kizlar belirtlerim dogruydu hamileyim

merhba electrik nasilsin nasil gidiyo hamilelik
allah tamamini erdirdir inslaaa
gercekten kotu mu bebek icin bilgisayarda durmak bilmiyorduum bunu

merhaba mitharas hadi canim insala hamilesindir bende ilk bu kahverengi cizg gorundu halada var
evet adetin bi gecsin test yap

canım yardımların ıcın tesekkurler benım aslında bu cuma laporoskpi olmamlazım yanı bı sorun varmı yokmu dıye bakılcak soylemıstım 2 defa asılama yapılmıstı benım yarın ıdrardamutlaka bakmam gerekıyo ama cıkmaz sa dıyede korkuyorum
sendede kıstmı vardı yanlıs okumadıysam ve hala duruyomu bende acaba bu agrılar kısttenmı kaynaklanıyo dıyorum ya bılmıyorum kafam cok karısık bu arada bugun kardesımın hamıle oldugunu ogrendım.bana aglayaak syledı ya sevıncını benım yuzumden doyasıya yasayamıyo yanı napcamı bılmıyorum otrdum bende agladım Rabbım ısteyen herkese en kısa zamanda bebeişlerını gondersın.dualarını beklıyorum

ya canım cok sıktım bılıyrum ama bısı daha srcam benımde adetım 2 gun ol demıstım ya senınde ole lmus sen ocak 11 den sonra baska adet ldunmu (adetım 3 gun gectı demıssın ya )hamıle oldugunu tam nezaman ogrendın ayın kacında

canım pferd inşallah hamileyimdir hamiletsem hemen size söylicem pazartesi adet olmam lazım kasıklarımdada hastalancakmışım gibi agrıda var ara ara giriyor seninde kasıkların ara aramı agrıyodu
hamileligin nasıl gidiyor ne kadarlık oldu

merhaba asude bitanem benim kisit sorunum yok boyle biseym yok

ben en son 11 ocakta iki gun duzensiz adet gordum ve 19 subata hamile oldugumu ogrendim cunku adetm 2 gectiginde evde test yaptim cikmadi
yok canim hic sikmamism aksine ne sormak istiyorsan burdaym
insaniyorum sende hamile kaicagn insalaaa inannnnnnn

merhaba heidi yani adetin gecti mi senin
ee test yapmadin miiii
insala hamilesindirrrrrrrrrrrrrr hadi bakalim

merhaba mitharas
bitanem benim kasiklarim en cok sol kasigimda ara ara agri olurdu
simdi ben 7 hafta 5 gun hamileyim darsisi senin veolamaynin basina insala
vallah kac gundur cok ahatsizdim bel karn agridan oluyordum ama simdi daha iyim allaha sukur
kac gundur cok fena miyde bulntim vara sabaha dek uyamuyorum hep bulanuyorum ve kusuyorum

Kızlar hamile kalıp bizi unutmayın...
dua edin bize oldu mu??
Allah bizlere de güzel sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inş..

hanımlaaaar:) herkese selam hamile kalan arkadaşlara sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum biz bebek isteyenlere de acilen sağlıklı bebişler diliyorum.
benim reglim 4 gün gecikti bugün 4. günü yani. ama daha önce de 5 gün geciktiği olmuştu o nedenle test yapıp da umutlanmak istemiyorum bekliyorum şimdilik. ama sürekli üşüyorum, göğüslerim şiş, ağrıyor, karnımda şişlik ve gaz var, midem bi acayip, sağ tarafıma arada bıçak gibi bi ağrı giriyor, sürekli tuvalete gidip geliyorum idrarım koyu sarı, bir de aşırı bi akıntım var regl oldum gibi geliyor akınıtımın rengi beyazdı, sarıya döndü, biraz koyu sarı gibi şu anda.
2 yıldır istiyoruz bebek, dr.a da gittim, muayenede vajinal ultrasonda kan tahlillerinde ve hsg de sorun çıkmadı... eşim test yaptıramadı, uygun bir test ortamı denk gelmedi. ama ben soğan kürü, eşim de keçiboynuzu kürü uyguladık. bir de bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine ilişkiden sonra 20 dk boyunca ayaklarımı diktim, sonra da 3-4 saat sağ tarafıma cenin pozisyonu alarak yattım.
ne kadar bekleyeyim test yapmak için kızlar ya...
ne regl belirtim var ne hamilelik anlamadım ben. tek regl belirtim: sivilcem :)

yaaa ben nası dayanıcam yarına kadar?
inş öyledir yoruldum dr.lardan.... bi türlü içime sinen bi dr bulamadım kahretsin.
dua edin bana olur mu?
sonuç ne olursa olsun yazıcam

ya zaman geçmiyor bir türlü en iyisi uyumak umarım dualarım kabul olmuştur:) görüşmek üzere....

kızlar bugün bugün tahliller hastaneyle akşama kadar sürdü allaha şükür benim biraz böbreklerde idrar yollarında kum gözükmüş fazla degil ama sadece ona ilaç yazdı . kızlar bilgisayarada fazla dumak iyi olmadıgını bende duymuştum onun için haber verip çıkıyorum sonra görüşürüz kızlaaaaaaaaaaar hihoyyyt

canım inşş hamilesindir.sanki belirtiler öyle gibi yarın bi est yap istersenn.bizi haaberdar ett ama:CüvCüv:
cnmm sen bana cesaret verdin sabah test yaptım veeeeeee:) ilk kez silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm sağol canım yaa:) ağlaya ağlaya eşime haber verdim o da sabah mahmurluğu inanamadı:) sabahtan beri gülsem mi ağlasam mı öyle bir acayip durumdayım işe gittim tabii, ama içim içime sığmıyor:) sağol sen olmasaydın daha bekleyecektim ama yine de :CüvCüv: tam emin olmak için hafta sonu bir daha yapayım test diyorum aşırı bir yorgunluk halsizlik var dün gece midem de çok bulandı:) ama sanırım test doğru: hamileyiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm:) bu konu uğurlu geliyor valla:)

sekercik tebrikler hayırlısı olsun ikinci çizgi silikte çıksa hamilesindir canım benim öyle oldu

tebriklerrrrrrr ne mutlu sana sanırım gebelik haftamız aynı bende salı günü test yaptım çıktı çift çizgi

merhaba kizlar nasilsiniz ayyyyyyyyyyyyyyyy inanamuyorum bi hamileeeeeeeligi gene burdan duyduk allahm sukurlar olsunnnnnn insala herkese ugurlu gelir sekercik cok sevindim inannnnnn
ama niye doktora gorupp kan testi ypmiyorsunn ne kadar erken doktora gitsen o kasar erkn vitamin mi ilac mi bunlari veriri ve ne yapicagini soler bence fazla bekleme bitanemm
allah tamamini erdiririnsalaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…