettim sürekli dün de belim çok fena ağrıdı öyle böyle değil. Arada ağrı bacağıma da vuruyodu. Sonra duygusallık başladı en ufak olaya bile aglayasim geliyordu. E bide içime doğunca dayanamadim test yaptım pozitif
Canım resimde çok gözükmüyor ama sen görüyorsan ikinci çizgiyi vardır bence benimki de silik çizgiydi çünkü bir kaç gün içinde yine yapsizce gebelik var mı silik çizgi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?