Ay sağol canım yaaa inşallah inşallah rabbim senin de yüzünü güldürürAy valla çok sevindim ya yeminle çok mutlu oldum:) rabbim bana da nasıl eder hayirlisiysa inşalalh
Amin ınslaalh çok sağol cnm Allah razı olsun ay vala sanki bacım hamile kalmış gibi sevindim yaAy sağol canım yaaa inşallah inşallah rabbim senin de yüzünü güldürür
Canım burda gözükmüyor ya sen görüyorsan bide aklımda bulunsun test yaptıktan 5 dakka sonrası doğru oluyor yarim saat sonra çizgi çıksa doğru olmuyor yanı bilgin olsunsizce gebelik var mı silik çizgi var
Yüzünde sivilce çıktı mi pekiAy sağol canım yaaa inşallah inşallah rabbim senin de yüzünü güldürür
Ay canım benim yaa inan bende senden aynı haberi bekliyorum aklım hep sende inşallah hayırlı haberlerini alırız tez zamandaAmin ınslaalh çok sağol cnm Allah razı olsun ay vala sanki bacım hamile kalmış gibi sevindim ya
Tabi çıktı ama adet öncesi de hep cikiyodu diye aldırış etmedim. Bence en büyük belirti uzun süren bel ağrılarıydi ve fazla duygusallıkYüzünde sivilce çıktı mi peki
Hım hadi hayırlısı benim de ilk defa bel ağrım oldu ama umitlenmek istmiomTabi çıktı ama adet öncesi de hep cikiyodu diye aldırış etmedim. Bence en büyük belirti uzun süren bel ağrılarıydi ve fazla duygusallık
Inşallah yarın yapım mi acabaAy canım benim yaa inan bende senden aynı haberi bekliyorum aklım hep sende inşallah hayırlı haberlerini alırız tez zamanda
Bir dene istersen ya erken tutunduysa çıkar. Bir de canım ben adetin son günlerinde belimi çektirip hacamat olmuştum ondan sonra hamile kaldım. Eğer adet olursan sen de yaptır benceInşallah yarın yapım mi acaba
O nasıl oluyor yanı hacamat felanBir dene istersen ya erken tutunduysa çıkar. Bir de canım ben adetin son günlerinde belimi çektirip hacamat olmuştum ondan sonra hamile kaldım. Eğer adet olursan sen de yaptır bence
Eskilerin yöntemi canım çok şifası var aynı zamanda sünnet. Kupa ile kan aldırma da deniyor benim belimin 4 yerinden ve bacaklarımdan yaptırdım. İnternette araştırırsin rahim bölgesi için nerelere hacamat yapılır diye oralara yaptırırsın. Ama işini bilen bir kişiye yaptır.O nasıl oluyor yanı hacamat felan
Hım bakayım insllahhayirlsii olurEskilerin yöntemi canım çok şifası var aynı zamanda sünnet. Kupa ile kan aldırma da deniyor benim belimin 4 yerinden ve bacaklarımdan yaptırdım. İnternette araştırırsin rahim bölgesi için nerelere hacamat yapılır diye oralara yaptırırsın. Ama işini bilen bir kişiye yaptır.
Yap yap merak ettim ben de mesajları okuyuncaInşallah yarın yapım mi acaba
Merhaba canım. Hayırlı olsun gebeliğin öncelikle. ben cesaret edememiştim hacamata ağrı sızı vs çok oldu mu ? Benim de aklımda bu soruEskilerin yöntemi canım çok şifası var aynı zamanda sünnet. Kupa ile kan aldırma da deniyor benim belimin 4 yerinden ve bacaklarımdan yaptırdım. İnternette araştırırsin rahim bölgesi için nerelere hacamat yapılır diye oralara yaptırırsın. Ama işini bilen bir kişiye yaptır.
Yapamadim aldım testi ama yarın sabah yapayim dedim ınslaalh vardirYap yap merak ettim ben de mesajları okuyuncainşaallah pozitiftir.
İnşaallah canımYapamadim aldım testi ama yarın sabah yapayim dedim ınslaalh vardir
4 gün varİnşaallah canımadetin ne zamandi
Umarım silik de olsa çıkar4 gün var
Amin villâmızın inslalahUmarım silik de olsa çıkarhakkında hayırlısı canım
Amin cümlemizin insalalhUmarım silik de olsa çıkarhakkında hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?